Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Како оцењујете стање у Србији од 2000. ?
одлично
12.7%  (9)
врло добро
0%  (0)
добро
7%  (5)
задовољавајуће
7%  (5)
лоше
29.6%  (21)
катастрофално
43.7%  (31)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Презир и отпор окупатору и квислинзима  (Pročitano 30969 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
kad ti sef izadje iz Haskog bajboka

побркао си нешто...тај из хашког бајбока је шеф твојој госпоЏи Smile

Radikal, to je stanje uma,  a ne pripadnost partiji. Ne treba ti da budes clan SRS-a da bi ti Sheki bio sef. Dovoljno je da se molis dolasku kuratog rusa.

па ти као познати радикал то најбоље знаш...а вероватно си и сисач алатке дотичног рује Smile

Citat
kad ti sef izadje iz Haskog bajboka

побркао си нешто...тај из хашког бајбока је шеф твојој госпоЏи Smile
Ne znam, samo znam da si ga par puta branio kad sam ja sarkasticno govorio o njemu. Pa sam mislio da ga mnogo cenis. Mozda si clan neke Otadzbinske Uprave. otkud znam?
Ali cenim Srbi zaboravili Kahlobag i Vihoviticu, pa ako ih podseti, berza opet proradi.

ахам....па и ђинђић је бранио право срба на самоопредељење док је вечерао вола на палама па то не значи да је шуровао са младићем и караџићем Smile
ти би први требао да се поклопиш ушима и ћутиш....нисам ја носио барјак дсс-а већ ти Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Dovoljno je da se molis dolasku kuratog rusa.
А откад и ти воршипујеш ( Smile ) св. Куратог Руса?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Како лијепо звучи:"кило српства" а када то још дође из уста онога који је дупе крио по Лондону онда је то фасцинантно!!!
Међутим,када вјечити паразит некоме пришива да је без куће па да је ради тога био у рату е онда је то већ дебилизам,својствен само онима који немају ни кучета ни мачета а камо ли породицу или осјећај за дом.
И неко се чуди откуд торнадо у Србији........када појединци зину на уста кроз огромни отвор из њему славоподатног чмара стварају се вјетрови неслучених јачина.
Јбм. ти црњо мајку што си му ка*но жену па га истјерала у Србију да по њој погани земљу којом хода!!!

Ебе нигер уши заврче,за кило парадајза. Smile

Nesto si pomeseo, nigeri  sa pendrecima i plavim shapkma su u bosni. Samo ako povilenite opet, ima da isuce pendrek.
Jбг. поред тога што непознајеш историју познатих фрикова ја мислио од тог међуфамилијарног таслачења ти ретардиран а оно ти обневидјео: Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Како лијепо звучи:"кило српства" а када то још дође из уста онога који је дупе крио по Лондону онда је то фасцинантно!!!

Dobro, covek se ne pali na komsijjsku belu tehniku, hebi ga

Nesto si pomeseo, nigeri  sa pendrecima i plavim shapkma su u bosni. Samo ako povilenite opet, ima da isuce pendrek.

Hebi ga, karapendrek efendija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Krio sam se ja kod Gashe u Sahari na plus 60 u furunu.
Dok su ovde kurvama i nepismenima delili stanove a inzenjere pljuvali u lice.
Sad kad sam kupio i stan u Srbiji i kucu u Englesku smeta.
Sad ga pushi od ruskog bika. Nikako da vam ga posalju.
Od besa ste poceli da kopate oci jedni drugima a kopali bi i sada kopilad crvena, samo vam ne daju drugovi koji su vas namestili na kopanje ociju. Drugovi skupise kajmak, pa sad razvaljuj bubrege i pravac civilizacija. Pranje wc solja kod Svabe, udisanje biogasa i kretanje na rukama u mesto auta. Guranje vagona glavom ili sta vec znate da radite korisno.Na kraju kad vam dodju Kinezi, upregnuce vas u rikshe: vozi me Srbine da vidim Berlin.
Ili Rusi da vas upregnu ko Eskimi kerove, pa na Berlin, na malo zabave. Reci ce da su izmislili masine na vodu. Upregnuti Srbi vicu: vode, vode. Tako ce se zavrsiti prodavanje dupeta Kini i Rusiji.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2010, 17:13:12 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Krio sam se ja kod Gashe u Sahari na plus 60 u furunu.
Dok su ovde kurvama i nepismenima delili stanove a inzenjere pljuvali u lice.
Sad kad sam kupio i stan u Srbiji i kucu u Englesku smeta.
Sad ga pushi od ruskog bika. Nikako da vam ga posalju.
Od besa ste poceli da kopate oci jedni drugima a kopali bi i sada kopilad crvena, samo vam ne daju drugovi koji su vas namestili na kopanje ociju. Drugovi skupise kajmak, pa sad razvaljuj bubrege i pravac civilizacija. Pranje wc solja kod Svabe, udisanje biogasa i kretanje na rukama u mesto auta. Guranje vagona glavom ili sta vec znate da radite korisno.Na kraju kad vam dodju Kinezi, upregnuce vas u rikshe: vozi me Srbine da vidim Berlin.
Ili Rusi da vas upregnu ko Eskimi kerove, pa na Berlin, na malo zabave. Reci ce da su izmislili masine na vodu. Upregnuti Srbi vicu: vode, vode. Tako ce se zavrsiti prodavanje dupeta Kini i Rusiji.

Smile

A pre toga moraju da ih izvuku iz pecine i odseku kandze...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230

Smile

A pre toga moraju da ih izvuku iz pecine i odseku kandze...

Ovaj goepoliticki forum je bio mnogo jaci.
Evidentno da se nakupilo niz musterija cije je mentalno zaostajanje na nivou 45-e i filmova o Bati partizanu.
To ti je rezultat ratova. Milion pismenih ode, a mesto im zauzme milion ispuzanih ispod kamena kojima je asfalt vrh civilizacije. Zato im i Mrkonjic pravi po 10 km godisnje.
Sve u svemu obezbedjen je kontitnuitet price o Bati partizanu.To je vazno.
Borba protiv okupatora i kvislinga se nastavlja.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2010, 17:55:05 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@shkorpione,
...tebi ne moraju da tresu kavez,pa da te unervoze?
citam postove pojedinih nam dragih forumasa,koji su u vreme mobilizacija bili mali i naslusali se strasnih prica o bosancima koji su uzimali reket po novom sadu,sve u vojnoj uniformi i sa generalom Ratkom na celu? do duse ti malecki nisu krivi,i mene su plasili sa baba rogama kad sam bio mali,pa jel sam ja kriv sto se i dan danas plasim babaroga,bez obzira sto su to  sajber strahovi.elem,malecki sto misli da je rat u bivsoj drzavi vodjen samo zato sto su srbi pozeleli muslimanske ves masine i frizidere je nista drugo nego lice sa posebnim potrebama!
malecki,nije rat poceo zbog toga!tebe su samo plasili tata i mama,a oni rodjaci sto su otisli da se bore za srpstvo i kazes vratili se ludi?moze samo da ti govori sa cim su se sve susretali,nailazeci na opustosena srpska mesta od strane muslimanskih i hrvatskih bojovnika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
@shkorpione,
citam postove pojedinih nam dragih forumasa,koji su u vreme mobilizacija bili mali i naslusali se strasnih prica o bosancima koji su uzimali reket po novom sadu,sve u vojnoj uniformi i sa generalom Ratkom na celu? do duse ti malecki nisu krivi,i mene su plasili sa baba rogama kad sam bio mali,pa jel sam ja kriv sto se i dan danas plasim babaroga,bez obzira sto su to  sajber strahovi.elem,malecki sto misli da je rat u bivsoj drzavi vodjen samo zato sto su srbi pozeleli muslimanske ves masine i frizidere je nista drugo nego lice sa posebnim potrebama!
malecki,nije rat poceo zbog toga!tebe su samo plasili tata i mama,a oni rodjaci sto su otisli da se bore za srpstvo i kazes vratili se ludi?moze samo da ti govori sa cim su se sve susretali,nailazeci na opustosena srpska mesta od strane muslimanskih i hrvatskih bojovnika
Sve je u redu. Nadam se iskreno da ti je u novoj domovini dobro, bilo koja da je.
Samo sto ocigledno nismo pripadnici iste nacije. To imaj na umu.
Ali zato dal je meni drmao neko kavez uopste nije bitno i cime su me plasili.
Ako mene ubedjujes sta se sve radilo, na jako si pogresnoj adresi.Ono sto je razocaravajuce, jeste da posle svega sta se sada dogadja je dokaz da takvi kao ti su najgori ljudski sljam.Ponavljam ti, po time sto sada rade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@shkorpione,
Sve je u redu. Nadam se iskreno da ti je u novoj domovini dobro, bilo koja da je.
Samo sto ocigledno nismo pripadnici iste nacije. To imaj na umu.
Ali zato dal je meni drmao neko kavez uopste nije bitno i cime su me plasili.
Ako mene ubedjujes sta se sve radilo, na jako si pogresnoj adresi.Ono sto je razocaravajuce, jeste da posle svega sta se sada dogadja je dokaz da takvi kao ti su najgori ljudski sljam.Ponavljam ti, po time sto sada rade.
@shkorpione,
...a,koje si ti nacije?
usput ,malecki u mom postu, ne odnosi se na tebe.ali,posto se vec trpas,ako se radi o tvojoj dusi ona jeste malecka,sto bi se reklo ti si jedno malodusno celjade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.