Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Како оцењујете стање у Србији од 2000. ?
одлично
12.7%  (9)
врло добро
0%  (0)
добро
7%  (5)
задовољавајуће
7%  (5)
лоше
29.6%  (21)
катастрофално
43.7%  (31)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Презир и отпор окупатору и квислинзима  (Pročitano 30611 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Jel znate vi koja je ovo godina i koji je dan danas? "okupatori i kvislinzi" ... podeseca me na los partizanski film  Smile

Mozda sam ja u zabludi, kako vi zamisljate jednu drzavu kao sto je Srbija u 21. veku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Заборавих,нисам ја написао да су срби љаксе него да си ти љаксе када се ложиш на нешта што нема везе са тобом.
Додуше не и једини. Smile

Dobro, barem nisam iz Bosne  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Заборавих,нисам ја написао да су срби љаксе него да си ти љаксе када се ложиш на нешта што нема везе са тобом.
Додуше не и једини. Smile

Dobro, barem nisam iz Bosne  Smile
Љаксе је љаксе да је и из Лондона.
Jel znate vi koja je ovo godina i koji je dan danas? "okupatori i kvislinzi" ... podeseca me na los partizanski film  Smile

Mozda sam ja u zabludi, kako vi zamisljate jednu drzavu kao sto je Srbija u 21. veku?
Слободну,без присуства окупационих снага ни на једном центиметру њене територије (Надам се да није пуно захтјевно),по могућности са изграђеним оромним боксом гдје ће се успављивати нова врста џукела:"српски жути шнауцери" (и ако је захтјевно,дивно замишљено). Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230

Kao regionalni pojam, fleksibilan po granicama. Sve dok se okolina ne razvije, jer Srbija sa ovim pristupom nece nikada pa ni posle nikada da se iole razvije. Postace vecina sluzhincad ostalima, sa oko 10% nafatanih stanovnika koji ce odrzavati ove druge pod pendrekom i na uzde.Lagano stvaranje biznis centara zatvorenog tipa, do kojih ces moci da stignes malo dalje od parkinga. Te ce prilaze kontrolisati povlasceni Srbi koji ce biti zaduzeni za red.
Dosta ce kineske sirotinje dolaziti da obradjuje zemlju, uzima u najam.Diktira cene na pijacama.
Za jedno 30 godina, ce neki Ljatif konacno da kupi hotel Moskvu i zameniti nazivom Grand.
Mali Srbi koji su tradicionalno od ispod kamena puzali za Moskvu pa se zaustavljali u Beograd, jer su mislili da su stigli izgubice orijentir.
Sa takvom politikom mrznje prema svima i svemu moze samo tako da se dogodi.
« Poslednja izmena: 23. Avg 2010, 19:09:44 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Слободну,без присуства окупационих снага ни на једном центиметру њене територије (Надам се да није пуно захтјевно),по могућности са изграђеним оромним боксом гдје ће се успављивати нова врста џукела:"српски жути шнауцери" (и ако је захтјевно,дивно замишљено). Smile

Kako bi nama  lepo bilo da izgradimo taj dzinovski boks za uspavljivanje te nove vrste dzukela poznate pod nazivom ,, srpski zuti snaucer ,,  Smile . Bas divno zamisljeno !  I da gastosima oduzmemo drzavljanstva - kako je to previdela mudra ruska vlada .  Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2010, 20:23:19 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127

Sloboda je relativan pojam. Covek nije rodjen slobodan, uvek zavisi od drugih. Nije tesko to shvatiti. Progres diktira nivo slobode, najprogresivniji su najslobodniji ... To sto ti pises u svom postu je naucna fantastika, ne kazem da nije moguce, ali u 500 godina dugoj buducnosti, od danas pa do 2510, tesko da mozes da racunas na to.

Bog i SPC ce verovatno biti ponosni na tebe kad procitaju ovo  Smile

по могућности са изграђеним оромним боксом гдје ће се успављивати нова врста џукела:"српски жути шнауцери" (и ако је захтјевно,дивно замишљено). Smile
Znam, poseban je osecaj kada preko foruma totalnom strancu kazes sve ono sto mislis o sebi  Smile

Sto se mene tice, Srbija danas jedino moze da nadje izlaz u jeftinoj radnoj snazi, koju bi nudila. Ali kada ti Srbinu kazes da nije normalno preko noci ostavariti profit od 120%, naljuti se Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2010, 20:33:01 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs

Sada je i Smejuriju Chavoskog poceo da slusa....
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Sloboda je relativan pojam. Covek nije rodjen slobodan, uvek zavisi od drugih. Nije tesko to shvatiti. Progres diktira nivo slobode, najprogresivniji su najslobodniji ... To sto ti pises u svom postu je naucna fantastika, ne kazem da nije moguce, ali u 500 godina dugoj buducnosti, od danas pa do 2510, tesko da mozes da racunas na to.
Надам се да знаш шта је окупатор? Smile
Bog i SPC ce verovatno biti ponosni na tebe kad procitaju ovo  Smile
Их па немој ми рећи,ја мислио да ће бити поносни на вас педере!!! Smile
Znam, poseban je osecaj kada preko foruma totalnom strancu kazes sve ono sto mislis o sebi  Smile
То се зове искусан пицоноша. Smile
Sada je i Smejuriju Chavoskog poceo da slusa....
Наћу ваљда као ти Бајдена или Чеду без портфеља,аналитичара да слушам... Smile
Kako bi nama  lepo bilo da izgradimo taj dzinovski boks za uspavljivanje te nove vrste dzukela poznate pod nazivom ,, srpski zuti snaucer ,,  Smile . Bas divno zamisljeno !  I da gastosima oduzmemo drzavljanstva - kako je to previdela mudra ruska vlada .  Smile
Немој гастосе да ћерамо.....па ко би нам'  кукао када дођу на ферије... Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2010, 21:32:15 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Interesantno od svih mogucih neprijatelja, hrvata, balija, shiptara da ne govorimo sire, kako im se spektar sveo na zhute. Tomu neoradikala ni ne pominju. Ali Boga mi zhuti su ga najebali. I crveni. I crno-crveni.
Ovo se zove beda umisljenog srpstva. A sve im kandze rastu a sada svi po nekim 'stranim drzavama'.
A prvi potomci komesara sada u krugu dvojke, lepo se uvalili u nevladine organizacije i pozivaju na mir i razum.
Sada nemaju ni kriterijum. Treba ubiti svakoga. Sve sto izlazi pred oci. Ali nema za to muda. Napusili se sopstvenog qrca pa nema materijala. Traze kuratog Rusa, a ovaj daje dudu bika: evo malo kiseline da provarite sopstvenu spermu. Smile Smile Smile
Tako je bre junaci. Prvo ubite pa posle proverite dal su mu jaja zhuta. Smile Smile Smile
Ne dajte se. Ko kaze da ste vi zombi baby u odumiranju? Kto to kaze, kto to laze?
Dignite bre vrednost srpstva na zelenjaku. Bila bre kila sprtva cela Hrvatska kuca u Vojvodini. Sad je jeftinija od kile paradajza. Smile Smile Smile
kako cete docekati haskog Urangutana? Kako cete ga odbraniti od pendreka druga Ivice?
Hajde bre junaci, prijavite se kod Bojovica u zoovrt, kao posebni primeci.
Uvozice Vuk ruske pomije za takve junake. Smile Smile Smile
Paradajz ce ovde biti skup bato.
« Poslednja izmena: 23. Avg 2010, 21:39:27 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.