Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Како оцењујете стање у Србији од 2000. ?
одлично
12.7%  (9)
врло добро
0%  (0)
добро
7%  (5)
задовољавајуће
7%  (5)
лоше
29.6%  (21)
катастрофално
43.7%  (31)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Презир и отпор окупатору и квислинзима  (Pročitano 30594 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Alcatel 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Nije mi jasno samo da temu pokreće neko ko smatra da je Dimitrije Ljotić bio patriJota, a ne kvisling i da je njegova saradnja sa Nemcima bila stvar mudrosti.

naravno da je dimitrije ljotic bio patriota . njegova saradnja sa nemcima je bila stvar nuzde a ne izbora . on nikad nije prestao da ponavlja svojim sledbenicima da svakog jutra treba da se sete da su robovi .

za razliku od njega , komunisti su bili izdajnici u pravom smislu te rechi - ne samo da su bili protiv drzave nego i protiv svog naroda , i aktivno su radili na tome da ga unishte .

uostalom , danashnji judeo-liberali nisu potomci ljoticevaca nego tih istih komunista - radi vlasti i sopstvenih privilegija svakodnevno zrtvuju interese srpskog naroda .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230

Nije mi jasno samo da temu pokreće neko ko smatra da je Dimitrije Ljotić bio patriJota, a ne kvisling i da je njegova saradnja sa Nemcima bila stvar mudrosti.

naravno da je dimitrije ljotic bio patriota . njegova saradnja sa nemcima je bila stvar nuzde a ne izbora . on nikad nije prestao da ponavlja svojim sledbenicima da svakog jutra treba da se sete da su robovi .

za razliku od njega , komunisti su bili izdajnici u pravom smislu te rechi - ne samo da su bili protiv drzave nego i protiv svog naroda , i aktivno su radili na tome da ga unishte .

uostalom , danashnji judeo-liberali nisu potomci ljoticevaca nego tih istih komunista - radi vlasti i sopstvenih privilegija svakodnevno zrtvuju interese srpskog naroda .
Veruj mi da ne poznajem ni pokret, ni ideje Ljotica, ali ovo drugo sto si napisao je sto posto tacno.
Nisu to nikakvi judeo-liberali, to su svi potomci komunista, koji brane tekovine 45-e, biolosko ubijanje srpskog naroda i okupacija Srbije. To sto su resili da budu Srbi, machku o rep. Nikada nisu uspeli neku homogenizaciju srpskog naroda, pa ni dan danas.Nisu oni stvorili nista, ama bas nista svoje ovde, vec brane opljackano.
Od kuce u koju se uselio 45-e, do stana kojeg je prvo dobio, pa posle otkupio za 5 marke, pa sve do radnog mesta, gde nista nikada nije radio, ali samo trazio prava.
Sistem koji od 45-e pochiva na ubijanju, kradji, pljacki, otimanju i dvolicnosti nece sigurno opstati. Oni to znaju, ali sada im je briga da svojih 10% elite udome, a ostali snadjite se.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Od svih tih "patriota" potonu Srbija, ne moze dublje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Od svih tih "patriota" potonu Srbija, ne moze dublje  Smile
Srbi i Srbija treba da pocne ozbiljno da razmislja da se kurtalise ovih Jugoslovena, hibridnih Srba, koji jure po Srbiji Klintona, Putina, Papu, Lavrova i ostale boranija. Jugosloveni su u teskom konfliktu: jedni su jeuropci, ovi potomci od 45-e a drugi filorusi, ovi dosli 90-ih koji su ga popusili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia 
Обелиск стида и срама

На опште одушевљење свих заљубљеника европске Србије, а уз несебичну помоћ традиционалних пријатеља из Лондона, Брисела, Берлина и Вашингтона, данас је у Београду свечано отворен Обелиск Стида и Срама, који ће нам омогућити да окајемо све почињене грехе од Немањића до данашњих дана.

Овај обелиск представља најатрактивније архитектонско здање свих времена, а градили су га заједно домаћи и инострани експерти. Висок је 500 метара, испреплетан спиралним степеницама, а на њему су живописно урађени фрагменти из злочиначко геноцидне српске историје. Посебно је занимљив ба рељеф који осликава Ћеле Кулу, јер као што знамо главни кривци за тај немили догађај су тадашњи српски хулигани, који су изазивали и провоцирали честите турске везире и њихову племениту војску. Ништа мање атрактиван није фрагмент који приказује како ђаци из Крагујевца зачикавају родољубивог немачког СС официра и његов благородни стрељачки вод.

Сама конструкција обелиска омогућиће истовремена покајања великог броја Срба, а просто је идеална за групне посете и ђачке екскурзије, где ће ученици још једном моћи да утврде градиво којим их образују данашњи медији, као и уџбеници најновије генерације.

Улаз у овај монументални комплекс је бесплатан, с тим што су посетиоци обавезни да купе “Покајницу” која стаје ништавних 200 евра, а може се добити са попустом на акцији у познатим мегамаркетима Идее, Супервера или Максија. Новац из овог фонда ићи ће право у независне хуманитарне организације, одакле ће се финансирати сви демократски покрети за борбу против српских фашистичких хорди.

На “Покајници” је утиснута српска тробојка, али је новина што је двоглави орао замењен двоструким бичем. Овај симбол заслуга је даноноћног труда хералдичара из НВО и њихових братских и сестринских странака, а сврха му је да нас у сваком моменту подсети на наше грехе, како прошле, тако и будуће, те да нас уведе у свету тајну понизности и самокажњавања.

На полеђини “Покајнице” је текст Стида, који покајник чита наглас:

“ Ја Србин (изговорите Ваше име и презиме, али врло тихо, због осећања стида и срама), кајем се што сам за овај живот изабрао ово грешно тело, које одише неделима мојих крвничких предака, који су мислећи да се боре за слободу, починили ужасне злочине над немачком, турском, бугарском и аустроугарском војском.

Стидим се што сам потомак људи који своје окупаторе нису дочекали цвећем, хлебом и сољу, кафом и ратлуком, печеним прасићима и Васином тортом, и како то већ доликује правом домаћину – нису им понудили конак, као и своје жене и децу приде, не би ли се ови што угодније осећали у оваквој забити каква је Србија.

Стидим се што сам потомак солунских бораца, који су приликом преласка преко Албаније погазили сву траву са околних брда и тиме направили несагледиву еколошку и материјалну штету нашим вековним пријатељима.

Такође се стидим што се моји преци већ тада нису предали ослободилачкој Аустро – Угарској и Немачкој армији, те у циљу напретка европске цивилизације изложили своја тела осамнаесточасовном раду у гламурозним демократским рудницима широм Европе.

Срамим се што су моји преци 1918. у опанцима, на дивљачки и животињски начин, понизили и натерали у бег онако моћну, светлу и прогресивну силу, коју су оличавали угледни немачки и аустроугарски ритери.

Стидим се што су моји преци устали у борбу против Хитлерове Немачке, која је одисала снажним човекољубљем и крематоријум – демократијом.

Срамим се што моји преци већ 1941. нису бацили пушке, и у складу са Хитлеровом демократијом повели своје породице у Јасеновац, храм хуманизма и ренесансе, који је понос Ватикана, Хрватске и њихове тисућљетне херојске повијести, те изложили своја грешна тела ритуалу свете тајне прочишћења на најугледнијој усташкој академији знаности и умјетности.

Стидим се што је 1999. српска ПВО онако дивљачки и крволочно гађала милостиво – анђеоске авионе САД, В.Б. и осталих наших пријатеља, који су тако пажљиво нишанили и бирали своје циљеве, само из страха и превелике бриге да неко невин не страда, иако, као што знамо, у Србији невиних нема.

Заклињем се да на међународним утакмицама нећу носити обележја Србије, јер сам свестан да тиме изазивам и провоцирам оправдани гнев, као и културу и човекољубље које демонстрирају цивилизовани европски народи, а посебно грађани мирољубивог Брисела.

Заклињем се да ћу спалити све своје књиге које садрже српске крвожедне митове, као и сву литературу која обилује злочинима мојих предака против свих снага прогреса и изобиља које су вековима долазиле да нас оплемене, а ми смо их тако примитивно и бестијално нападали.

Заклињем се да ћу из свог новчаника извадити слике своје породице, а уместо њих ставити фотографије Бајазита Муњевитог, Кајзера Виљема, Адолфа Хитлера, Била Клинтона, Тонија Блера, Хашима Тачија, Алије Изетбеговића, Фрање Туђмана и свих осталих хуманиста, генија и визионара који су мом народу желели добро, а ја због вишка примитивизма, генског фактора, као и урођене глупости то нисам схватао.

Опрости ми Боже што сам Србин!

Амин!

Ова “покајница” мора се урамити и држати на зиду уместо иконе, научити напамет, изговарати бар трипут дневно, уз обавезно посипање пепелом.

У дане верских празника пожељно је бичевање које врши свештеник - кардинал. Будући да кардинала у Србији још нема довољно, можете ангажовати овлашћеног свештеника из Друштва Србије за борбу против Срба.

Овим храбрим и прагматичним потезом, сви прогресивни Срби показали су огромну жељу да се покају због свих локалних и светских, прошлих и будућих историјских догађаја, без обзира да ли су у њима учествовали или нису. Вашингтон, Берлин, Брисел и Лондон ће то умети да цене, а када страни туристи по доласку у Србију угледају погурене људе оборене главе и покајничког погледа, који им при том стављају бич у руке и моле их за два – три добра ударца по леђима, не би ли им и на тај начин исказали добродошлицу, с поносом ће моћи да кажу: “Ово су они Небески Срби које смо увек желели, тако треба да изгледају наши традиционални пријатељи и савезници!”

http://www.nspm.rs/samo-smeh-srbina-spasava/obelisk-stida-i-srama.html
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Uh ala sam se naslusao Nemanica do qrca u ovih zadnjih 20 godina. Jes da su Karadjordjevici i Obrenovici kvislinzi, a Nemanici bato, to je slast. Zlatna kasika i poderane pantalone.
Jos da je knez Lazar bio Nemanic a ne Hrebeljanovic,, Srbija do Tokija.
A jel moz Kosovo da nam vrate bez Muse Kesedzije, samo sa Markom Kraljevicem?
Srbima Jugo-hibridi pisu istoriju.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2010, 23:50:07 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ББЦ: јачање притиска на Србију да затвори питање Косова

Сутрашња посета шефа британске дипломатије Вилијама Хејга Београду доказ је појачавања притиска на Србију да затвори питање Косова и прихвати косовску независност, оценио је професор Универзитета у Оксфорду Марк Алмонд.

„Врши се заједнички притисак на Србију да затвори питање Косова и да прихвати косовску независност”, рекао је Алмонд за Би-Би-Си.

Он је додао да би Британија и Немачка, чији је шеф дипломатије прошле седмице био у Београду, хтеле да за земље Западног Балкана важе исти услови, а један од кључних услова за улазак у Унију, од којег се пак у случају Кипра одустало, јесте да не постоји проблем граница.

„Ако би наступила ситуација у којој су Србија, Босна, Косово и Црна Гора заједно са Албанијом и Македонијом у међусобно добрим односима, онда би, након уласка Хрватске, заједнички приступ земаља Западног Балкана ЕУ могао да буде и коначно проширење Уније. Чак иако њихов пријем није планиран у блиској будућности, како је то у Београду признао немачки министар Вестервеле”, рекао је.  Smile

Би-Би-Си подсећа да је између посета Вестервелеа и Хејга председник Србије Борис Тадић изјавио је да је Србија спремна да разговара с Бриселом и Вашингтоном о могућностима за компромис, а да је једини компромис на који Србија није спремна - признавање независности Косова.

Алмонд је рекао да је могуће да током боравка Вилијама Хејга у Београду Србија одлучи да учини уступак, али је додао да није јасно од чега би се такво компромисно решење састојало.

Према његовим речима, европски лидери требало би да се боље запитају због чега постоје проблеми на линији Београд-Брисел када је реч о „најевропскијој влади која је до сада била на власти у Србији”.

„У тој влади не седе евроскептици, већ људи који се залажу за улазак у Унију и изградили су своје политичке каријере подржавајући последњих 20 година идеје ЕУ чак и онда када им то није нарочито ишло у прилог. Сада се такви људи не слажу сасвим са оним што од њих траже Брисел и лидери у Лондону, Берлину, Паризу. Сматрам да је неуспех што се Вестервеле, Хејг и остали нису запитали како то да се проевропска влада која се с нама слаже по другим питањима, не слаже са овим”, рекао је.

Ангажовање британског министра Хејга по питању резолуције о Косову у складу је са програмом нове конзервативне владе у чију је спољну политику уврштен и Балкан као једно од важних питања, наводи Би-Би-Си, додајући да је Хејг посебно заинтересован за Босну због, како оцењују британски аналитичари, горких искустава које је претходна конзервативна влада Џона Мејџора тамо имала.

Алмонд је оценио да део проблема лежи у томе што се Хејг и политичари који доносе одлуке „нису много померлили од онога што се дешавало током рата у Босни и распада Југославије”.

„Да, истина је да између Србије и Косова постоји спор око статуса Косова. Али, с друге стране, у поређењу са оним што је било пре 18 година, данас нема оружаног сукоба, нити је избијање насиља вероватно. Сматрам да се Хејг и политичари који доносе коначне одлуке у Лондону нису много померили од онога што се дешавало током рата у Босни и распада Југославије”, рекао је британски аналитичар.

Skorpion je veci Englez od ovoga   Smile ... Skorpion je za ovog kralj Artur .  Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2010, 23:55:54 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Opet ste pobedili sve ratove.Gde su ti Rusi Skusha? Vidim cute ko pizde. Treba i njima resavanje Abhazije vala. I Juzne Osetije. Rusi i Palma su ti ko braca. Glasaju protiv misljenja MSP, jer znaju konacan ishod i likuju kad je pozitivan za Shiptare. Palma ti glasa protiv zakona o dvostrukim funkcijama, (prethodno stavi Chedu da glasa ZA), pa posle kaze: glasao sam protiv ali mora da postujem zakon i da zadrzim obe funkcije.
Tipicna istocnjacka turska demagogija.
Ne damo Kosovo, a Kosovo fakticki nezavisno po svim merilima ovoga sveta.

Nego hteo srpski hibrid shiptarsku kucu. Krstio se 90-ih, kupio krstacu, zvalali kolevka, majke vam ga, svetinje jebo vas istorija, ali merka shiptarsku kucu. Pa kad je doslo da udje, ono Ujka Sem podmetnuo djon.
Onda hibrid udari u kuknjavu: a ce gi dodje kurati Rus na tenk. Kad je kurati Rus dosao sa dva cigla tenka, Ujka SEm rece: sikter bre g*naru, ili te skidam sa platnog spiska. Pa kurati Rus udari rikverc.
Dokle cete bre da pobedjujete. Nesto dosao kraj. Izgleda da cemo mi SRbi i Shiptari ipak zajedno da zivimo.
I sada sta? Koristicete krstache sa krstenja kao stapice da lakse kakite?
Marsh bre nakaze jedne.

Sta ti Skusha imas sa Englezima? Tebi dok su preci ziveli ispod kamena da ne podvodi hanumu Turchinu i merkao u koju ce se pecinu sakrije kad Tusre dodje, taj Englez je pravio brodove, krstario morima i okeanima, jebo sve crno, srveno, zuto, cokoladno kosooko, pravooko i zabadao zastavi Engleske Krune.
Potcinjavao Indijske Maharadze, i Kineske Careve, Osvajao i naseljavao kontinente.
Idi malo po svetu da vidis odnos. Nema ko ih ne pljuje, al kad se pojeve svi se klanjaju.

Kad sam jednog Engleza pitao, sto mrzi naciste, kaze: ubice. Ubijaju ljude.
Kod mene, pod mojom vlascu ima da se sam ubije. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2010, 09:24:15 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Opet ste pobedili sve ratove.Gde su ti Rusi Skusha? Vidim cute ko pizde. Treba i njima resavanje Abhazije vala. I Juzne Osetije. Rusi i Palma su ti ko braca. Glasaju protiv misljenja MSP, jer znaju konacan ishod i likuju kad je pozitivan za Shiptare. Palma ti glasa protiv zakona o dvostrukim funkcijama, (prethodno stavi Chedu da glasa ZA), pa posle kaze: glasao sam protiv ali mora da postujem zakon i da zadrzim obe funkcije.
Tipicna istocnjacka turska demagogija.

Englezi gube sve bitke , ali dobijaju rat .  Smiley 1 ....  Smile Zato je Engleska sad ovako  velika .

Palma je tvoj - najveci je ,,evrepojec ,, posle tebe i Voltera .  Smile

Zasto Rusi cute pitaj Engleze . Evo ja mozda imam odgovor - imaju savrsene sonare pa im nije do price .

28.08.10 15:26. Заголовок: Впервые с 1987 года ..

Впервые с 1987 года русская подводная лодка класса "Акула" преследовала британские подлодки класса "Vanguard", несущие ракеты "Трайдент" с ядерной боеголовкой.
The Telegraph пишет, что если русским удалось записать шумы винтов Vanguard, то используя свои совершенные сонары, Акулы смогут потопить Vanguard прежде, чем те смогут совершить пуск своих Трайдентов.
Инцидент уже полгода держали в секрете.
[b]Акула залегла недалеко от Faslane, базы британского ядерного флота .

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/politics/defence/7969017/Russian-subs-stalk-Trident-in-echo-of-Cold-War.html

Rusi cute da navuku Engleze .  Smile

« Poslednja izmena: 31. Avg 2010, 09:21:15 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.