Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 13:36:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prezimena mi mog  (Pročitano 19434 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
Хе, хе, читам па не верујем...но,  Smile драго ми је што неки ни за три живота не би могли да буду "шоње" као мој муж. Нека само њега Бог  поживи, нама презимена нису битна...неке друге ствари су много важније.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
ovome shto je rekao panini moze se dodati i bioloshko objashnjenje - deca su svakako zenina ,ali ochinstvo se mora oznachiti nekim spoljnim znakom .
To sam nakucala u prvim postovima na ovoj temi, prezime je jedino što veže oca sa detetom!
On poseje seme, a dete rađa majka.
Naravno da će moje dete imati očevo prezime, e sad da poštujem Jevrejske običaje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
 dok se nisu pojavili ovi genetski testovi ,svaki otac je uvek mogao da sumnja . ali sa prezimenom je barem bio siguran da ce se njegovo "ime" produziti ,ako ne i geni  .

naravno ,jevreji budno paze na chistotu svoje rase ,iako se protive rasizmu kod drugih naroda ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
бф, не лутај око теме...ко бога те молим Smile
« Poslednja izmena: 25. Nov 2007, 16:34:30 od Livingston »
IP sačuvana
social share

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ja sam mislio kao tradicija po pojmu, al pre svega svi smo ljudi i (bolesni su ljudi)
i nisam kazao da ne poznajes tradiciju sopstvenu narodu, ipak toliko sam vec citao od tebi, i znam da si castan iz tog vida.
al to sam kazao ako necemo biti i madjari i srbi , i arapi elasticni izgubicemo svi u tri krasnog nepostojajuci...
treba ponovo svatiti globalizmu u skladu tradiciju a to je tezak posao, i mora biti odgovoran covek, i zato nekome mora se pustiti a nekome ne da zena uzme ime muza, a to zavisi od toga kakav zivot zivis
moj primer je bilo Ana Kostic cuvena belog zrakajuca glumica, ako ona je moja zena onda necu unistiti njena logo, ili omen, logo kako se pretvori u tradicijonalni izrazu, znacenju omena.

Ok de, mozda se nismo razumeli pa sam ja malo burno reagovao. Nemam ja nista protiv drugih naroda, ako se ne citaju pazljivo moji postovi moze se svasta pogresno protumaciti i to nije prvi put.
Po srpskoj tradiciji zena uzima muzevljevo prezime ali uvek ima izuzetaka kao i kod vecine stvari. Ipak, u ovoj stvari ja ne zelim da imam izuzetke u svom zivotu, jednostavno ne zelim.
« Poslednja izmena: 25. Nov 2007, 16:36:33 od shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
kad zena i muz imaju razlichito prezime , onda to izgleda kao da i nisu u braku ,nego ono ,momak i devojka zive zajedno.

kad zena doda muzevljevo prezime , to onda ispada u stilu - ovo ce se brzo raspasti pa ce i muzevljevo prezime da otpadne , treba potpisati predbrachni ugovor i sl ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
Превише си под утицајем средине и традиције, па мислиш тако.
Зашто људи просто не могу да схвате да постоје неки други људи који имају другачија размишљања и ставове, а да и једни и други могу и бити и не бити  у праву?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
dok se nisu pojavili ovi genetski testovi ,svaki otac je uvek mogao da sumnja . ali sa prezimenom je barem bio siguran da ce se njegovo "ime" produziti ,ako ne i geni  .

naravno ,jevreji budno paze na chistotu svoje rase ,iako se protive rasizmu kod drugih naroda ...  Smile
Pa naravno da nije nigde sve isključivo, kao ni kod Mađara, i oni imaju kukolja.... Smile
Ne misle svi Mađari kao Onodys! Smile
Ima nas raznih, kao i onih koje svoje frustracije kriju iza paravana zvanog tradicija!
Vekovima se gradi tradicija, ali i prilagođava savremenom načinu življenja, tako i biranje imena i prezimena koje ćeš nositi čitav život! Smile

бф, не лутај око теме...ко бога те молим Smile
Nemoj da se osećaš prozvanom! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
На овој теми се ниједном нисам осетила прозваном, баш ни најмање... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
 na vashu  zalost - iz prezimena koje uzme (ili ne uzme) zena ,mogu se izvesti odredjeni psiholoshki zakljuchci o proritetima te zene  Smile ,a i o prioritetima njenog muza.

uostalom ,postoje statistike o trajnosti brakova ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 13:36:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.