Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Преводиоци опет штрајкују :)  (Pročitano 48789 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Citat
Na kraju da te obavestim da sam te prijavio

Нећу спавати ноћас Smile

И ја ћу последњи пут поновити:

Администрација Титлова никад није обрисала цењено име аутора титла. Можда се поткрала покоја грешка али је брзо исправљено.

Ако је неко иксипсилон који нема везе са администрацијом Титлова скинуо превод са ПО и поставио га на Титлове с тим што је обрисао цењено име преводиоца и оставио без потписа или се потписао као иксипсилон тј да је он превео титл онда ни ту проблема нема. Више пута је администрација Титлова наводила да кад год то цењени аутор са ПО примети слободно може да их контактира и они ће то решити.

Читава фрка је настала не због имена већ због наставка потписа где су цењени аутори постављали www.prijevodi-online.org. У то нећу да улазим јер и једна и друга страна имају добре аргументе а искрено ме не интересују те свађе деце из забавишта.

Citat
To da sam lenj me je posebno tolko obradovalo da se smejem dok ovo pišem. Probao sam da naučim engleski i dalje ga učim ali nije svako talentovan za nešto. To bi isto tako bilo da sad uzvratim da si lenčuga koja može da pobedi Đokovića pod uslovom da se potrudi. Kakva deduktivna i induktivna kolosalna logika

БЕДО (можеш ме опет пријавити) Smile , поредиш учење језика који говори милијарде људи на планети са професионалним тенисом који на том нивоу игра десет људи на планети? Smile

Захваљујући Титловима и људима који преводе си одгледао скоро све филмове у животу. Такође, последњих месеци гледаш серије управо захваљујући њима (не спомињем администрацију). Сећам се да су на почетку штрајка експерти са ПО константно понављали како ће Титлови пропасти јер немају преводиоце а и они који су тамо ће се придружити њима са ПО. После неколико месеци видимо шта се десило. Титлови раде боље него икад док ПО дува банану са idx/sub форматом који се у srt може конвертовати за пар минута  Smile

На крају...имам предлог за цењену господу преводиоце са ПО: нека никада више не каче титлове него само пробраној и провереној екипи својих обожаватеља шаљу титлове на мејл Smile Тако нико више неће моћи да узме њихов превод и постави на Титлове и сви срећни Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
mob
HTC One
Nisam probao jos te titlove na mom TV, ali ako se desi da ne rade svecano obecavam da cu licno konvertovati nove titlove za serije koje pratim i stavljati na Titlove.  Smile

A veruj mi, 5 minuta po prevodu ko zna sta radi i kako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 45.0.2454.85
OCR-ao sam između 500 i 1000 titlova. Hardcoded, kao i te sub/idx. Vjeruj meni da znam što kažem. Smile
Možeš ti njih konvertirati, ali ćeš dobiti kupusav tekst koji nije za objavljivanje na internet. Morat ćeš svako malo nešto pješke mijenjati. Sve je to istestirano.
Usput, ako ti TV ne bude to podržavao, postoje metode umuxavanja titla u .avi, .mkv i .mp4. Ali nemam ti pojma o tome jer mi to nije trebalo. Postoje tutorijali na Prijevodima Online.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2015, 21:29:23 od lemonzoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Citat
Na kraju da te obavestim da sam te prijavio

Нећу спавати ноћас Smile

И ја ћу последњи пут поновити:

Администрација Титлова никад није обрисала цењено име аутора титла. Можда се поткрала покоја грешка али је брзо исправљено.

Ако је неко иксипсилон који нема везе са администрацијом Титлова скинуо превод са ПО и поставио га на Титлове с тим што је обрисао цењено име преводиоца и оставио без потписа или се потписао као иксипсилон тј да је он превео титл онда ни ту проблема нема. Више пута је администрација Титлова наводила да кад год то цењени аутор са ПО примети слободно може да их контактира и они ће то решити.

Читава фрка је настала не због имена већ због наставка потписа где су цењени аутори постављали www.prijevodi-online.org. У то нећу да улазим јер и једна и друга страна имају добре аргументе а искрено ме не интересују те свађе деце из забавишта.

Citat
To da sam lenj me je posebno tolko obradovalo da se smejem dok ovo pišem. Probao sam da naučim engleski i dalje ga učim ali nije svako talentovan za nešto. To bi isto tako bilo da sad uzvratim da si lenčuga koja može da pobedi Đokovića pod uslovom da se potrudi. Kakva deduktivna i induktivna kolosalna logika

БЕДО (можеш ме опет пријавити) Smile , поредиш учење језика који говори милијарде људи на планети са професионалним тенисом који на том нивоу игра десет људи на планети? Smile

Захваљујући Титловима и људима који преводе си одгледао скоро све филмове у животу. Такође, последњих месеци гледаш серије управо захваљујући њима (не спомињем администрацију). Сећам се да су на почетку штрајка експерти са ПО константно понављали како ће Титлови пропасти јер немају преводиоце а и они који су тамо ће се придружити њима са ПО. После неколико месеци видимо шта се десило. Титлови раде боље него икад док ПО дува банану са idx/sub форматом који се у srt може конвертовати за пар минута  Smile

На крају...имам предлог за цењену господу преводиоце са ПО: нека никада више не каче титлове него само пробраној и провереној екипи својих обожаватеља шаљу титлове на мејл Smile Тако нико више неће моћи да узме њихов превод и постави на Титлове и сви срећни Smile

Vrati se na početak teme, pronađi moju poruku gde demantujem crno na belo tvoju tvrdnju da nije bilo brisanja imena autora. Nešto mi govori da si to video i da te baš briga jer da nije tako ne bi bio ovoliko uporan. Tu si mogao da vidiš da kad neko vidi svoj prevod na titlovima i to reklamira javno ili preko pp-a dobija ban.

Prijaviću te, nema nikakvih problema. Ja bar obavestim onog koga prijavljujem iako vidim da nema rezultata jer postoje svete krav koje su nedodirljive i kojima se može da svoje frustracije leče na forumu. Čak sam i preko pp-a obavešten o tome da prijatelj administracije može da mi psuje mater sa svog ili drugog profila. Ovo se naravno ne odnosi na tebe, poštovaoče rada i dela administracije titlova i tu sam ozbiljan. Ko ovde ne govori istinu, zanemaruje činjenice, vređa i ko je na kraju krajeva beda neka zaključi onaj ko ovo pročita.

Još nešto, opet si pokazao svoje neznanje. Filmove sam gledao mnogo pre samog postojanja titlova. Smile

Pored rada pljuvačnih žlezda pokazao si opet kolosalno neznanje.

Nemam nikakve veze sa PO osim što sam član bez ijedne poruke na forumu. Nisam nijedan prevod dobio od nekog prevodioca. U pitanju su principi, da ponovim ako si prevideo šta sam ranije napisao.

Ispravka, pokazao si i svoje vaspitanje Smile

« Poslednja izmena: 22. Okt 2015, 21:36:09 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Koliko vidim, jurkovicu... nije problem do svetih krava, vec kad ti se ne dopada sta ti ljudi kazu, a kosi se sa tvojim stavom...

Nesveta kravo, Mrgecu... ne zovi ga bedom... potresa se.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
mob
HTC One
OCR-ao sam između 500 i 1000 titlova. Hardcoded, kao i te sub/idx. Vjeruj meni da znam što kažem. Smile
Možeš ti njih konvertirati, ali ćeš dobiti kupusav tekst koji nije za objavljivanje na internet. Morat ćeš svako malo nešto pješke mijenjati. Sve je to istestirano.
Usput, ako ti TV ne bude to podržavao, postoje metode umuxavanja titla u .avi, .mkv i .mp4. Ali nemam ti pojma o tome jer mi to nije trebalo. Postoje tutorijali na Prijevodima Online.

Takodje, gomiluuuuu sam vadio/konvertovao kada sam radio remuxe, encode, ripove, itd. Zato i kazem, ako je sam prevod uradjen kako treba sve je gotovo za 5 minuta... pogotovo ako vec postoji baza reci i simbola pa nema potrebe za rucnim potvrdjivanjem simbola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  Nema ovo veze sa tim da li mi se nešto dopada ili ne dopada već sa uvredama kojem može da ponavlja koliko mi se ćefne. U nekom društvu je sasvim normalno da jedan drugom umesto dobar dan psuju mater dok je u drugom to uvreda. Postoje pravila ponašanja koja to regulišu i na kraju krajeva i ovog foruma. Ja sam prosto iznenađen koliko je Mrgec vidovit i koliko je samo istina izneo o mojoj malenkosti na poslednjim stranama. Javlja mu se svašta a ono što mu ne odgovara jednostavno previđa.

Da li bih ja svakom neistomišlljeniku morao da psujem mater da bi moj stav uvažio iako nisam u pravu ?

To ne radim ni privatno a ne na netu.

Ne potresam se, implodiraću Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Koliko vidim, jurkovicu... nije problem do svetih krava, vec kad ti se ne dopada sta ti ljudi kazu, a kosi se sa tvojim stavom...

Banacani   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  Sad si me smrtno uvredio, ja sam samo rođen tu gde sam rođen Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Citat
Vrati se na početak teme, pronađi moju poruku gde demantujem crno na belo tvoju tvrdnju da nije bilo brisanja imena autora.

Видео сам то а као што сам ти и тад рекао то је ЈЕДАН случај Smile

Citat
Tu si mogao da vidiš da kad neko vidi svoj prevod na titlovima i to reklamira javno ili preko pp-a dobija ban.

Стим што се у тим рекламирањима увек некако провуче и гомила увреда (видети под Дебелогузи Диктатор) Smile

Види...за сваки твој аргумент и ја имам један Smile А као што сам на почетку теме рекао, поента је да кењају и једни и други. Има где су ПО у праву, има где су Титлови у праву а има где су и једни и други у криву.
Могу још једно рећи: ако се цењеној господи са ПО не свиђа што ће неко поставити титл на Титлове (небитно да ли ће оставити потпис или не, да ли ће му избрисати рекламу за ПО или не или ће скриптом убацити Титлови. цом) нека једноставно престану преводити и качити титлове на нет Smile

Citat

Извињавам се Smile Нећу га више потресати Smile

Citat
Da li bih ja svakom neistomišlljeniku morao da psujem mater da bi moj stav uvažio iako nisam u pravu ?

А кад сам ти ја псовао цењену мајку? Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2015, 21:56:18 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.