Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Преводиоци опет штрајкују :)  (Pročitano 48756 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  Zahvaljujem na uzajamnom nepotresavanju Smile

Pratio sam temu koju si linkovao dok je imala smisla i tamo sam video da to nije usamljen slučaj. Oni što su banovani zbog reklamacije su snimili svoje poruke i oni su bili više nego uljudni. Za druge koji su banovani zbog reklamacija ne znam. Imam na titlovima nekoliko poruka (potražnja prevoda, ćaskanje na filmu) i nijednu nisu obrisali. Nemam razloga da besnim na njih zbog toga. Druge su Boga mi provocirali i banovali jer su ih uzeli na zub. Mod cersei nema nijedan prevod ali ima niz ekscesa pre svoje titule na primer.

Napisao sam već ranije da je ovo pat pozicija i da će meč dobiti titlovi koji osim nedostatka morala nemaju nijedan drugi prekršaj. Sajt ima svoja pravila pa kome se ne sviđa neka ide ali nepoštovanje nekog ko je uložio vreme i znanje za opšte dobre i pro bono je ono što osuđujem.

Tako mislim, ne kažem da sam u pravu i nema ljutiš.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Citat
Vrati se na početak teme, pronađi moju poruku gde demantujem crno na belo tvoju tvrdnju da nije bilo brisanja imena autora.

Видео сам то а као што сам ти и тад рекао то је ЈЕДАН случај Smile

Citat
Tu si mogao da vidiš da kad neko vidi svoj prevod na titlovima i to reklamira javno ili preko pp-a dobija ban.

Стим што се у тим рекламирањима увек некако провуче и гомила увреда (видети под Дебелогузи Диктатор) Smile

Види...за сваки твој аргумент и ја имам један Smile А као што сам на почетку теме рекао, поента је да кењају и једни и други. Има где су ПО у праву, има где су Титлови у праву а има где су и једни и други у криву.
Могу још једно рећи: ако се цењеној господи са ПО не свиђа што ће неко поставити титл на Титлове (небитно да ли ће оставити потпис или не, да ли ће му избрисати рекламу за ПО или не или ће скриптом убацити Титлови. цом) нека једноставно престану преводити и качити титлове на нет Smile

Citat
Nesveta kravo, Mrgecu... ne zovi ga bedom... potresa se.

Извињавам се Smile Нећу га више потресати Smile

Citat
Da li bih ja svakom neistomišlljeniku morao da psujem mater da bi moj stav uvažio iako nisam u pravu ?

А кад сам ти ја псовао цењену мајку? Smile

Izvinjavam se što tek sad odogovaram na ovo na šta nisam obratio pažnju. Nisam mogao jer sam bio banovan iz meni još uvek nepoznatih razloga. Piše u obaveštenjima zbog vređanja, provociranja i nastavljanja istog uprkos opomeni. Zvaničnu a i nezvaničnu opomenu nisam ni od koga dobio i zato mi je sve to tajna. Majku i sve što uz to ide mi je hrabro preko mejla slao A.Tošić (nije nik i ne kršim pravila) koji je bio toliko pametan da otvori dupli nalog sa imenom kojim se potpisivao u mejlu. Neki članovi administracije su upoznati sa tim a dotični je kažnjen samo ukidanjem duplog naloga jer ono što je privatno nije stvar administracije i to je u redu. Gmejl sam ugasdio i od njega je ostao samo nik ali nije bilo prestalo šikaniranje jer dotični nije sam. Čak sam dobio pp ovde gde jedan od junaka uz standardne uvrede piše da im se može jer poznaju neke iz administracije. Pišem po sećanju iako imam pp, mrzi me da ga potražim. Ne verujem da te to zanima jer mi nešto govori da ipak nisi od tih. Pitao si pa sam ti odgovorio.

Još jedan od razloga zbog kog sam na temi je moa poseta sajtu PO juče zbog koje ne znam šta da mislim o nekim prevodiocima. Video sam spisak imena prevedenih serija čiji prevodi nisu objavljeni. Najbolje od svega je što pojedinci te prevode drže u šteku iako su prevodi nekih serija već odavno imali premijeru. Zaista mi nije jasno takvo ponašanje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung GT-S7580
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 26. Okt 2015, 19:39:50
Još jedan od razloga zbog kog sam na temi je moa poseta sajtu PO juče zbog koje ne znam šta da mislim o nekim prevodiocima. Video sam spisak imena prevedenih serija čiji prevodi nisu objavljeni. Najbolje od svega je što pojedinci te prevode drže u šteku iako su prevodi nekih serija već odavno imali premijeru. Zaista mi nije jasno takvo ponašanje.

А шта ти ту није јасно? Нико није рекао да ће се преводи држати у штеку неки одређен временски период већ док се не нађе неко решење односно или постигне договор с Титловима или решење типа оних idx/sub превода.

Неки лик с ПО направио  Smile

А ово петко направио

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

don_quijote_by_manu0583sxd.jpg
(145.92 KB, 1000x538)
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung GT-S7580
Иначе, порука коју сам добио од администратора с Титлова

Citat
Zamolio bih te da svoja stajališta o štrajku na PO izražavaš tamo, a ne ovdje. Ako ti se ovdje ne sviđa, reci. Pozdravi se s nama i kraj priče.

Али као "поздрави се с нама и крај приче"  Smile
То би било океј када би ситуација била следећа:
Ја напустим Титлове и пређем на Поднаписе, на пример
Постављам титлове само на Поднаписе и ни на једну више страницу
Моји титлови остану тамо где сам их поставио

Али ситуација је следећа:
Ја напустим Титлове и пређем на Поднаписе
Постављам титлове само на Поднаписе, али они се нађу и на Титловима
Ако су технички коректни, нађу се и на ПО углавном

Тако да те приче "поздрави се с нама" уопште нису коректне
Групу преводиоца (ваљда ову штрајкачку) са ПО називају кукољем, а преводе тих истих преводиоца пребацују на своју страницу
Мислим да пре ситуација треба да буде обрнута... Титлови, поздравите се с кукољем са ПО, они су се с вама очигледно поздравили  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 45.0.2454.85
^To si dobro primijetio. Do prije ovog štrajka su se punili iz PO-a ko luđaci, prebacili su jedno 10.000 titlova uz brisanje pomena stranice. A kad im predočiš taj problem, "to se nas ne tiče". Smile
Tako je to kad u moderaciji imaš trolove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
HTC One
Znam da ste trazili neko fer resenje ali je trebalo da odvano vidite da sa njima tako ne moze, prosto ih ne zanima.

Umesto trosenja energije na raxgovore sa njima, strajk i uskracivanje prevoda korisnicima, trebalo je da im uzvratite njihovim oruzjem. Napravite deo za prevode filmova i postavljate njuihove bez pomena stranice. Ajde sto to niste uradili ali se nadam da je neko bar razmisljao o tome i predlozio.

Poprilicno sam siguran da je to jedino sto bi ih pogodilo i to dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 45.0.2454.85
PO ima više kriterije od T.coma. Koliko znam, kod njih je bitno da su domaća slova i da baš nije očito da nije Google Translate. A naletio sam par puta i na GT.
Prebacuju se titlovi s drugih stranica, ali moraju zadovoljavati određene tehničke i gramatičke kriterije. A i zašto se spuštati na njihovu razinu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
HTC One
Zato sto se nespustanjem nista ne postize. Znam ja da normalni ljudi uvek polaze od toga "necu da se spustam... ja sam boljui" itd, ali ponekad moras da uzvratis na isti nacin jer neko drugacije ne razume.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Citat
Izvinjavam se što tek sad odogovaram na ovo na šta nisam obratio pažnju. Nisam mogao jer sam bio banovan iz meni još uvek nepoznatih razlog

Bio si banovan jer ti i Arijada pravite haos na jednoj temi.

Budi ljubazan pa nemoj vise da je prevociras, jer cete oboje leteti.

Hvala!

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
HTC One
Unistili su sve sa ovim titlovima. Ocajan kvalitet titla (ne prevoda) sa crnom podlogom i ocajnim fontom. Da nisam jedini govore komentari na PO na ovu konkretnu vest.

Pritom, ne radi na gomili televizora bez obzira na marku a komentar administratora je "mozete povezati racunar i tv sa HDMI kablom". Naravno, i traziti provajderu da mi vrati dial-up.  Smile Smile Smile

Uvek sam prvo trazio prevode na Prijevodima a na Titlove sam isao samo ako nema... e sada su postigli da uopste ne zelim da gledam na Prijevodima ovaj glupi format titla i idem pravo na Titlove. Cak je i meni ta ideja odvratna sto samo govori sta su Prijevodi postigli ovim "resenjem".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.