Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prevare na salterima za prodaju karata na Zeleznickoj stanici Beograd  (Pročitano 3801 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Ja ti savetujem da odes u taj Bec ako mozes. Nema ovde boljitka sa tolikim fasistima i lopurdama. U ovoj zemlje je sve laz i obmana! Takav je mentalitet! I ja sam imao slicnih iskustava, a cak i gorih. Dovoljno je uci u pekaru i da vidis kako daju hleb, zgrabaju ga prljavim rukama i ubacuju u kese s pivom. Ovde ljudi ni osnovnu higijenu nemaju a kamoli sta drugo. Smile
Pa kako bre da ima boljitka kad se ceda jovanovic slobodno seta umesto da je iza resetaka ili barem vezan na uzici?
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa ovako, kao neko ko je godinama koristio usluge zeleznickog prevoza mogu ti reci da je to ustaljena procedura.Svi pa cak i kontrola karata zna kako cela ta masinerija radi i svi su deo jednog sistema

Neki put ces platiti vise(kao u tvom slucaju) jer ces jednostavno naici na nekog nadrkanog ili na nekog resenog da te opeljesi ali ces skoro uvek umeti da se "umuljas" u sistem.Kada se putuje brzim vozom onda moras platiti jer ne dozvoljavaju da se "svercujes" u vecini slucajeva ali putnicki voz je potpuno druga slika.Tu te ustvari i podsticu da ne kupis kartu.Samo se dogovoris sa kondukterom i to je to.Npr ako je karta 200 dinara ti mu das 100 i zavrsen posao.Cak i da naidje kontrola nece da te diraju

Cak sam imao situaciju da mi je kontrola naisla pre nego sto sam "kupio" kartu i da je htela da me ibaci i ja rekoh "OK" i naravno nisam izasao.Posle mi je dosao kondukter i naravno dadoh mu njegovih 50% od karte.

Moja poenta je da je to sto ti se desilo deo sistema i da svi oni rade organizovano za svoj dzep na grbaci drzave (a posle se pitamo zasto zeleznica propada).Toj tvojoj radnici na salteru ce izreci neku simbolicnu kaznu,mozda cak samo i ukor i to ce biti to.Tako stvari funkcionisu i to se nece dugo vremena promeniti
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Npr ako je karta 200 dinara ti mu das 100 i zavrsen posao.

тај рад ... уштедећеш себи и времена и живаца ... Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Citat
stariji vrsnjaci
Smile

Ja kad god putujem u Krusevac (autobusom) ili u Lapovo(vozom) rezervisem kartu pa stignem pola sata, sat pre...
Ranije sam zakasnio par puta na autobus,od tad sam se opametio da idem ranije,i ovakvih problema nemam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Uvek nesto moze da se dogovori.... A ako je nadrkani kondukter koji glumi ludilo moze da pokusa da me izbaci... Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Sto bi pokusao da te izbaci kada u vozu postoji policija?  Smile

Nekako se sve uvek olako shvata. Ako odluci da te izbaci, to ce i uraditi i tu bas nista neces moci. Video sam to u par navrata a bilo je vise likova pozamasnog gabarita.

Kondukteri mozda jesu prevaranti ali nisu ludi, citaju oni ljude veoma dobro. Trazi kartu, trazi da kupis, kaze da napustis voz... ukoliko shvati da moze da ima problema, iskulira i ode... i posle par minuta ti dodju cike u plavom i rese problem veoma efikasno i u kratkom vremenskom roku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
veruj mi da sam putovao najmanje 30 puta na relaciji beograd uzice zeleznicom Srbije i nikada nisam imao problem... kada je nadrkan kazes mu da ces izaci na sledecoj stanici, dok on prodje drugi put proci ces lazarevac on ce tu da pocne da se gubi i da peni i ti mu tu kazes da odjebe i da ces izaci na sledecoj stanici. E sad postoje dva scenarija sta raditi posle toga, prvi je izadjes iz voza pa udjes u drugi vagon i tako ga izbegnes do valjeva ili mu pridjes i kazes aj kad sam vec dosao dovde moze li za 200 ili koliko vec imas pri sebi 150-200 Smile A mozes i da se svadjas i da on dovodi pandure pa da bezis od pandura i tako Smiley Sve sam to radio i nikad nisam platio vise od 200 dinara Smile Smile Ustvari jesam poslednji put dao 300 zato sto je lik stvarno bio okej pa sam hteo da ga castim  a hteo je da uzme 200 Smiley
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Slazem se ja da uvek ima caka.

Ja sam samo rekao da ako bas zacrta da te izbaci to ce i uraditi.

Imao sam i ja milion kombinacija, narocito dok sam bio u vojsci. Ali treba znati kada moze a kada ne.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ako su ti vec trazili skeniranu voznu kartu, mozda ima nade da ce radnice biti ukorene... al' to ni izbliza ne resava problem sa zeleznicom.
Moja iskustva su retko pozitivna, i uglavnom vezana za kasnjenja, ceste kvarove, zapustene toalete, i (ovo nikad necu prezaliti, mada je bilo davno) propusten let za Nemacku zbog petocasovnog kasenjenja voza. Zeleznicka stanica Beograd je nocu zatvorena i nebezbedna, jer u cekaonicu dolaze da se greju beskucnici u najcesce alkoholisanom stanju.
Problem su i pruge. Danas negde procitah da ovi "nasi" kupuju moderne lokomotive iz Rusije... i pitam se sta je sa tim ljudima. Problem nije u masinama, vec u dotrajalim prugama. Skroz naopaka lista prioriteta...

IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Železnica je, jednom rečju, tužna, zato me ovakvi slučajevi ni ne čude. Kašnjenja od sat vremena su nešto ''normalno''.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.