Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prevara od strane partnera???sumnja,savet za resenje problema  (Pročitano 21389 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson K810i
Neznam da li radi ono pravilo...ko joj je bio prvi??? .. pa sada tu ima neka fora,ili ona jednostavno zeli da ja budem snjom vise od [neznam koliko] da bi bili cesce u sexualnim odnosima... Smile  Smile
Ti si kralj izmisljanja najgorih izgovora, definitivno  Smile

Ako djevojka nece sex s tobom, onda nema puno prostora za alternativna tumacenja.
To sto ti to neces da vidis je drugi par carapa.

Uostalom, imas 23 godine i toliko si nezreo .. zabrinjavajuce  Smile
Zavisi kako za sta...ako zelis shvatiti da sam nezreo to je ipak tvoje misljenje... Smile
IP sačuvana
social share

trance is me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Ценим да нас ниси убедио у супротно. Дапаче...
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Neznam da li radi ono pravilo...ko joj je bio prvi??? .. pa sada tu ima neka fora,ili ona jednostavno zeli da ja budem snjom vise od [neznam koliko] da bi bili cesce u sexualnim odnosima... Smile  Smile
Ti si kralj izmisljanja najgorih izgovora, definitivno  Smile

Ako djevojka nece sex s tobom, onda nema puno prostora za alternativna tumacenja.
To sto ti to neces da vidis je drugi par carapa.

Uostalom, imas 23 godine i toliko si nezreo .. zabrinjavajuce  Smile
Zavisi kako za sta...ako zelis shvatiti da sam nezreo to je ipak tvoje misljenje... Smile
Pa ne pricam o tvojim razmisljanjima o vaznosti izbora Barracka Obame na mjesto predsjednika SAD-a, vec konkretno o ovoj situaciji.

Neko ko snima djevojku, uhodi, trazeci neke skrivene znakove da ona ne zeli da bude s njim, a pritom zanemaruje one osnovne sigurno nije iskusan ( mozda sam se pogresno izrazila, izvinjavam se ).
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
ces

'el bi ti prevarila mene, da smo u shemi?  Smile Smile

Edit: Bosanke su dosta, ovako, opasne Smile ... pa te zato pitam  Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2008, 23:18:05 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung XYZ1004
Da je sa tobom u semi, ne bi te prevarila................skocila bi s' mosta u ladnu Neretvu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K810i
Ok,razumeo sam....kako cu ja to da sredim sada...sta da radim??
IP sačuvana
social share

trance is me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Jos kad bi se drzao jedne price... bilo bi divno...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K810i
VAZNO!!! Onaj broj od kog je dobijala poziv ustvari njen bivsi decko a onda povodom informacija sa strane ona nikad nije ni raskidala snjim...tj,za nju i njega su zvanicno zajedno...onda im je veza 8 meseci a nama 3....pravila je istu pricu da su joj roditelji strogi pa je to koristila kao izgovor jednom od nas da ne moze danas,sutra u grad....Decka slucajno znam i on je rekao da su oni jos zajedno i da on nema pojma o drugom decku neznajuci da sam to bio ja..naravno da sam mu rekao i nije mogao da veruje da je ona to mogla da uradi...Tu se sklapaju kockice zasto je ona isla u obliznji grad jer on i tamo zivi povremeno a pricala mi je da ide sa ocem...na privesku "srce" koji sam joj kupio pre 2 meseca nasao sam prezime i ime doticnog gospodina...neko je rekao da sam joj mozda camac za spasavanje i bio je u pravu a zato i nije htela duze i cesce intimne odnose.Ona jedva tvrdi da je to sve laz...ali razotkrivena je....tako da ja nisam sve ovo radio farbala bi me jos dugo...cilj opravdava sredstva,kada sam joj to rekao sve i RASKINUO!!! stigla mi je poruka ..

Volim te Volim te Volim te
Volim te Medeni moj.. Smile
----
Sad cu malo da bolujem jer sam je voleo najiskrenije .. ali bar nisam dopustio da me **** jer ona to ne moze,tako da mi nije krivo zbog provera koje sam radio samo sam se otkacio sekiracija,problema,depresije i ko zna cega jos...
Nema mi spavanja,ali ova prica se mogla oduziti tako da sam je ja skratio pre vremena .. inace,sutra sve izlazi na videlo pa cu vam napisati jos prevara sa njene strane i tok zeznute situacije...
-------
Horoskop - 12 novembar
za mene.....................
-Od ranog jutra cete biti pod tenzijom jer imate mnogo planova koje zelite da pretvorite u delo,zbog brzopletosti biste mogli nesto znacajno da previdite,zato stanite na loptu i usporite tempo...drugi deo dana su idelani za ljubav i uzivanje i susret koji prizeljkujete ..

Horoskop - 12 novembar
za nju.........................
-Pruza vam se prilika da danas resite jedan problem koji vas je mucio proteklih desetak dana,delujete odsutno a ustvari samo pokusavate da sumirate rezultate i da uocite greske koje ste pravili,oko 22 sata susret koji ce prevazici sva vasa ocekivanja [u to neko vreme sam joj raskinuo 10 min pre toga smo se sreli]....

THE END
IP sačuvana
social share

trance is me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S
dirljivo...  Smile
Jedva cekam spansku seriju o vama dvoje...  Smile ...  Smile ... troje...   Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K810i
 Smile .. pa mozda i vise od troje....to je sada question??
IP sačuvana
social share

trance is me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.