Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 14:45:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretučen Đus!  (Pročitano 23982 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kao što rekoh, u Beogradu se koljite, vadite oči jedni drugima... boli me kurac  Smile
Samo daleko od Niša. Ovo je ovde civilizacija za vas malograđane gore.

Nema stranog turiste koji to nije primetio.

eee  Nis.... Novi Sad je metropola bre  Smile

Što južnije to tužnije.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
kao što rekoh, većini stranih turista niš se dopao više i od beograda i od novog sada.
mi možda ne možemo da budemo  objektivni. zato verujem turistima.

svaka niška opština je grad za sebe. kao neko putovanje kroz vreme, od rimskog carstva, preko otomanskog do modernijih vremena , spoj različitih kultura i svaka je ostavila neki pečat + imamo i prelepu nišku banju kao deo niša.

« Poslednja izmena: 17. Avg 2010, 04:25:15 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kao što rekoh, u Beogradu se koljite, vadite oči jedni drugima... boli me kurac  Smile
Samo daleko od Niša. Ovo je ovde civilizacija za vas malograđane gore.

Nema stranog turiste koji to nije primetio.

eee  Nis.... Novi Sad je metropola bre  Smile

Što južnije to tužnije.

Realno....
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
kao što rekoh, većini stranih turista niš se dopao više i od beograda i od novog sada.
mi možda ne možemo da budemo  objektivni. zato verujem turistima.

svaka niška opština je grad za sebe. kao neko putovanje kroz vreme, od rimskog carstva, preko otomanskog do modernijih vremena , spoj različitih kultura i svaka je ostavila neki pečat + imamo i prelepu nišku banju kao deo niša.

А колико их има годишње три или пет?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
А колико их има годишње три или пет?
kako on to da zna kad je turista ?!                Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple 15
Bilo bi zaista lepo da prestanete da spamujete temu pricom o religijama... postoji poseban forum...

Policija intervenisala nakon napada na ekipu Alo! koja je bila na zadatku
Đusov prijatelj pretio novinarima!
Utorak - 17.08.2010
Da dobra namera ne mora uvek da ima dobre rezultate uverila se ekipa našeg lista kada je bila prinuđena da zatraži pomoć policije zbog pretnji nepoznatog muškarca prilikom pokušaja da intervjuiše repera Ivana Ivanovića Đusa.

Naime, u želji da ukažemo na nasilje koje se dešava u našoj zemlji, pokušali smo da dobijemo izjavu od Đusa, koji je pre dva dana brutalno pretučen. Pošto se nije javljao na poznate brojeve telefona, naša ekipa se uputila ka njegovom stanu u naselju Braće Jerković u Beogradu ne bismo li na taj način dobili intervju s njim. Po dolasku pred zgradu, saznali smo da je bivši učesnik „Farme“ otišao u Urgentni centar radi previjanja rana koje je zadobio. Posle dva i po sata čekanja, oko 14 časova, ispred ulaza poznatog repera stao je crni automobil BMW (registracija poznata policiji), u kojem se nalazio reper s majkom i prijateljem, koji ga je dovezao. Spazivši našu ekipu, reper nije želeo da izađe iz automobila, već se ka njoj uputio njegov drug, koji je počeo da urla i maše rukama ispred lica naše novinarke, preteći joj.
- Skloni se odavde, polomiću i tebe i fotoaparat! - vikao je krupni istetovirani muškarac, kome očigledno ne predstavlja problem da preti ženi. Iako mu se naša ekipa uredno predstavila, nije želeo da otkrije svoje ime niti je dopustio da mu se bilo ko obrati i objasni zašto su došli, već se preteći nadvio nad našu koleginicu, zagradio fotoreportera i napravio prolaz reperu koji je lagano, uz pomoć majke, izašao iz automobila. Zavijene glave i potpuno onesposobljene noge, reper je odskakutao do ulaza i nestao u zgradi. Dok su prolazili, majka bivšeg učesnika „Farme“ vikala je ispred ulaza: „Ko je vama dao za pravo da dolazite ovamo?!“
Nakon što je Đus otišao kući, njegov prijatelj je seo u automobil, nagazio na gas i nestao u nepoznatom pravcu, da bi se posle nekoliko minuta vratio pred zgradu. Za to vreme, naša novinarka je pozvala policiju kako bi prijavila pretnju i ometanje u vršenju dužnosti i patrola se brzo pojavila na licu mesta.

U trenutku dok su službenici MUP-a uzimali izjavu povodom incidenta i pravili zapisnik, Đusov prijatelj je odjednom nestao. Usledila je potraga za njim, ali policija nije uspela da ga pronađe, a samim tim i identifikuje.
Kako je za „Alo!“ potvrđeno u policiji, istraga je u toku, tako da će se nadležni organi baviti otkrivanjem identiteta anonimnog muškarca koji je pretio novinarima, što će, nadamo se, otkriti i u kakvoj je relaciji s pretučenim muzičarom, te da li je postupao po njegovom nalogu.

Novinarska udruženja osudila napad na „Alo!“
Udruženja novinara najoštrije su osudila napad na sedmu silu i istakla da predstavnici medija imaju puno pravo da javnim ličnostima postavljaju pitanja.
- To je nedopustivo! Novinari imaju pravo da postavljaju pitanja javnim ličnostima i niko ne sme da ih sprečava u tome, pogotovo na takav način. Pretpostavljam da će policija reagovati bilo prekršajno, bilo krivično, a ukoliko vas ne bude u toku današnjeg dana obavestila o tome šta je preduzela ili ne budete bili zadovoljni njihovim merama, mi ćemo u ime Udruženja insistirati na tome - izjavila je za „Alo!“ Ljiljana Smajlović, predsednica Udruženja novinara Srbije.
Sličnog mišljenja je i Svetozar Raković, generalni sekretar Nezavisnog udruženja novinara Srbije.
- Osuđujemo bilo kakav atak, verbalni i fizički, na novinare koji obavljaju svoj posao. Nažalost, u poslednje vreme svedoci smo sve češćih napada na predstavnike sedme sile. Činjenica je da se blagim sankcijama ili, jednostavno, nepreduzimanjem nikakvih postupaka, počinioci ovakvih nedela ohrabruju da ih ponovo učine, smatrajući da je to dopustivo. Napad bilo koje vrste strogo je zabranjen zakonom, nadamo se da će policija reagovati i kazniti počinioce što pre - rekao nam je Svetozar Raković u ime Nezavisnog udruženja novinara Srbije.

Đus: Samo napred, glodari
Kada smo putem SMS-a kontaktirali s reperom i zatražili objašnjenje za nepotreban incident i pretnje koje je njegov prijatelj uputio novinarki pred njegovom zgradom, stigla nam je sledeća poruka:
- Samo napred, glodari! Ucenjujte svog urednika! Pri tom ste se i lažno predstavili... kis - pisalo je u poruci koju smo primili.

Ekipa ALO! - N. Gr.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
......i eto jos jednog razloga zasto je pretucen........

ih... da je to samo sada ...i da se vise nece ponoviti  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC One
Citat
Za to vreme, naša novinarka je pozvala policiju kako bi prijavila pretnju i ometanje u vršenju dužnosti i patrola se brzo pojavila na licu mesta

Citat
- To je nedopustivo! Novinari imaju pravo da postavljaju pitanja javnim ličnostima i niko ne sme da ih sprečava u tome, pogotovo na takav način.

Zabole me za prebijeno tele ali su mi ovi novinari mnogo gori olos.  Smile

Cuj slubena duznost i niko ne sme da ih sprecava u postavljanju pitanja.  Smile

Njihov posao se zavrsava onog trenutka kada im neka osoba kaze "ne zelim da pricam sa vama, odjebite". Nakon toga, isti su kao i svaki covek sa ulice koji bi ti preprecio put i poceo da smara. Jesu glodari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ja bih rekla da je ekipa tabloida Alo (koja budala kupuje novinu sa ovakvim nazivom) napala povređenog građanina ispred njegove kuće a da je bodigard samo odradio svoj posao.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC One
Ja bih tome posvedocio na sudu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 14:45:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.