Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretučen profesor u Kovačici  (Pročitano 6157 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.89
a kako se zna sta se desilo?

Јавио Оверлорд на  конференцији за штампу Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
pa dal je moguce da on nema druga posla.
inace, njemu ne bih verovao da mi kaze koliko je sati
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
u doba staljina cela ta ekipa bi isla na skolovanje u oblast kolime
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
javio je zato sto je ovaj srao o njegovim lokalcima...
pa su novinari to odma strpali u vrecu s njim..i opjevali situaciju...onako kako to odgovara potrosacima..tj onima koji bi platili... da procitaju nesto lose o vlasti ..itd...

naravno da su se vucici potrudili da saznaju sta je bilo..i da brze bolje posalju demntij...
i da objasne narodu..da nije verbalni manijak ...dobio po picki ..zbog sranja na blogu..
nego zato sto je verbalno  napasatvovao koleginicu...

koja je za svu zlu nesrecu po njega.... imala bacaje... koji ne voli da mu neko napastvuje zenu... koja mu pruza sva ta silna vaginalna blazenstva
i onda ga je razvalio... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Pretučeni profesor: Priče o ličnom sukobu nisu istina

Profesor engleskog jezika Goran Herling iz Kovačice, kojeg je u dvorištu njegove kuće pretuklo više napadača, izjavio je da su mu neprihvatljive tvrdnje pojedinih medija, da je pretučen jer je vređao devojku jednog od napadača

NOVI SAD - Profesor engleskog jezika Goran Herling iz Kovačice, kojeg je u dvorištu njegove kuće u tom mestu pretuklo više napadača, izjavio je danas da su mu neprihvatljive tvrdnje pojedinih medija, da je pretučen jer je vređao devojku jednog od napadača, koja mu je koleginica sa posla.

Policija je zbog ovog incidenta uhapsila Leonarda Pastora (29) iz okoline Pančeva koji se sumnjiči da je 31. avgusta pretukao Herlinga, dok su mediji objavili da "motiv tog napada nije političke prirode, već da je u pitanju privatni sukob".

Herling je poznat po tome da je preko Fejsbuka i stranice "Nova nada" objavljivao podatke o malverzacijama u školi u kojoj radi, a do kojih je dolazio.

Nakon napada Herling je medijima rekao da veruje da "sve to ima veze sa onim što je pisao na svom blogu".

"Sa koleginicom nisam imao nikakav konflikt tokom godina rada u gimnaziji, a izbegao sam tu mogućnost i prilikom njenog verbalnog nasrtaja na mene, odmah po dolasku na posao", ispričao je Herling.

Prema njegovim rečima, on ne prihvata ni priču plasiranu u tabloidima da je "dečko koleginice rešio da uzme stvar u svoje ruke", zbog navodne uvrede koju joj je uputio.

"Zašto bi dolazio noću, a ne preko dana? Zašto bi došao u moju kuću, a ne u školu? Zašto je sa sobom vodio drugove, umesto da dođe sam? I na kraju, zašto bi raspravljao on, a ne direktorka škole koja ima obavezu da bude medijator? Ja njenog dečka niti sam poznavao, niti znao da ga uopšte i ima", ispričao je Herling.

Dodao je da se nije bavio nikakvim "obmanjivanjem javnosti", odnosno da je jedina stvar koju je radio i pisao, bila zapravo "prijavljivanje nepravilnosti rada u ustanovi prosvetnim organima, kao i uzbunjivanjem javnosti povodom toga".

On je objasnio i da do sada nikada nije bio član bilo koje stranke, te da "ne izražava simpatije za bilo koju političku opciju na lokalnom, pokrajinskom ili republičkom nivou u Srbiji".

Herling je kazao i da se nakon napada dugo nije mogao da dobije Hitnu pomoć, pa ga je komšija tamo odvezao.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
kakav kreten  Smile  Smile

Citat
Zašto bi dolazio noću, a ne preko dana?

zato jer je po noci - mrak..
a kad je mrak ..bude mracno...i ne vidi se bas najbolje... Smile
i vidljivost  znatno smanjena... a i zato jer ima manje svjedoka nocu  Smile

Citat
Zašto bi došao u moju kuću, a ne u školu?

zato sto bi to u slucaju da je dosao u skolu..i prebio te...bio napad na lice koje je obavljalo svoju radnu duznost....
 i tretirao bi se napad  ...otprilike isto kao napad na sluzbeno lice...  Smile

a i zato sto kuci moras da dodjes..i tu ce te naci siguno ...po noci... Smile
a to je opet jedan od razloga zasto je dosao po noci  Smile

Citat
Zašto je sa sobom vodio drugove, umesto da dođe sam?

sam je i bio..inace da te je tuklo  5-6 ljudi..ne bi ti mogao ni da pricas a kamoli da sjedis ili stojis... Smile

Citat
I na kraju, zašto bi raspravljao on, a ne direktorka škole koja ima obavezu da bude medijator?

zato sto ni ti nisi otisao direktoru ...nego si vredjao i ponizavao koleginicu....kretencino sovinisticka    Smile

lako je zene vredjati...ponizavati..i kurciti se njima... Smile
eto i dobio si ..vala...sta si trazio  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.89
Наслов не одговара садржају текста. Уважени професор нигде у тексту није навео да су тврдње неистините већ неприхватљиве. Неприхватљиво и неистинито није исто Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
ne znamo sta se desilo
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
kako ne znamo..vucic je glumio portparola mupa
i javnosti je prenijeo zvanicni izvjestaj mupa... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
to je tacno.
a ni njemu ni mupu ne verujem
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.