Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Претучен новинар Теофил Панчић  (Pročitano 77930 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
da trebala je i policija da se pridruzi manijacima u prebijanju novinara
Naravno da je trebala jer krmak svojim izgledom prepao jadnu decicu koja su pobegla glavom bez obzira iz autobusa .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ne znam,procitao sam tri teksta,i iako vidim da covek zaista pati od teskog kompleksa sto je rodjen ovde,sve to mi ne privlaci nesto mnogo paznje.mada,s jednim delom sam se slozio,kad opisuje urlanje i divljanje klinaca po autobusu,posto se i meni desavalo da pocnem da crvenim od besa kad zbog nekih propaliteta moram da se vozim u improvizovanoj diskoteci,stadionu,ili ringu,ali to je sve s cim se slazem.ostalo je ocigledno produkt njegovih teskih kompleksa.ali,rekoh,nista specijalno.jednostavno-zabole me.po meni su u stvari veca gadost i zlo sami pederi,liberali i slicne spodobe,koje direktno vrse nametanje svojih idiotizama i volje,i jos povrh svega uspevaju u tome zahvaljujuci lobiranju,izvrtanju cinjenica,rupama u zakonu i slicno,nego ovakvi komentatori,zvocalacke babe sa sto dobacuju sa strane.

Celi dogadjaj se sveo na pokušaj , verujem da mu nisu ni prišli obzirom na gmazovu trbušinu
Smile Smile Smile

p.s.-da,uzgred,ni ja ga nikad nisam video normalno obucenog.uvek ista masna kosa,iznureno lice,ista izandjala crna majica i pantalone.ovde nije tema njegov licni zivot,ali je nemoguce ne pomenuti da covek zaista gotovo uvek lici na klosara i izgleda ko strasilo.mislim da sam samo jednom ubo da ga na ulici vidim pristojno obucenog,mislim da je nosio neke farmerke i kosulju.mora da je isao na svadbu,ili mozda u posetu nekom zvanicniku,cim se "toliko" bio doterao.
na kraju krajeva,ipak i njegov licni zivot ima veze s ovim.pljuje po citavoj zemlji i narodu,podsmevajuci se cak i licnim zivotima gradjana,i popujuci stalno kako je zapad centar univerzuma i kako treba narod da se kultivise,a sam izgleda kao klosar.u stvari,cak i klosari menjaju odecu,i trude se da makar malo poprave izgled,a ovaj uvek isto-klosar style.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2010, 18:18:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 
Štetno delovanje ekstremnih grupa

4. avgust 2010. | 00:16 -> 16:22 | Izvor: B92

Beograd -- Napadači na Teofila Pančića imaju i nalogodavce, smatra državni sekretar Marko Karadžić i dodaje da država edukacijom treba da se bori protiv ekstremnih grupa.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=08&dd=04&nav_category=12&nav_id=449681
------------------------------------
 Smile Smile Smile сада ће да забране све ''екстремисте'': раћине анархисте,жене у црном доњем вешу,она педофиласко-лезбејско-педерска удружења(и сва остала њима слична),све ''екстремне'' грађанистичке иницијативе,удружења младих (издајника),јевропа,шевенинген...субнор,кпј,...+небројане секте болесника....
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Sony 
ovaj sekretrar ili je glup ili se pravi glup ili je placenik.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
svako nasilje je za osudu. sta ko misli o teofilu uopste nije bitno niti je bitno da li je to bio teofil, tijanic ili neko potpuno nepoznat. cinjenica je da je neko kukavicki napadnut od strane punoletnih gradjana. biti kukavica nije kaznjivo. biti glup kao ova dva decaka, takodje se ne kosi sa nasim zakonima. ali fizicki napad je protivzakonit i cak i ako je napdanut vas neistomisljenik, napadci moraju da odgovaraju za to. u suprotnom, bilo ko od nas moze da dobije batine ili bude ubijen zato sto je neko procenio da tako treba da bude.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
ali fizicki napad je protivzakonit i cak i ako je napdanut vas neistomisljenik,
Nema sumnje , samo bih volio videti da su tako odreagovali i u drugim slucajevima koji su drasticniji od ovoga , ne videh da je recimo Kandicka odgovarala zbog onog šamaranja ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
ali fizicki napad je protivzakonit i cak i ako je napdanut vas neistomisljenik,
Nema sumnje , samo bih volio videti da su tako odreagovali i u drugim slucajevima koji su drasticniji od ovoga , ne videh da je recimo Kandicka odgovarala zbog onog šamaranja ...

to kandickino samaranje nema veze sa ovim, uopste se ne radi o slicnim situacijama, jer je kandicka bila napadnuta i to se lepo vidi na snimku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa i ovi momci su bili napadnuti od strane gmaza , lepo se vidi na snimci da su mirno ušli u autobus a da ih je gmaz pojurio i da su bežali glavom bez obzira ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Pa i ovi momci su bili napadnuti od strane gmaza , lepo se vidi na snimci da su mirno ušli u autobus a da ih je gmaz pojurio i da su bežali glavom bez obzira ! Smile

na snimku se vidi da su usli naglo i silovito, a sta se desavalo u busu to znamo - mladi srbo-rasisti resili da pretuku novinara. sta kaze njihov jadni otac na ovo? sada neka se zamisli gde su mu deca - u skoli ili zatvoru!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Momci su požurili da stignu pre nego što autobus krene a onda ih je gmaz poterao !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.