Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Претучен холандски држављанин  (Pročitano 8401 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
Nije paranoja, pa pročitaj o čemu se radi u temi videćeš da je lik pretučen samo zato što je stranac, a nije jedini, zadnjih par meseci sve češće se to dešava.

Jel znas, ili mozes bar da predpostavis, koliko se stranaca prebije, opljacka, siluje ili ubije u Parizu, Londonu, Madridu, Rimu ili Berlinu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
To me ne interesuje, živim u Beogradu i želim da se moj grad i moja država u svetu pominju po dobru, a ne po zlu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
Pa po zlu je pominjes samo ti i tebi takvi, koji na svakog pretucenog stranca dizu histeriju i predstavljaju Srbiju kao koncentracioni logor koji sluzi za izivljavanje nad ljudima koji ne govore isti jezik ili nemaju dopadljivu boju koze.
KO u svetu uopste i zna da je neki Holandjanin prebijen u Srbiji....koga to uopste interesuje......ko zbog toga Beograd i Srbiju gleda na drugaciji nacin? NIKO! Zato sto takvih desavanja ima i u njihovim zemljama.....i to u vecoj meri nego u BG-u

U svakoj zemlji, u svakom trenutku, imas ljudi koji ce se pobiti sa razlogom ili bez njega.....i u svakoj zemlji to nije vest i ni u jednoj zemlji nemas kao vaznu vest "Prebijen Englez u Berlinu" ...jednostavno to je nesto sto se desava, sto policija resi (kao sto je nasa policija i pohapsila ovu dvojuciu) i kraj price!!!
Nemas ni jednog Nemca, Francuza, Engleza, Italijana, Spanca, Grka, koji ce reci "eetoooooo kakav smo mi saljm mi mrzimo strance i prebijamo ih samo zato sto pricaju drugacijim jezikom", zato sto je to tako glupo i kretenski  da im i ne pada na pamet.

Ali opet....tebi, B92 i NVO babetinama uvek padne na pamet
« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 00:08:48 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Očigledno ne pratiš ono što ja pišem nego imaš kalup u koji si me stavio.
Ja nisam rekao da smo mi kao narod šljam već da smo tradicionalno najgostoljubiviji narod u evropi. Ne znam gde si ti tu video nešto loše? Znači ja o svom narodu uvek govorim u superlativu, i uvek ću to i činiti.

Pojedinci su ti koji kvare sliku o nama u svetu i na to treba svi da ukazujemo kao društvo i da najoštrije osuđujemo, a ne da zatvaramo oči pred tim ružnim stvarima i da okrećemo glavu kao englezi ili neki drugi. Onog momenta kada celo društvo bude jednoglasno osuđivalo ovo nasilje tada će se smanjiti broj onih koji su spremni da tako nešto učine. Ako budemo okretali glavu i pravili se englezi, uskoro će taj šljam postati brojniji jer će smatrati da imaju prećutnu podršku društva, ili da su ljudi uplašeni što će im dati osećaj moći i onda će biti još agresivniji.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
Oni uopste nemaju podrsku drustva!...i drustvo jednoglasno osudjuje ovakva desavanja.
Ja ne znam nijednog koji podrzava prebijanje stranaca iz cistog mira....gde si ti video takve?
To sto nemam potrebu da na takva desavanja izadjem i vristim kako je to nacizam, fasizam i kako je u Srbiji nasilje prihvatljiv obrazac ponasanja, ne znaci da to ne osudjujem i da ne zelim da se to desava.....to samo znaci, da posteno placam porez i da ocekujem da od mojih para kojima placam policiju to bude reseno.
Posto je reseno, ja nemam potrebu da se oglasavam i vristim.
Ali sam siguran da bi u Evropi naisao na vise odobravanja u stilu " Ako je dobio po nosu, majke mu ga imigrantske!"...dok to u Srbiji ne postoji

Pa ni BF ne bi podrzao prebijanje Holandskog turiste bez razloga  Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 00:44:29 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nije dovoljno samo da policija odradi svoje pa da sve bude u redu, naprotiv. Ja mislim da društvo mora da digne glas protiv takvih dešavanja, i time praktično edukuje i utiče na one koji bi možda učinili isto to.
Pogledaj stranicu unazad ima najmanje jedan koji misli da je stranac i dobio to šta je tražio...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ovo fokusiranje na nacionalnosti je čist senzacionalizam. Nije vredno pomene uopšte, obična tuča kojih ima par stotina dnevno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG 
Pogledaj stranicu unazad ima najmanje jedan koji misli da je stranac i dobio to šta je tražio...

Ја сам то написао и стојим иза тога. Зашто? Зато што сам и сам новинар и не верујем новинарској стоци која су у овом тренутку једини извор информација по којима је он нападнут из чиста мира. Зато сам и рекао да је заслужио и да због тога није битно одакле је. И да је из Ћићевца нема везе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia 
A ko moze da garantuje da neka tajna sluzba nije organizovala prebijanje holandjanina, svi znamo da nas oni najvise usporavaju na putu ka EU.
A Davids u 90. minutu 1998. za 2:1, pa  onda 6:1 2000. , pa 1:0 2006. pa dokle bre vise. Vreme je da im vratimo malo  Smile
Ja ne znam šta ta smrdljiva policija radi,taj potez oko železničke stanice je leglo protuva,tamo treba bar nekoliko policajaca da dežura  od 00-24 sata.
Potpuno si u pravu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
a trojka đorđevića?
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.