Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretucen gej aktivista na koncertu Samostalnih referenata  (Pročitano 9561 puta)
07. Feb 2017, 17:07:58
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ova vest ide da bih vas pitala nesto.... da li je neobicno da dobijes po nosu na koncertu ska-pank benda koji je poznat po tome da dobar deo publike predstavljaju skinsi, i to ne zbog toga sto si gej, vec zato sto nosis znojnicu sa precrtanim kukastim krstom?

Ispadoh fasista jer sam objasnjavala da na takvim dogadjajima dobijes po nosu i kad ne nosis nista, jer se nalazis medju gomilom pijanih kretena kojima je smisao zivota da hajluju i drkaju na Gebelsa...

Da stvar bude smesnija, sigurna sam da oni nikad nisu bili na koncertu gde se odjednom oformi sutka u koju uvlace ama bas sve i jedina stvar koja ti pada na pamet je da se izmaknes kako ti neko ne bi polomio nogu...

Inace DOB je izjavio da nijedan incident nije prijavljen.

(inace, u naslovu teme je originalni naslov sa RTS koji je u medjuvremenu umeksan)

Pretučen jer je nosio znojnicu sa precrtanim kukastim krstom

Ta organizacija je prenela Sekulićevo pismo koje je podelio putem društvene mreže Fejsbuk, u kome navodi da je napadnut zbog toga što je nosio znojnicu sa precrtanim kukastim krstom.

"Kratko podšišani momak me je uhvatio za ruku, vikao na mene i udarao me pesnicom u glavu. Pokušao sam da se odbranim, ali nisam uspeo. Završio sam na podu, a znojnica je bila kod njega", napisao je Sekulić, navodeći da su se ljudi u publici, dok se to dešavalo, udaljavali da odgledaju događaj do kraja.

Istakao je da je veliki broj njegovih prijatelja dobio batine, ne zato što su, kako je rekao, bili tinejdžeri željni adrenalina, svađali se pijani ili "muvali" tuđe devojke, već zato što su za njih mislili da su gej.

Neki su, kaže, to i bili, a neki su im, dodaje, samo izgledali neprihvatljivo.

Kaže da od povreda više boli osećanje dubokog poniženja.

Udruženje "Parada ponosa Beograd" ističe da je reč o požrtvovanom aktivisti i obrazovanom čoveku, te da je važno da mediji informišu o tim dešavanjima, "jer uvek postoji sledeći".

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Gej aktivista.....to ispade zanimanje sunce ti jebem. Sta mu pise u PIO zavodu pod delatnost? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Nemam pojma. Moracu i ja da nabavim par iskaznica, pa kad me sledeci put neko sutne na koncertu dok se guzim ka prvom redu... da mogu da masem njima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
mob
SonyEricsson k750i
isticanje svastike je kaznjivo zakonom? zar ne? sva sreca pa ga panduri nisu dovatili... opet bi brujalo o pendrekovanju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
прочитах код Басаре неко занимљиво размишљање типа... Ако је антифашизам реакција на фашизам, није ли за очекивати да се фашизам јавља као реакција на антифашизам?

иначе момак истакао кандидатуру за Дарвинову награду... ал му се ни то не даде...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Na zadnjem koncertu na kom sam bila.. dobro... predzadnjem... dobro.. jednom od prethodnik, pevac je dobio casu punu piva u njonju...
A pevac je bio skroz emo... mislim... koncert na kome stojis i njises se jer je cista psihodelija...

Inace, napeta prica:

Mladića pretukli usred Beograda zbog precrtanog kukastog krsta, a pravi šok je TEK USLEDIO

T. M. S. | 07. 02. 2017 - 17:23h

Aleksandar Sekulić (31) iz Mladenovca pretučen je u petak uveče na koncertu benda "Samostalni referenti" u beogradskom Domu omladine. Sekulić tvrdi da je povod za njegovo batinjanje bila znojnica koju je nosio na ruci, a koja je imala upečatljivo antifašističko obeležje - precrtani kukasti krst.

Aleksandar Sekulić
Foto: Aleksandar Sekulić / Facebook

- Oko 22.30 sam sa prijateljem ušao u Dom omladine. Bili smo u prvim redovima, bukvalno ispred bine. U jednom momentu, oko 22.40 sati je moj prijatelj otišao da prošeta. Ostao sam sam i tada sam i osetio da me neko vuče za ruku. Okrenuo sam se i video visokog ćelavog mladića. Ni pomislio nisam da će me udariti, ali je on potegao pesnicu i udario me u glavu. Ne znam koliko puta me je udario. Trajalo je sigurno 15-tak sekundi, dok nisam pao na pod. On se tada savio prema meni i bukvalno je strgao znojnicu sa moje ruke - priča Sekulić za "Blic".

On tvrdi i da mladića koji ga je pretukao ne poznaje, niti ga je prethodno primetio na koncertu.

- Ja sam naravno skakao na koncertu sa podignutim rukama. On je sigurno video znojnicu koja je upečatljiva i siguran sam da ga je to isprovociralo jer tu nije bilo nikakvog meteža, nikakve provokacije koja bi mogla da dovede do napada - kaže Sekulić.

On tvrdi i da je napadač, dok ga je udarao, vikao nešto ali da zbog buke, nije čuo šta.

- Ljudi okolo su se bukvalno sklonili u stranu dok me je on tukao. Niko nije reagovao. Onda je došao moj prijatelj, i on me je podigao sa poda, ali napadača više nije bilo - priča Sekulić.

On i prijatelj tada su pokušali da zaustave koncert kako bi se pronašao napadač.

- Prišli smo pevaču. Rekli smo mu šta se desilo, tražili smo da prekine svirku. Međutim, on je samo preko mikrofona rekao: "Neko je pretučen na koncertu. To nisu naše reference", i na tome se završilo. Bio sam pod potpunim stresom, lice me je bolelo i sve što sam u tom momentu želeo bilo je da izađem sa koncerta i odem kući. To sam i uradio. Tek u ponedeljak sam otišao u policiju i kod lekara. Konsatovali su mi nekoliko modrica, poderotinu...- priča Sekulić, koga najviše boli reakcija Doma omladine, koja je usledila nakon mejla koji im je poslao u subotu i u kom je naveo sve što mu se desilo prethodno veče.

- Rekli su mi da ne mogu da preduzmu ništa jer nisam isto veče slučaj prijavio obezbeđenju. Čak su mi u više navrata napisali da im je žao, ukoliko sam imao neprijatnosti. Šta znači to "ukoliko", da lažem da sam pretučen. Drugo, to nije bila "neprijatnost" već ugrožavanje bezbednosti - kaže Sekulić, i navodi da mu iz Doma omladine nisu ni odgovorili na zahtev da pregledaju video snimke sa koncerta kako bi se identifikovao napadač.

- Jedino su reagovali momci iz benda. Objavili su saopštenje na FB profilu, u kome su poručili da svako svoju ideologiju "ostavi na garderobi", ali šta to znači? Da je fašizam dozvoljen na ulici? - kaže Sekulić.

U Domu omladine kažu da tokom koncerta niko nije prijavio bilo kakav incident.

- Dan kasnije nas je Sekulić kontaktirao mejlom, tako da nemamo osnov da reagujemo na bilo koji drugi način osim da izrazimo žaljenje ukoliko je neko od naših posetilaca doživeo neprijatnost, i da sugerišemo građanima, da u takvim situacijama, odmah prijave napad - kažu u Domu omladine.

Ceo događaj Sekulić je objavio i na svom Fejsbuk profilu, uz zaključak da ga od povreda, više boli osećanje "dubokog poniženja".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
Napeta pricha, prebiju te u petak na subotu a ti odesh kod lekara tek u ponedeljak...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
- Prišli smo pevaču. Rekli smo mu šta se desilo, tražili smo da prekine svirku. Međutim, on je samo preko mikrofona rekao: "Neko je pretučen na koncertu. To nisu naše reference", i na tome se završilo.
Мого си да тражиш да ти дају микрофон да одржиш говор о љубави и борби за мир у свијету.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
15 sekundi ga je tukao pesnicom u glavu neki visoki celavi tip dok nije pao na pod a?

Izdrzljiv neki gej aktivista....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Kaže da od povreda više boli osećanje dubokog poniženja.

dobio batine i dospeo u novine. svasta.
bar da je neko bitan u pitanju. ili da je tema vazna. bilo sta da je vazno ili zanimljivo ili smesno! pa ima li vaznijih dogadjaja u ovoj zemlji!?

duboko poniženje? pa što ti nisi njega bar udario jednom. ne bi se tako poniženo osećao slepče
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.