Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Претње Бошњака ''Иване, убићемо те и силоваћемо ти поро  (Pročitano 3558 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
1995. godine porastao je broj Bosanki koje rađaju pre petnaeste godine i posle kažu da „plavi šlemovi“ ništa nisu radili

I ovo je kao neka jaka uvreda?  Smile

Ali jos ludji su bili Hrvati i to oni domaci kad su se zalili jer je ovaj rekao da ce Al Kaida baciti atomsku bombu na Hrvatsku  Smile Kad je gostovao kod onih zenetina onaj "Hrvat" Djordje Covic pa su se ispisali po njemu i patuljak i zene  Smile

Inace Ivanovica skoro i da ne gledam jos od Mesicevog gostovanja. Vec je ovde lepo receno, ako je mogao da dovodi Merlina i onog Emra Hadzihafizbegovica (prezime koje zauzima pola posta) kao i Mesica, mogao je i Dodika. Jednostavno on sve radi zarad popularnosti.

I ne kenjajte previse, Lud zbunjen normalan je do jaja serija bila na pocetku. Kasnije su je usrali i sveli su sve na pijenje rakije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Najveci fazon je sto bosanci ne kapiraju fazon..... Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2014, 11:47:16 od gacko »
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Pa fazon realno nema veze sa silovanjem  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Ивановић: ... ''Рат је готов 1995 ал вам изгледа Дневни Аваз није јавио''  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
1995. godine porastao je broj Bosanki koje rađaju pre petnaeste godine i posle kažu da „plavi šlemovi“ ništa nisu radili

i to je taj uzasni vic koji je popljuvao sve zrtve silovanja tokom rata u bih..  Smile

povlacim svako slovo koje otkucah ... za ovog.... malog debelog smrada -ivanovica   Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Kompleksi, kriza identiteta... jbga....
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Ivan je inteligentan, na mahove duhovit ali i nevidjena seljačina
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Ljudi ta emisija je dobra zbog gostiju i ja je uvek rado pogledam kad mi je gost zanimljiv,što se tiče stend ap dela,on manje više nije loš jer ima dobre momke koji rade taj posao izmedju ostalih Dinčić koji je strašno duhovit dečko,emisija jeste dobra,e sad kakav je on privatno,da li jede beli luk i slaninu pa mu smrdi iz usta,koga to zanima jebote...to što vi stičete utisak da je bahat to je način rada,prozivaš,izazivaš reakciju i rejting skače,on je tako pokušao da uhvati u klinč Amidžića,samo što to ovaj seljak nije skapirao,a ni ostatak naroda,pa kao jao kako je užasan,a priča je jednostavna,samo pogledate kako to maestralno rade Stjuart i O Rajli,pola rejtinga im je taj "sukob"...tako da opustite se  Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2014, 12:22:18 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Stao sam kod druge stranice... Kolka kenjaža, ne mogu da čitam... Došo sam da ispravim ovo...

Citat
Evo on je srbijanski voditelj
Ne, nije. Nije ovo ni Indijana, ni Srbijana, pa da se zove srbijanski. Kaži srpski, srbski, kako ti draže. Al nije Srbijana, nego Srbija...
Kažeš na primer "hrvatski voditelj" a ne hrvatinski?

Citat
I ne kenjajte previse, Lud zbunjen normalan je do jaja serija bila na pocetku. Kasnije su je usrali i sveli su sve na pijenje rakije.
Ma dobra u pičku materinu. Kolko i kursadžije. Debilizam.

Citat
Ljudi ta emisija je dobra zbog gostiju i ja je uvek rado pogledam kad mi je gost zanimljiv,što se tiče stend ap dela,on manje više nije loš jer ima dobre momke koji rade taj posao izmedju ostalih Dinčić koji je strašno duhovit dečko,emisija jeste dobra,e sad kakav je on privatno,da li jede beli luk i slaninu pa mu smrdi iz usta,koga to zanima jebote...
E sa ovim se već slažem...
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Ljudi ta emisija je dobra zbog gostiju i ja je uvek rado pogledam kad mi je gost zanimljiv

gledao sam par komaTa Smile i jedino dobra mi je -zikamu  Smile
gledljiva je emisija...ali zna on da je "presere"  Smile

sto se tice humora...tu nema dileme...il' ti se svidja ili ne...
s obzirom da se svi ljudi na svetu smiju na razlicite poticaje...tu mu nista ne zamjeram..
ako meni nije smijesno  - nekome jeste..jbg...

i ne zamjeram mu ni na izboru gostiju...
zamjeram mu sto "potkaci" ljude koji nisu u studiju..(a to uzasno mrzim....
ako imas nekome nesto da kazes - sine reci mu u oci... ) Smile
i koji ne mogu direktno da mu odbruse... Smile
i sto se smrad posle kad ga "scepaju za gusu"
..vadi na foru... da je to samo zajebancija i da je takva "priroda" njegove emisije... Smile

i eto...zato je on iz mog ugla vidjen ...kao  jedan obicni mali smrad...i to je to.... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.