Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Прети нови рат Бошњака и Хрвата  (Pročitano 2867 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Ne bi bilo moguće da zarate Hrvati i muslimani a da ne dođe do prelivanja rata na RS Hrvatsku i Srbiju. Kao i Srbi i Hrvati imaju daleko veću i ređe naseljenu teritoriju i sad stvarno već imaju problem da održe Travnik a svoje mesto u Sarajevu su nepovratno izgubili. To je i smisao papine poruke da se okrenu natalitetu kao svom nacionalnom cilju.

Srbima u ovom trenutku ne treba rat. Potrebno nam je da se uradi popis i da se pravila koja štite nepovredivost nacionalnih interesa utvrde na što višem stepenu. Naravno kvalitetna vojska je garant bezbednosti ali sad kad je definisana nacionalna teritorija ratom Srbi ne bi dobili ništa.

S druge strane Hrvati bi ratom mogli da dobiju puno jer su teritorije na koje pretenduju prirodno zaleđe Dalmacije i kao što sam već rekla neproporcionalno su velike u odnosu na broj stanovnika na njima.Ali Hrvati bi mogli i da izgube još više ako bi ratom izgubili svoju biološku masu. Zato ne verujem da će ići dalje od lokalnih seoskih straža i pobune niskog intenziteta konflikta. Cilj bi im bio razvezivanje zastava koje su Tuđman i Izetbegović uvezali i stvaranje hrvatskog entiteta čak i uz izvesne teritorijalne ustupke u Srednjoj Bosni.

Znači Moki zateži uprtače pa u Travnik.

Sva ta sitnarija koju si pomenula, nema vise ni novca ni sredstava a ni ljudi za rat, srecom...

Takodje ko pocne rat, prekrsio je Dejton, a tu ce onda u NATOu  da odmere koje i kakve ce se sankcije/akscije  primeniti.

Tako da slobodno mozes da zaborvis na ideju o novom ratu.

I jos jednom:

Jebem mater svima koji hoce rat !!!
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 10:41:01 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Izgleda politicarima skripi pa bi opet da se omaste, taman ljudi nesto malo skupili para  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Izgleda politicarima skripi pa bi opet da se omaste, taman ljudi nesto malo skupili para  Smile Smile

Potrosilo se pokradeno u prethodnim ratovima.

Mada, sada i ne vredi rizikovati glavu za kinesku tehniku i plasticne automobile.

Ranije je TV, frizider, VCR vredeo (u ekv. vrednosti) dnasnjiih 1000 jura. A sada sve to
pravi kinez i malo sta je skuplje od 200-300 jura.

A i automobili ? Pa, danasnji plasticni auto traje 7-8 godina, posle mozes da ga bacis.

Pare ? Koje pare ba' pa svi duguju raznim Societe Generalima, Intesama i Rajfajzenima....
a i posle rata oni bi opet pitali za dug...
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 10:57:57 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Mada, sada i ne vredi rizikovati glavu za kinesku tehniku i plasticne automobile.

Ranije je TV, frizider, VCR vredeo (u ekv. vrednosti) dnasnjiih 1000 jura. A sada sve to
pravi kinez i malo sta je skuplje od 200-300 jura.

A i automobili ? Pa, danasnji plasticni auto traje 7-8 godina, posle mozes da ga bacis.

Pare ? Koje pare ba' pa svi duguju raznim Societe Generalima, Intesama i Rajfajzenima....
a i posle rata oni bi opet pitali za dug...

Jedan od tvojih pametnijih postova...
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 12:38:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Kad dodje do situacije stani pani i jedni i drugi ce da udare na Srbe... Ne treba da se zavaravamo da je drugacije.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Kad dodje do situacije stani pani i jedni i drugi ce da udare na Srbe... Ne treba da se zavaravamo da je drugacije.

Cime da "udare" ? Golim guzicama, supljim dzepovima i praznim budzetima ? Srbija, BiH, Hrvatska je samo drugi naziv za sirotinju.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 13:28:00 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
pa pre nekih 70 godina ubili su 700 hiljada ljudi nozevima i ostalim orudjem... ne znam zasto mislis da bi im to sada bio problem?

A i daleko je od toga da naoruzanja za borbu nema... Pa dovoljno mi je da pogledam svoj komsiluk, da ne pricam o republici srpskoj i cinjenici da svaka kuca ima oruzije.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
SonyEricsson k 850i

Cime da "udare" ? Golim guzicama, supljim dzepovima i praznim budzetima ?
Pa kad udare na nas,a mi im vratimo,eto nama opet NATO-a..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
pa pre nekih 70 godina ubili su 700 hiljada ljudi nozevima i ostalim orudjem... ne znam zasto mislis da bi im to sada bio problem?

A i daleko je od toga da naoruzanja za borbu nema... Pa dovoljno mi je da pogledam svoj komsiluk, da ne pricam o republici srpskoj i cinjenici da svaka kuca ima oruzije.

Avioni,navodjene rakete, Hi-Tech oruzija su ono sto jebe sve tri strane.  A to je skupa rabota.

A kod nate, toga u izobilju, pa ti vidi...

Dobro, tu i tamo im se poneki avion pokvari ili pilot pogresi pa strada.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 13:32:38 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Nije Nato toliko svemocan koliko ti mislis, niti moze tako lako da kontrolise situaciju na terenu cak i pored svih uredjaja i aviona koje imaju.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.