Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preti li Ahmadinejadu sudbina kao i Milosevicu?  (Pročitano 34628 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N97
Pa idi u Teheran da zhivish. Ima tenzije za izvoz. Bicesh spreman na sve. Nadji bre choveche devojku, nemoj da se zaludjujesh ...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nadji bre choveche devojku, nemoj da se zaludjujesh ...

A ti nadji decka pa se zajedno borite za mir u svetu  Smile
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N97
Bih ja ali se kosi sa mojom verom i mojim afinitetima. Poslushaj me, nishta ne boli.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Qtek 小米
Kako lupash samo. U Srbiji mozhesh da kazhsh svoje mishljenje i niko te nece jebati dva posto ali te nece ni klati zbog toga, mada ti bi mozhda i klao.

Ali ok, tebi iranski kler odgovara, nadam se da cesh dobiti drzhavljanstvo shto pre. Ja nisam za licemerna sranja bezbozhniche jedan, vec za apsolutnu slobodu i poshtovanje svakog choveka.
Није тачно, у Србији се хапсе људи због изговорене речи, али медији су под апсолутном контролом режима, горе него за време Слобе.

Хапшење Жељка због молитве.

Наравно режимски војници могу да пале српску заставу и никоме ништа, још и сликају тај призор.

« Poslednja izmena: 21. Jun 2009, 23:11:43 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N97
Ako je uhapshen samo zato shto se molio ja cu prvi da ustanem protiv toga.
Ali i ti i ja znamo jako dobro da to nije razlog, vec neshto drugo. Vidim da spominju zabranu okupljanja, shto znachi da je priroda okupljanja bila protivzakonita. Da ne bih zvuchao kontradiktorno, objasnicu.

Ti imash puno pravo da sednesh na Trg i vichesh: "zhiveo Putin, Tadic je peder, Kosovo je Sribja", pa i da palish zastavu ako si kivan na drzhavu. Medjutim nemash pravo da pozivash na nechije ubistvo, progon, prebijanje bilo cigana, shiptara, zhutih, crvenih, crnih stranaka. Takvo je moje shvatanje, zakoni me ne interesuju previshe.

Dakle, mi ne znamo shta je momak radio pre ovog snimka.

Ja i ti mozhemo u kafani da pljujemo koga hocemo na sav glas, a u Iranu to ne mozhe. To ja sve vreme pricham.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ja i ti mozhemo u kafani da pljujemo koga hocemo na sav glas, a u Iranu to ne mozhe. To ja sve vreme pricham.

U Iranu je zabranjeno tocenje alkohola tako da kafane gde se neko napije i kenja protvi vlasti ko kod nas ne postoje , ali da siguran sam tamo drzava vise zalazi u privatnu sferu nego ovde medjutim pod ogromnim su spoljnim pritiskom kao sledeca meta velikog brata pa se i red zavodi u skladu sa vanrednim okolnostima.
Da li si za vreme sablje smeo da sedis u kafani da pljujes vlast ?
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N97
Jesi ti blesav ili se pravish blesav ? Zalepio si mi zhutu etiketu i svako pitanje ide u tom pravcu. Tema nisu zhuti vec lichne slobode. Ja sam uvek ZA lichne slobode, uvek. I ako su bile ogranichene za vreme sablje, ja se sa tim nisam slagao.

Ali vidim da se ti slazhesh. Da nisi zhut mozhda ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Jesi ti blesav ili se pravish blesav ? Zalepio si mi zhutu etiketu i svako pitanje ide u tom pravcu. Tema nisu zhuti vec lichne slobode. Ja sam uvek ZA lichne slobode, uvek. I ako su bile ogranichene za vreme sablje, ja se sa tim nisam slagao.

Pa ti mene zajebavas , ukazujem ti kako izgledaju drzave pod vanrednim okolnostima kad im preti opasnost , a ne ulazim u moralisanje i ocenu toga - poredak se cuva na ustrb prava i sloboda .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Kako lupash samo. U Srbiji mozhesh da kazhsh svoje mishljenje i niko te nece jebati dva posto ali te nece ni klati zbog toga, mada ti bi mozhda i klao.

Ali ok, tebi iranski kler odgovara, nadam se da cesh dobiti drzhavljanstvo shto pre. Ja nisam za licemerna sranja bezbozhniche jedan, vec za apsolutnu slobodu i poshtovanje svakog choveka.
Није тачно, у Србији се хапсе људи због изговорене речи, али медији су под апсолутном контролом режима, горе него за време Слобе.

Pa u Iranu ljudi fasuju metak kad spominju Boga

Наравно режимски војници могу да пале српску заставу и никоме ништа, још и сликају тај призор.

Rusku zastavu, kume, rusku, ovako izgleda zastava Srbije ako ne znas:

Pa ti mene zajebavas , ukazujem ti kako izgledaju drzave pod vanrednim okolnostima kad im preti opasnost , a ne ulazim u moralisanje i ocenu toga - poredak se cuva na ustrb prava i sloboda .
Sto jes, jes. Zato i zene moraju da nose marame, ne toci se alkohol, ne sme sve da se jede i jos kojesta. "Vanredne okolnosti" koje traju vec godinama  Smile
Ne bih eksperimentisao . Ahmedin je ok momak .  Smile
Jesil stavio vec Nastasji maramu da te Nedzad pohvali?
[quote author=BaraceObamaPoduvajGaNama link=topic=445348.msg7243301#msg7243301
Secas li se one nemacke novinarke koja je rekla da je za vreme hitlera bila dobra porodicna politika drzave ( kod njih se dostra raspravlja na temu porodicne politike ) , secas se kako su unistili zenu ?
Citat
Jes, cuo sam da su je Svabe kamenovali ispred rajhstaga  Smile
Ima bre matora para, puna ko brod  Smile
Mir u svetu hoce svaki normalan covek .

Od 1945 godine Amerika je vodila 230 ratova i vojnih intervencija . Neke od njih su i  bombardovanje Srbije , pre toga 95 Republike Srpske i Republike Srpske Krajine . I sad  treba da slusam nazi kretene koji ih podrzavaju i jos kenjaju o demokratiji  .  Smile . Prosveceni sam Evropljanin , uvereni pacifista , al sto je mnogo , mnogo je .

Sto pre par dana u Jekaterinburgu   rece Medvedev , a ponovi predsednik Kine : ,, Rec ima izabrani predsednik I rana , gospodin Ahnadzedin ,,  Smile
Politika, normalno, nece ga sutnuti nogom u dupe. Kinezi su za vreme demonstracija u istocnoj Nemackoj jasno i glasno pruzali podrsku komunistickoj vladi i onda ubrzo primili saveznog kancelara ujedinjene Nemacke. Ako Nedzad "oduva" primice tada opet Musavija kao legitimnog predsednika Irana.
. Ko ubacuje huligane na politicke skupove pa posle policija batina i narod i poslanike i slucajne prolaznike . Ne fantaziraj i ne lupaj . .
Mislis na Slobu?

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Sto jes, jes. Zato i zene moraju da nose marame, ne toci se alkohol, ne sme sve da se jede i jos kojesta.

To ovde nije tema , tako je na celom bliskom istoku sem u Turskoj .
Ko god tamo da dodje na vlast tako bi bilo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.