Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preti li Ahmadinejadu sudbina kao i Milosevicu?  (Pročitano 34426 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Па лепота може да се види и са марамом... Све је субјективно и културолошко схватање лепоте по мени...
Нама нека није лепа ако није полугола... Бар већини...
А нисам рекао да се не шминкају већ да то раде умерено...

Ја лично не волим ислам... Али такође не волим пропаганду и лагање...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Ovako su u militantnom islamu 'kurve'. Svakako ne mislim tako o ovim lepoticama, ali islam kaze: ako zena pokazuje lice, nudi se drugima. Ako niste znali.Inace ove kada raspletu kike, pa da vidis sta je lepota.
Kakva bre sminka? Njima to uopste nije potrebno.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 21:09:46 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ima i razlika izmedju Arapkinja i Iranki. Iranke su dosta prijatnije u razgovoru, tise, stalozenije pricaju dok su Arapkinje na neki nacin napadnije. Inace, najlepse su mi Arapkinje (to misle i vecina Arapa) upravo iz Libana.
A na tragican nacin je snimak Nede obisao svet i pored svih masakra snimak te devojke koja je umirala nisam mogao da odgledam do kraja. U trenutku kad pogleda u kameru, u ocima se vidi da odlazi.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Qtek 小米
ЕУ критикује Иран због смртне казне
6. јул 2009. | 00:59 | Извор: Тањуг
Штокхолм -- Шведска, која председава ЕУ, оштро осудила погубљења осуђених због куповине, продаје и поседовања дроге, која су последњих неколико дана извршена у Ирану.

Шведска је у званичном саопштењу позвала иранске власти да потпуно укину смртну казну и успоставе забрану погубљења, у складу са резолуцијама Генералне скупштине Уједињених нација 62/149 и 63/168.

Иранске власти јуче су вешањем погубиле 20 људи осуђених због куповине, продаје и поседовања разних дрога, код којих је пронађено и заплењено укупно 700 кг хероина, кокаина и опијума.

Погубљења су извршена у затвору у граду Караџ, западно од Техерана. Осуђеници су били стари између 35 и 48 година.

Почетком седмице, ирански медији су известили да су у среду погубљена шесторица шверцера дроге, у затвору у граду Ком, док је у уторак шесторо људи осуђених због убистава обешено у техеранском затвору Евин.

Ирански закон предвиђа смртну казну за убиство, прељубу, силовање, оружану пљачку, шверц и продају дроге, као и за прелазак у другу веру. Према подацима организације за заштиту људских права Амнести интернешенел, у Ирану је 2008. погубљено најмање 346 људи, по чему је то била друга земља у свету, после Кине.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Ima i razlika izmedju Arapkinja i Iranki. Iranke su dosta prijatnije u razgovoru, tise, stalozenije pricaju dok su Arapkinje na neki nacin napadnije. Inace, najlepse su mi Arapkinje (to misle i vecina Arapa) upravo iz Libana.
A na tragican nacin je snimak Nede obisao svet i pored svih masakra snimak te devojke koja je umirala nisam mogao da odgledam do kraja. U trenutku kad pogleda u kameru, u ocima se vidi da odlazi.  Smile Smile
Za mene je razlika ogromna. Recimo jedna Iranka, me pitala zasto se nasi muslimani ne izjasnjavaju kao Srbi, jer ne bi bilo konflikta u tom slucaju.Arapkinje, to si u pravu, su napadne. I dvolicne. Ako su same se potpuno oslobode, a ako su u prisustvu arapa izigravaju device.
Jedna Iranka, studentkinja medicine, mi je dala lekcije o evropskoj istoriji, o klasicnoj muzici, o Strausu i druga cuda.
Cudnovato je da ne prihvata da ih islam unazadjuje, nego da losi ljudi koji vode islam ih unazadjuju.
Nesto kao negativna selekcija.
I mislim da je bila u neku ruku u pravu. Moz zamisliti mulonja, koji kenja neku veru a zmirka za polozajem.
Prava komunjara. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Ovako su u militantnom islamu 'kurve'.

Иран није милитантни ислам!  Smile

Citat
A na tragican nacin je snimak Nede obisao svet i pored svih masakra snimak te devojke koja je umirala nisam mogao da odgledam do kraja. U trenutku kad pogleda u kameru, u ocima se vidi da odlazi.

То је стварно туга... Али случај је максимално злоупотребљен поготову што су тамо гинуле десетине људи на протестима, а њу форсирају...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
To jeste ali svaka revolucija ima svoj simbol, ranije je to bila slika Vijetnamca kako ubija pistoljem u glavu zarobljenog vijetkonga (ili publici tako predstavljen u okviru akcije "Bodycount"), devojcica spaljena napalmom (zena danas zivi mislim u Kanadi), slika istocno nemackog vojnika kako preskace na zapadnu stranu... To su slike koje obilaze svet i postaju simboli dogadjanja. Ranije je to bilo u novinama i magazinima, danas je to youtube i internet, sutra na mobilnim telefonima direkt... Uvek imas neku sliku koja nekog izdvaja i govori jezik koji svako razume. I '99 je ginulo dosta ljudi al je ostalo u secanju voz na mostu kao i onaj nesretni autobus.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Ja dobro znam Arape. Jedan Iranac, je meni takvu facu napravio kad je cuo da radim sam njima, samo sto nije povratio, a njegovo pitanje je bilo kako izdrzim sa njima? na moje pitanje zasto, on rece: pa oni su na jako niskom stepenu razvoja. Smile Smile Smile
Na pitanje, jel to konflikt suni shija, rece da nije. Isto njemu je bilo svejedno dal je Iracanin ili Marokanac ili Egipcanin, za njega su svi bili Arapi.

Ali ponavljam, da je stvar predsednika Irana, stvar konflikta njihovih mula.
A i sama sustina konflikta je nafta i gas. Oni su prvi snabdevaci Indije i Kine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Recimo kod Arapa je islam politicka ideologija a jebe im se za veru. To je samo moralno politicka podobnost.
Iranci, iako ih islam unazadjuje su cvrsto verujuci, ne foliraju.

Обрнуто Шкорпи!
Исламском револуцијом је то постала идеологија, на коју се позивају и они који су против Ахмедина - бар на речима. У свакодневном животу шарија правила много мање значе у Ирану него у арапским земљама. Што се може видети по њиховим женама - две трећине студенткиња на универзитету, и већина нису нинџе, мада носе обавезне мараме.

п.с. Феаноре, што качиш слике "мешанки" Smile
Ако се некоме свиде, то је већ геноцид Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Za mene je razlika ogromna. Recimo jedna Iranka, me pitala zasto se nasi muslimani ne izjasnjavaju kao Srbi, jer ne bi bilo konflikta u tom slucaju.
Ma tu nasu matematiku ne moze niko da svati, al da nema toga opet bi nasli neki razlog za fajt.  Smile

Ali ponavljam, da je stvar predsednika Irana, stvar konflikta njihovih mula.
A i sama sustina konflikta je nafta i gas. Oni su prvi snabdevaci Indije i Kine.
Pa radi se o klasicnim stvarima, u Srbiji pod Slobom je isto bilo isto ko kontrolise trziste nafte, cigareta itd. samo u Iranu nije tako haoticno. Jedna manjina uziva sve privilegije dok je vecina nezaposlena i bez neke perspektive i nema bas nikakve koristi od nafte.

Cudnovato je da ne prihvata da ih islam unazadjuje, nego da losi ljudi koji vode islam ih unazadjuju.
Nesto kao negativna selekcija.
I mislim da je bila u neku ruku u pravu. Moz zamisliti mulonja, koji kenja neku veru a zmirka za polozajem.
Prava komunjara. Smile Smile Smile
Pa to da kazes nekom Evropljanu kako Hriscantsvo unazadjuje... Recimo, Poljaku  Smile
Mada je opet Evropa vise sekularna neko Iran, al sa druge strane opet Bavarci nisu skinuli krst iz ucionica mada je terano bilo do ustavnog suda. A naravno u Iranu je sto god bolji Musliman, bolji polozaj.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.