Vidis da postoji, jeb.. je. Svaka cast momcima iz Obraza. Nebitno da li su slali poruke, mada sumnjam u to. Kreteni neka se loze, to je bitno, to je demokratija moj ti brate dragi.... ajsssssssaaaaaaaaaaaaaaaaa
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
"Monopol" nad nacionalizmom t.j. patriotizmom ima SRS, mada ta ista SRS zna da skrene u "DS vode", kao sto i Tadicev DS zna da ponekad skrene u nacionalizam (ne zboravimo da je Tadicev otac pravi nacionalista) ... ipak je to "samo" politika. A sto se tice otporasa, pardon ovih, obraz-ovaca, oni meni lice na sektase i takav odnos imam prema njima. Neka osnuju stranku , napisu program i provere narodnu volju, prosli bi gore od otporasa, ali SRS nije DS i u nasoj stranci ti gubitnici nece naci utociste.
Помаже Бог браћо! Гамбино да имаш очи и да си мало информисан па да разговарамо,ал овако не иде. Образ постоји као организација,наравно политичка,програм имамо Богу хвала,оно што чини окосницу нашег програма су речи Владике Николаја... Ако је он за тебе био секташ онда добро. Идемо даље ,у стварању Образа учествовали су блаженопочивши Владика Данило Будљански и отац Митрофан Хиландарски,самим тим са сектама немамо везе,напротив ораганизовали смо десетине трибина посвећеним борби против секти. Ако си Србин и националиста,онда не треба тако да причас,нико нема права ни на какав монопол,већ уједињени треба да помажемо Србству и ако Бог да да дођемо на власт. Зар није лепо да се све националне организације уједине и боре против ових незнанобожаца,антисрба и антихришћана. Пошто се представљаш као радикал онда би требало да знаш какво мишљење о Образу имају челници твоје странке(веома позитивно),узгред велики број наших чланова су радикали. А Срби ће убек бити губитници све док постоје такви као ти,који мисле само на своју странку,власт и дупе,а виши циљеви не постоје.
« Poslednja izmena: 22. Jul 2006, 16:32:42 od Образован »
Образован , pazi nasa SPC nije diktatorska crkva poput katolicke ili islamske. Sto znaci da nam crkva daje slobodu, pa tako ima svestenika koji su za hapsenje ili predaju generala Mladica, oni koji ga stite, neki podrzavaju dosmanlijske stranke, neki su republikanci, neki (ja bih rekao vecina) podrzava nas SRS, a eto i dvojica koji su isto nasa braca kao i svi ostali podrzavaju vas nevladinu organizaciju.
Mnogo ste bre ekstremni i nanosite stetu nama pravim nacionalistima, kojima jeste cilj da dodju na vlast, pa valjda je to cilj svake politicke stranke. Ali sta vi kao nevladina organizacija zelite, stvarno ne znam ? Ne kazem, da se cesto nasi stavovi poklapaju, ali to je zato sto pratite nase delovanje i kopirate nas, otud i vrbujete Radikale. Nisi rekao kakvo misljenje celnici SRS imaju prema obrzu? A ja znam da ste ne bitni i da nemaju nikavo misljenje o vama, inace bi vas reklamirali na svom oficijalnom forumu i sajtu, kao sto reklamiraju ovaj forum. Dalje, ja nisam rekao da imamo monopol, vec "monopol", sto znaci da narod tako smatra. Zatim nisam rekao da ste sekta, vec da licite na sektu. A ne znam otkud vama pravo da prisvajate lik i delo Vladike Nikolaja? Moras da shvatis da je SRS ipak stranka i da je nama cilj da privucemo i levo orjentisane Srbe i u tome smo uspesni, a vremenom ce se i oni vratiti svojim duhovnim korenima t.j. SPC. I mi ne mislimo samo na svoju stranku, nego valjda i na apstinente, kao i na tudje glasace koje mozemo da privucemo nasim stavovima, mislili bi i na vas da niste kombi-organizacija. I posto sve to mi radimo efikasnije od vas posto imamo razgranatu stranacku infrastrukturu, cak svoju stranku u Makedoniji, ogromnu podrsku SPC, sta cete nam vi, koj %@#$.
Vasa podrska stroju (upad na NS fakultet) je sramna i srpski radikali su osudili i jedne i druge ustase. Za nas je to ista bagra, jedne placa Soros, druge americki nacisti koji su nas bombardovali 1999.,a koji s okupljaju na anti-srpskom sajtu "oluja-front", kao to ustaski zvuci,nije slucajno. Vi jos tragate za sobom i gradite svoj politicki identitet, ali ste i kukavice, ne smete da izadjete na izbore, jer vas podrzava dvocifreno clanstvo.
Полако брате,чему толики бес. Прво какав упад помињеш,ми смо само издали саопштење и протест зашто се на тако бруталан начин хапси само Србска омладина,а не сепаратисти у Рашкој,Војводини и гамад из невладиних организација. Како Наташа Кандић у сред Бг-а може да шамара старца који је све изгубио на Косову,а стројевци не могу оно дукљанско ђубре. Па и радикали су то рекли. Онда која је од наших акција екстремна:
Подршка Радовану и Младићу
Буди Србин пиши ћирилицом
Посета и помоћ нашима у Митровици
Попис убијених Срба у Сребреници и Братунцу и Сарајеву
Организација парастоса прошле године у Братунцу,на коју су дошли и Тома и Вучић.
Помоћ манастирима широм Србије
Организовање трибина и изложби посвећену страдању Срба
Има ли шта фашистички овде?
И опет ти понављам Ми нисмо невладина организација!!! О каквом монополу над Владиком причаш?
Ако неко настави да следи дело и слуша речи једног од најумнијих Срба то није мохопол то је за похвалу. Драго ми је што кажеш да вам је због власти потребна и помоћ комуниста,то доказује какви сте демагози.Од четника до комуњара кратак вам је пут.
А што се тиче мишљења ваших челника о нама,питај Александра Вучића или Тому Николића,ако их уопште познајеш у шта сумњам,за разлику од нас.