igorxxx ti se nebranis. ti pljujes ostale i nemas nikakvog smisla za zdravu diskusiju. ovde si najvjerovatnije da ljecis neke svoje komplekse sa kojima se suocavas u svakodnevnici. tvoji postovi generalno se baziraju na "ja sam cuo, ja sam vidio" informacije i nemaju nikakvog kontesta. ovo nije napisato kao provokacija
Za razliku od propagande, kojom se vi Bosnjaci pojite mahom sa zapada, a ima i onog arapskog istoka, ja svoje informacije crpim iz prve ruke i vise manje uvijek sam na mjestu dogadjaja kada se radi o Republici Srpskoj! A vi koji ste rat pratili iz fotelja sa zapada, prosipate suplje price i naravno te vam price su price vasih hodza i ostalih *produhovljenih Bosnjaka* PS Daleko vam lijepa kuca!
vjeruj mi, jasam pratio rat svaki dan u sarajevu i to uzivo koji isto tako kosto mog oca zivot. ali nije to sada stvar. ja samo sto hocu da kazim jeste kada prosipas svoje informacije ovuda supliraj ih sa nekom povjerenom internet stranicom kao izvor ili necemu drugome. to su nazalost pravila danas ako hoces da argumentiras ..treba biti objektivan i realan a ne zivit u svom nekome svjetul..