Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 282 283 285 286 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prete poplave, timovi na terenu  (Pročitano 217129 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
Bilo bi zanimljivo vidi rejting SNS, posto su druge partije (sem Cede) bile potpuno blokirane ovih nedelja...  Smile

A cini mi se da ne bi bilo toliko blistav kao do sada...

Боље немој причати о рејтингу СНС. Последњи пут кад си то радила и говорила како незадрживо пада они освојише апсолутну већину Smile

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:493807-Vucica-podrzava-69-odsto-gradjana

Smile Smile

a stranacki botovi okupirali stranicu ko najezda skakavaca u madagaskaru

Bas ih je malo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
нико те не тера Smile

А где сам написао да неко тера на РА? Smile

Само...зар ти тај текст није бесмислен? Зар не мислиш да су се та волонтерска екипа и град Параћин требали мало више потрудити?

Zasto da se trude? Narod je marva. Kupi cizme, opremi se, dogegaj se do Paracina i rintaj. Dobices leba i pastetu i pevaj. I ima da pitas jel ima jos  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
SonyEricsson xperia m2
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Sony xperia
Evo gde je probijen put i Tamnava poplavila Obrenovac

„Blic“ je juče došao u posed slike koja pokazuje da su AD „Srbijavode“ uništile regionalni put kod Koceljeve i tako skrenule Tamnavu koja je potopila Obrenovac.

DOKAZ: Razoreni regionalni put kod Koceljeve

Ipak, direktor „Srbijavoda“ Goran Puzović kaže da nije tačno da je put miniran, već da je na mestu gde je voda prodirala bagerima napravljen otvor za oticanje vode u njive nizvodno.

- Ovim je spaseno nekoliko hiljada kuća i građana Koceljeve, jer bi u suprotnom voda bila do krovova i situacija bi bila mnogo gora i opasnija - rekao je Puzović.

Puzović je poručio da ta voda nije potopila Obrenovac jer je puštanjem vode u njive, kako je objasnio, poplavni talas smanjen i usporen, pa se tako voda sporije kretala do uliva u Kolubaru, što je nekih 15 kilometara nizvodno.

Ipak, kako je „Blic“ već pisao, veliki broj Obrenovčana je 15. maja oko 23 sata čulo jaku eksploziju nakon čega je grad pogodio veliki talas. Obrenovčani se žale da im niko nije javio da nailazi poplavni talas koji ih je iznenada potopio, te tako nisu ni bili spremni za nadolazeću katastrofu.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17

Svetlani Mišković, koja živi u Austriji, šest dana su tokom katastrofalnih poplava govorili da joj je majka Milica Mitrović (80) iz obrenovačkog naselja Zabrežje živa, garantovali su da je bila prebačena i zbrinuta. Međutim, kad je stigla u majčinu kuću prizor je bio jeziv – unakaženi leš ležao je u predsoblju.

- Punih šest dana od petka 16. maja do sledećeg četvrtka uveravali su me da mi je majka evakuisana i smeštena na Beogradskom sajmu, kao i da nema potrebe da dolazim iz Austrije ranije no što sam planirala. Garantovali su mi da je iz Zabrežja prebačena u Rojkovac, odatle u prihvatilište, da je živa, da su bili u kući i da ona sigurno nije tamo. Međutim, kada sam došla našla sam je u predsoblju, unakaženu. Utopila se, a životinje su nastavile da je jedu – priča njena ćerka Svetlana Mišković koja je zastrašujući prizor zatekla 22. maja, po povratku u Srbiju.

Ona navodi da je pisala Crvenom krstu Srbije i tražila majku. Putem “Skajpa” joj je javljeno da je prebačena na Sajam i da je živa.

- Policija nas je sve vreme uveravala da je na sigurnom i da je živa. Ćerka i ja smo je tražile na Sajmu, ali tamo je nije bilo. U jednom trenutku sam ih molila da dođu i obiju vrata kuće u kojoj inače spava, dok u manjoj boravi tokom dana. Tvrdili su da su i to uradili i rekli mi da ne dolazim i garantovali da je u skloništu – navela je očajna Svetlana.

Tražila je majku svugde, obilazila prihvatilišta po Beogradu, nigde nije bilo ni traga ni glasa od baka Milice. Tada je Svetlana ponovo insistirala da sa policijom ode u Zabrežje, pišu Naše novine.

- Tek je tada, prošlog četvrtka, policija bez mene krenula ovde. Video ih je moj brat kad su skrenuli u ulicu i krenuo za njima. Razvalili su vrata koja je zaprečila jedna polica i pronašli je. Boli na šta je ličila. Unakažena. Ne znam šta me drži od tog dana. Suza više nemam, a neprestano plačem. Nemam reči za ovo što sam videla i doživela. Jeste ona bila stara i bolesna žena, ali mogla je još da živi , da su je evakuisali, kao što su rekli da jesu – priča Svetlana.

Po svemu sudeći, baka Milica je trebalo da bude evakuisana pre nego što je voda poplavila Zabrežje. S obzirom na to da joj voda u prvom talasu nije stigla ni do ograde, a plašila se helikoptera odlučila je da ostane kod kuće. Kad je bujica stigla do nje, pomoći nije bilo.

- Poslednji put smo se čule tog petka kad je poplavljen ceo Obrenovac. Tada voda nije stigla do nje. Rekla sam joj da ide. Kasnije, kada sam pozvala, telefon je samo jednom zazvonio i to je bilo to. Nađena je na samom ulazu, na pragu između spavaće sobe i predsoblja. Izgleda da je ustala iz kreveta, voda ju je ponela, pala je, a stalak sa obućom pao je na nju. Vrata su bila odškrinuta, dovoljno da kasnije uđu psi – rekla je Svetlana koja je u Srbiji planirala da provede celo leto sa majkom, a umesto toga ju je sahranila.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2014, 11:03:55 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
KURIR SPOJIO MALOG ANDREJA I SPASIOCA: Hoću i ja da vozim čamac!

Dvogodišnjak bio oduševljen uniformom i poklonima koje mu je doneo ronilac Zoran Kvrgić, u čijem se naručju našao kad im je voda bila do guše. Njihova fotografija akcije spasavanja obišla je svet

Prijatelji za ceo život... Andrej oduševljen sa Zoranom

BEOGRAD - Dirljiv susret!

Želja četvoročlane porodice Krstić iz Obrenovca da upoznaju žandarma koji im je spasao život se ispunila. Tako se juče mali Andrej (2) upoznao s roniocem Zoranom Kvrgićem (32) čija je zajednička slika, delo Srđana Ilića, obišla svet, a i poslužila kao podrška Kurirovoj akciji „1 dinar“.

Kurir je uz pomoć pripadnika Ronilačkog centra Žandarmerije Zorana Kvrgića ponovo oživeo strašan momenat iz čamca, ali ovog puta u potpuno novim, lepšim okolnostima.
Andrej se u društvu starijeg brata Strahinje (4), umesto uznemirenog plača, sada smejao, dok mu je njegov spasilac darivao čokoladu, bombone „pez“, pokazivao mu uniformu i odgovarao na pitanja svojih malih radoznalih domaćina.

- Evo ga naš spasilac! Hoću i ja da budem kao ti, da vozim čamac - pričao je Andrej u trenutku kad je ugledao čoveka koji mu je spasao život.
On objašnjava da ima troje dece i da mu je to pomoglo da u najkritičnijim momentima animira najmlađe građane Obrenovca.

- Pamtim sve, kao da je bilo jutros! To beskrajno vodeno prostranstvo koje iz minuta u minut raste neverovatnom brzinom. Plač majki, dece, starih i bespomoćnih. Paniku i strah u njihovim očima. Ali sva sreća imamo i ovakve trenutke, kada se okrenemo jedni drugima i shvatimo da i nešto lepo može da proizađe iz haosa - navodi Kvrgić.

Animirao decu

Dečakova majka Ljiljana kaže da su imali sreću što je baš njegov čamac došao do njihove kuće.
- Kad sam mu dodala dete, način na koji ga je Zoran prihvatio me je smirio. Nisam osećala strah. Nikome nije bilo svejedno, a kamoli deci. Ali on se šalio, animirao ih - objasnila je ona i ponovila da se spasilac prema Andreju i Strahinji poneo kao prema svojoj deci.
Kako je dodala, on sada ima doživotne prijatelje.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ухапшен Џамбо, оптужен за превару и крађу по Обреновцу.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
SAZNAJEMO Džambo koji se predstavlja kao heroj iz Obrenovca uhapšen kao prevarant Video

B. Vuković | 01. 06. 2014. - 18:37h izmena vesti 18:43h | Foto: You Tube | Komentara: 35

Slobodan Nedeljković zvani Džambo uhapšen je i određen mu je pritvor jer je pljačkao kuće i ljude glumeći spasioca u Obrenovcu, saznaje “Blic”.

Očekuje ga saslušanje. Kako saznajemo, Nedeljković je širio lažne informacije o svom životu.

Podsećamo, on je navodno izgubio ženu i dvogodišnjeg sina u poplavama, ali je potom spasavao ljude u Obrenovcu.

Nedeljković je pričao da je porodicu odveo u Veliko Polje kod tasta, smatrajući da će tamo biti sigurni od poplava.

"Kako je voda nadolazila, njegova žena, sin i tast su se popeli na krov, tast je otišao u kuću po ćebe, međutim kad sam se vratiožene i deteta više nije bilo", rekao je on.

Mediji su tada preneli i da je Nedeljkovićeva porodica, kad je imao šest godina, ubijena na Kosovu, a da je on kao izbeglica došao u Obrenovac 1999.

Blic online
« Poslednja izmena: 01. Jun 2014, 19:50:29 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Samsung SGH-E590
Kakav ljakse...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 282 283 285 286 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.