Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prete poplave, timovi na terenu  (Pročitano 213540 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ne damo Čiča Tominu kolibu! Veljo,reaguj!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
HTC One M8
« Poslednja izmena: 21. Maj 2014, 13:39:46 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Prf.. uopste se ne radi o jednoj drzavi, vec o dobroj saradnji...

A to mozes i sa komsijom. Sta vise, komsija ti je cesto bolji prijatelj od brata ili sestre...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Imbecili kreteni i budale... isti slucaj je i sa Umkom gde je razmaknut deo nasipa kako bi mogli da parkiraju kola...

Zao mi je sto nije grunulo, pa da plivaju u govnima koja i onako pustaju u kanale koje zatrpavaju sutom i travom..

DA LI SU NORMALNI?! U Ostružnici srušili nasip da bi došli do vikendica!

Iako pojedinci tvrde da je nasip napravljen daleko i da do njega voda uopšte ne može da dođe, mnogi su iznervirani jer se nepromišljenim postupcima ugrožavaju tuđi životi 

Meštani Ostružnice počeli su samoinicijativno da uklanjaju džakove sa nasipa, koji su napravljeni kako bi sprečili poplave, da bi došli do svojih kuća i vikendica.

Iako pojedinci tvrde da je nasip napravljen daleko i da do njega voda uopšte ne može da dođe, mnogi su iznervirani i ljuti jer se nepromišljenim postupcima ugrožavaju tuđi životi. S obzirom na katastrofalne poplave koje su se dogodile u Obrenovcu, mnogi ne mogu da shvate zašto su pojedinci spremni da žrtvuju tuđe živote zbog ličnih stvari.

Već nekoliko dana, Srbija se suočava sa najgorim poplavama kakve se ne pamte više od sto godina. Do sada je evakuisano 31.873 lica sa ugroženih područja. Danas je proglašena trodnevna žalost, koja će trajati do petka, zbog svih ljudi koji su nastradali u poplavama.

(Telegraf.rs)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
« Poslednja izmena: 21. Maj 2014, 14:02:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Иначе, за онај снимак од пре неколико страна из Маглаја, како полиција бије неког човека зато што "је гладан" а његова ћерка телефоном снима и вришти, човек се зове Златан Латифовић... Ово је исечак из новина из 2006.

Citat
Zlatan Latifović iz Maglaja, falsifikujući niz dokumenata, od ugovora vrijednog milion evra s direktorom "Natrona" do službene legitimacije njemačke obavještajne službe BND, već godinama, uglavnom nekažnjeno, vrši novčane prevare preduzeća, banaka i pojedinaca u Njemačkoj, BiH i Srbiji.

Protiv njega Tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona podnesen je niz krivičnih prijava. Između ostalih, prijave su podnesene zbog prevare, krivotvorenja službenih isprava i ugrožavanja lične bezbjednosti. Krivičnu prijavu protiv Latifovića podnio je i bivši načelnik opštine Maglaj i predsjednik Nove demokratske stranke BiH Dževad Galijašević. Tvrdi da je riječ o međunarodnom kriminalcu koji je 2001. godine protjeran iz Njemačke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Najezda zmija i pacova posle poplave, Kosjerićani zovu vojsku u pomoć

V. Lojanica    | 21. 05. 2014. - 12:09h
Zmije i pacovi, bežeći od nadošlih reka, spustili su se i u centar Kosjerića. Gamad su jutros, potvrđuje Milijan Stojanić, predsednik ove opštine, primećena i u okolini dečjeg vrtića.

- Zavod za javno zdravlje iz Užica vrši dezinfekciju vritića i užeg centra grada. Jutros smo uputili hitan apel Generalštabu Vojske Srbije da u Kosjerić pošalje tim ljudi koji zna šta i kako u ovim prilikama. Stručnjaci koje smo konsultovali kažu da su zmije i pacovi izašli na otvoreno bežeći od voda. Danima već narod iz okolnih sela žali se da gmizavci opsedaju kuće. Mnogi zatiču i čitave spletove šarki - ističe Stojanić.

1 dinar od svakog prodatog primeprka "Blica" dajemo za decu ugroženu poplavama.
U Kosjerić, gde se od juče oseća smrad fekalija, jutros je stigao tim iz Užica angažovan na saniranju zapušenih kanalizacionih cevi.

Po rečima Milomira Ivanovića iz kosjerićkog sektora za vanredne situacije, poplave i klizišta desetkovle su životinjski svet po šumama.

- Srneća divljač stradala je oko 30 odsto. Po šumama zatičemo mrtve srne a preplašena i gladna lanad, stara po tri do sedam dana, prilaze kućama. Seljani ih prihvataju, hrane, gaje - napominje Ivanović.

Najmanje 50 kuća u ovoj opštini je uništeno ili oštećeno u naletu klizišta. Dom Raka Arsića iz Seče Reke, koji je sravnjen sa zemljom, biće obnovljen uz pomoć donatora. Više građevinskih firmi iz Srbije uputilo je Arsiću sav neophodan materijal.

Najurgentnija potreba Kosjerića i danas je nafta kako bi se što pre probili putevi prema odsečenim selima.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49878
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S24
Imbecili kreteni i budale... isti slucaj je i sa Umkom gde je razmaknut deo nasipa kako bi mogli da parkiraju kola...

Zao mi je sto nije grunulo, pa da plivaju u govnima koja i onako pustaju u kanale koje zatrpavaju sutom i travom..

И сад људи који по читав дан пуне и слажу џакове треба да лете да поправљају.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
OČAJ Sve što sad imam je ovo malo odeće na meni

S. Pajić    | 21. 05. 2014. - 11:56h  izmena vesti 12:49h |
Obilazim oko kuće i gledam kako je zemlja postepeno odnosi. Po dvorištu su krateri veći od jednog metra. Ne znam šta ću. Pokušavam da iznesem nešto odeće jer sve što sada imam to je na meni.

Ovako priča Slobodan Mitrović iz Banje Koviljače. On od petka čeka šta će se desiti sa njegovom jednospratnicom koja je krenula nizbrdo. Njegova kuća je u Gučevskoj ulici, koj je mesto nove strepnje meštana ovog kraja posle poplava.

Obilne kiše pokrenule su klizišta a nekoliko kuća na ivici je ambisa.
– Prošlog utorka počela je jaka kiša a već u sredu izjutra primetio sam da ne mogu vrata da otvorim. Bio sam u kući do petka, ali kada su počela stakla na prozorima da pucaju, morao sam da napustim kuću. Isključena je struja, a onda i voda i telefon – kaže Slobodan.

On već danima pokušava da izvuče nešto stvari jer sve je ostalo unutra. Rizično je i da se ulazi u prostorije kuće, a drvene grede koje je postavio kako bi usporilo dalje klizanje, dodatno su napete.

- Nemoćan sam pred prirodom. Da se barem sve sruši pa da znam da je kraj, ovako svaki minut mi je sve teže a svestan sam da više nemam kuću – jada se Mitrović.

Svoju muku prijavio je gradskoj upravi i očekuje da će neko doći da pogleda šta ga je snašlo, kao i komšije Stefanović, Tadić i druge. Iz mesne Mesne zajednice su im ponudili smeštaj u hotelu „Podrinje“ ili Domu za nezbrinutu decu, ali većina je otišla kod rodbine u Loznicu.

Slobodan je našao smeštaj kod prijatelja, ali gde će živeti kad sve ovo prođe, kako kaže, nije siguran.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.