Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prete poplave, timovi na terenu  (Pročitano 215594 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
HTC One M8
Malo i za moje da se cuje...

Putevi do Ljubovije neprohodni,reka se povukla u korito

U Ljuboviji se, posle izlivanja reke Ljuboviđe koja je poplavila oko 300 kuća, situacija postepeno stabilizuje, ali je ta varoš i danas odsečena od sveta jer su putevi neprohodni.

Ljuboviđa se povukla u korito, ali je za sobom ostavila ogromne količine mulja, oštećene mostove i puteve.

U prodavnicama, zbog nemogućnosti dopremanja, ponestaje vode za piće, a zbog problema sa nestankom struje, mnogi pekari nisu mogli da obezbede hleb za sugrađane, javljaju lokalni mediji.

Zbog prekinutih putnih pravaca, u Ljuboviju ne mogu da stignu ni pumpe za crpljenje vode, pa su podrumi i prizemlja poplavljenih domova i dalje pod vodom.
Sada su najveći problem brojna klizišta koja prete na teritoriji cele opštine. Iz sela Selanac evakuisano je u predhodna dva dana 38 žitelja.

U selu Podgaj zarobljeno je oko 50 ljudi, do kojih se ne može prići, jer je sa jedne strane voda a sa druge klizišta.

Stanovništvo je bez stabilnih telefonskih veza, interneta, TV slike, ali još rade mobilni telefoni.

blic.rs

Magistralni put Mali Zvornik-Ljubovija

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0

Nego...

Smile Smile Smile....Risto kralj  Smile Smile Smile,malo i da se nasmejemo...
« Poslednja izmena: 18. Maj 2014, 22:02:44 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
E ajde se jednom manite usrane politike. Mislim meni je inače pun kurac nje i njenih izroda, a mislim da je u ovom momentu kad se borimo za opstanak pun i narodu. Uostalom, vi zaboravljate da nije samo Srbija u sranju, nego i BiH i Hrvatska.

Elem,ko god je od zemalja pomogao, makar poslao i jedan vatrogasni kamion ili tri spasioca... hvala mu. Naravno, isto važi i za obične ljude.

Nego... aj molim vas nek neko opet okači link ka radio amaterima. Slušam Snagu naroda al nešto kenjaju neki filozofi, oću da čujem izveštaje sa terena.
« Poslednja izmena: 18. Maj 2014, 22:09:22 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.3
Browser
Safari 537.75.14
mob
I-mate 30 Pro
Najbolja dezinfekcija posle poplave je vazduh i lepo vreme...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
E ajde se jednom manite usrane politike. Mislim meni je inače pun kurac nje i njenih izroda, a mislim da je posebno pun i narodu u ovom momentu kad se borimo za opstanak.

ili da se napravi posebna tema za to,jer su se opet povampirili dverani na forumu,
bar ova tema da ostane o desavanju na terenu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Добој

Оно што је добро је што се вода повукла па ће људима бар моћи да доставе неке основне намирнице. Ето бар то. Следи хуманитарна криза ко и у Крупњу, то је неизбежно, ал ето бар ће моћи да се крећу људи и да се склоне.

Послао сам Петку поруку, поздравио сам га у име свих нас. Надам се да је примио.

ХКЈ
http://www.ustream.tv/channel/r1-avala

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
E ajde se jednom manite usrane politike. Mislim meni je inače pun kurac nje i njenih izroda, a mislim da je posebno pun i narodu u ovom momentu kad se borimo za opstanak.
Dopuna - Vi zaboravljate da nije samo Srbija u sranju, nego i BiH i deo Hrvatske.

Elem,ko god je od zemalja pomogao, makar poslao i jedan vatrogasni kamion ili tri spasioca... hvala mu. Naravno, isto važi i za obične ljude.

Nego... aj molim vas nek neko opet okači link ka radio amaterima. Slušam Snagu naroda al nešto kenjaju neki filozofi, oću da čujem izveštaje sa terena.
Ja imam onaj stari link ali nista se ne cuje

http://www.ustream.tv/channel/r1-avala
« Poslednja izmena: 18. Maj 2014, 22:09:52 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
HTC One
Kampanja u CG za pomoc Srbiji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Hvala ljudi na linkovima!  Smile  Smile

Postavljajte ih opet s vremena na vreme,da mogu da vide ljudi koji se uključe u temu.

ili da se napravi posebna tema za to,jer su se opet povampirili dverani na forumu,
bar ova tema da ostane o desavanju na terenu

Nemam ništa protiv. Ima tu materijala za političku temu, samo naravno neka se o tome priča na drugom mestu. I po mogućnosti pošto sve prođe. A ne ovako sad da merim na vagi da li su mi više pomogli Češka i Nemačka ili Rusija i Belorusija ili Crna Gora i Grčka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
Citat
Malo i za moje da se cuje...

Zemo?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.