Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prete poplave, timovi na terenu  (Pročitano 213767 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
EPS traži ljude za odbranu bedema kod TE Kostolac

BEOGRAD, 17. maja 2014. (Beta) - Elektroprivreda Srbije (EPS) pozvala je u subotu uveče radnike površinskog kopa Drmno i termoelektrane Kostolac B, kao i meštane Kostolca, Požarevca i okolnih mesta da što pre dodju na nasipe na putu za Rukumiju u Bradarcu, u Maljurevcu kod škole i na mostu u Starom Kostolcu, jer se pogoršala odbrana od poplave na reci Mlavi.

Mlava je probila nekoliko nasipa na kojima se brane površinski kop Drmno i termoelektrana Kostolac B, saopštio je EPS.

U saopštenju se navodi da je nasip probijen kod Bratinca, Maruljevca i Bradarca i da preliva nasip kod sela Bradarac, gde su angažovani predstavnici vojske, meštani i zaposleni u termoelektrani Kostolac.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
Citat
nemojte dizati paniku pricama o buducoj ceni hrani, to povecanje se ne sme desiti

То није дизање панике већ реална процена.

jednostavno se ne sme desiti.. to nijedna vlada nece dozvoliti nakon ovakve globalne katastrofe  Smile

govorimo o osnovnim zivotnim namirnicama, ne o vocnom jogurtu i musliju i budjavim sirevima

Мислиш да ће пољопривредници у Војводини дати пшеницу за 5 динара, кукуруз за 7 динара и литар млека за 10 динара? Smile
Тај филм би баш волео да погледам Smile

ja ne znam koliko sada kostaju u otkupu te namirnice, ali ja licno mislim da njihova cena nece biti drugacija nego sto je danas, dakle u prodavnicama

ako drasticno poskupe, verujem da ce svi biti na gubitku.. takodje mislim da ce biti zanimljivih odluka vlasti i u tom domenu.. videcemo

i naravno i tako se gro svega toga uvozi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
Anea, pusti to kad se sve zavrsi, kada sve prodje, oni koji ne prezive neci moci da svedoce, a preziveli nece moci da dodju do reci. Ajde sada unapred, zasto se ne brani leva obala Dunava, nema n9i naznake za odbranu, a ima dosta stovarista sa peskom , znaci potrebna je organizacija. Nema je. A znas sta ce biti na levoj obali Dunava, a i na desnoj takodje. Evo na primer vec dva dana u Velikom selu puno ljudi ceeka na evakuaciju vec dva dana ali nema nikog ni da se oglasi.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
vucko malocas na pinku rece da su oni sve uradili da sada ostaje samo da se "pomole bogu"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Pa zovi svoju MZ, okupljaj ljude...Eto, na vreme znas sta ce biti...

Pakuj koferce, dizi namestaj na sprat...

Sava se razliva po Cro i BiH... Baric je prepusten da bi se spasle vase guzice, tako da zaista ne vidim zasto ne bi bar bili spremni u tom slucaju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Nokia 
Citat
nemojte dizati paniku pricama o buducoj ceni hrani, to povecanje se ne sme desiti

То није дизање панике већ реална процена.

jednostavno se ne sme desiti.. to nijedna vlada nece dozvoliti nakon ovakve globalne katastrofe  Smile

govorimo o osnovnim zivotnim namirnicama, ne o vocnom jogurtu i musliju i budjavim sirevima

Мислиш да ће пољопривредници у Војводини дати пшеницу за 5 динара, кукуруз за 7 динара и литар млека за 10 динара? Smile
Тај филм би баш волео да погледам Smile

ja ne znam koliko sada kostaju u otkupu te namirnice, ali ja licno mislim da njihova cena nece biti drugacija nego sto je danas, dakle u prodavnicama

ako drasticno poskupe, verujem da ce svi biti na gubitku.. takodje mislim da ce biti zanimljivih odluka vlasti i u tom domenu.. videcemo

i naravno i tako se gro svega toga uvozi  Smile

Bice drugacija.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Жена на пинку уживо је хтела да каже нешто о евакуацији и организацији и прекинули су је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Информације о особама евакуисаним из Обреновца које се налазе у касарни „Мајор Милан Тепић“ у Јакову могу се добити на телефон 011/8417-740.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić posetili su večeras selo Progare u Surčinu i danas izgrađeni nasip za odbranu od poplava čija je dužina pet kilometara.
Mali i Vesić obišli nasipe kod Surčina

Mali i Vesić su doneli hranu i piće građanima koji od jutros prave nasip i zahvalili im na trudu, saopštila je gradsa uprava.

Više od hiljadu građana Beograda zajedno sa meštanima Progara grade nasip.

Izvor: Tanjug
« Poslednja izmena: 17. Maj 2014, 21:39:06 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
cenzura radi svoj posao,cak i vule kaze da niko ne sme da okrivi nizasta drzavne organe vec samo njega,ako je ovo istina za onu branu kod valjeva ovo je onda genocid nad sopstvenim narodom
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Nokia krntija
Знате који је секс још... Тамнава Запад, видели смо, поплављена и према првим информацијама, неће копати угаљ 2 године. Док се вода ицрпи, док се Колубарино корито поново измести, јер се она вратила у своје старо, оригинално корито, док се земља осуши и тај муљ и јаловина ископају...

А да људи схвате о чему се ради, копови Тамнава (пре свега Запад, има и Исток ал то је мали коп) су најпродуктивнији копови Колубаре тренутно.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.