Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prete poplave, timovi na terenu  (Pročitano 216181 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Серхио, добро, слажем се са тиме што кажеш, али одакле онда ово сензационалисање? Мени је данас, средином дана, друг који има друга из Обреновца, рекао како му је овај јавио да се по Обреновцу прича да има неколико хиљада жртава. Ко то прича и ко то шаље ако нико ни не зна колико има жртава, чему служе све ове лажне паничарске вести које се објављују?
To smo mi jebi ga,mnogo dobrih strana smo pokazali ovih dana,ali ima i onih losih.Ja ti samo tvrdim sledece sve da ima 1000 mrtvih,niti je neko mogao to videti,niti izbrojati,jer kao sto rekoh niti je to bio masakr niti nekakva saobracajna nesreca da bi ti to mogao da znas precizno i odmah,ovde su zrtve poplava i potrebno je neko vreme,ali zasto sacekati kad moze da se prica o zaverama i ne znam ni ja cemu...Crowz je cini mi se danas napisao da je to standardna praksa u raznim zemljama da se sa brojkama saceka i zbog panike i prosto zbog tacnosti...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Citat
picka ti materina seljacka, sta kukas i zapomazes
Smile

E, ali najvaznije je da sedi na Feeejsu...

Ne daj boze da joj nestane net ako padne telenor mreza, doci ce kod mojih ....  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
Price kruze jer imas gomilu paranoika...

Evo, ja citam izvestaj na FB moje prve komsinice koja kuka i zapomaze kao da joj pod prozorom trube jerihonske trube... ono... milioni mrtvih plutaju Savom... kuku... helikopteri slecu pred kucu...

Okrenem majku, zena je zbunjena... kaze... ovde je sve u redu, susimo se... niko ne slece... niko nam nista nije naredjivao...

I sve mislim...picka ti materina seljacka, sta kukas i zapomazes, nalazis se na 10km od Obrenovca i 120m iznad nivoa Save... ali vazno je da kukas...

A te price su od tih i slicnih baksuza...ide prizor sa Umke...najavljena evakuacija, prodavnice rade, ljudi sede u kaficima...  Smile

Tako da... ti izvori su mnogo jaki...

Ajde idi mesi krofne, i bleji u RTS, b92, pink i ostale medije , znaš, sve što kažu je istina. A ljudi koji su zanemeli od onoga sto su videli, dok im nije onemogucen pristup, oni lazu, sire dezinformacije. Pcelice pametna !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Аууу. Одо по кокице, чекајте секунд.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Citat
Ajde idi mesi krofne, i bleji u RTS, b92, pink i ostale medije , znaš, sve što kažu je istina. A ljudi koji su zanemeli od onoga sto su videli, dok im nije onemogucen pristup, oni lazu, sire dezinformacije. Pcelice pametna !

Nema potrebe da blejim... za razliku od tebe - zaista "imam nekoga na terenu." Wink

A, posto cu ja vec da mesim krofne, ti lepo, junacino... skupi malo muda sto ti je ostalo, pa sutra od 8 na Makis da punis dzakove...
« Poslednja izmena: 18. Maj 2014, 00:56:10 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
DOBOJ KRIJE STRAVIČNU STATISTIKU: U poplavama više od 70 mrtvih?!

PLANETA23:55, 17.05.2014.

6
Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
A
Čitateljka iz Doboja poslala je fotografije iz svog grada, ali i iz Maglaja, a ona smatra da je mnogo gora situacija nego što se može videti na slikama
Doboj, Maglaj, foto Ekskluziva ba
DOBOJ - U Doboju je preko 70 mrtvih, ali se ćuti zbog panike?!

Čitateljka iz Doboja poslala je fotografije iz svog grada, ali i iz Maglaja, a ona smatra da je mnogo gora situacija nego što se može videti na slikama.

"Jutros kada je otac uspeo da dođe preko vode do osobe koja je angažovana na spašavanju ljudi, upitao je za mrtve ističući kako ih je samo pet - šest, na šta mu je odgovorio: "Ma, ćuti. Mrtvačnica je puna, ne smemo da objavljujemo, trenutno ima preko 70, neki tvrde i 130 mrtvih. Ne sme da se priča da se ne bi dizala panika među ljudima."

"Dakle, rekao je kako je preko 70 mrtvih, između ostalog da je u automobilu  pronađeno četvoro utopljenih. Svi koje je zadesila poplava su s desne strane čekali i sve je bilo iznenada - ko se gde našao, tu je i nastradao. Načelnik je rekao da će nekima sahrane biti besplatne od njega, ali spomenuo je njih 20. Oni ne smeju zbog panike da objave da je toliko stradalo", kaže izvor.

"Jedan nivo vode se uopšte nije povukao. Imam informaciju iz Maglaja da niko nigde ne čisti, grad je prazan, ništa nije organizovano. U Doboju vlada nemir, a moj otac je naleteo oko 12 sati tu negde gde je javljeno kako je brana pukla, pa tu nikom nisu dali da priđe zbog zaraza. To je haos, katastrofa. Ljudi iz Doboja su išli gde su uspeli, u blizini kule na jednom brdu, dok su ostali išli na veće spratove zgrada", završava čitateljka priču.

(Ekskluziva.ba
izvor http://www.kurir-info.rs/doboj-krije-stravicnu-statistiku-u-poplavama-vise-od-70-mrtvih-clanak-1373489
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
slusam ove radio amatere i jezim se koliko jos ljudi ima, dece, starih, nepokretnih, trudnica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
Citat

Nema potrebe da blejim... za razliku od tebe - zaista "imam nekoga na terenu." Wink

A, posto cu ja vec da mesim krofne, ti lepo, junacino... skupi malo muda sto ti je ostalo, pa sutra od 8 na Makis da punis dzakove...

Imaš na terenu, voditeljke rts-a, i ostalih medijskih kuca.Ti imaš nekog na terenu, pa onda ovde lupetaš gluposti. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
slusam ove radio amatere i jezim se koliko jos ljudi ima, dece, starih, nepokretnih, trudnica.
Ma dal je moguce.Ipak pitaj Sandru i Aneu, one vide rts i pink. One nisu videle nijednog stradalog, i zato nemoj da siris dezinformacije.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.