Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 03:39:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Presuda BiH vs SCG 21. februara  (Pročitano 36989 puta)
07. Dec 2006, 18:06:00
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
"Presuda BiH vs SCG 21. februara"
7. decembar 2006. | 11:22 | Izvor: FoNet
Sarajevo -- Međunarodni sud pravde će presudu po tužbi BiH protiv SCG za genocid saopštiti 21. februara 2007, piše Dnevni avaz.

List, pozivajući se na dobro obaveštene izvore bliske sudu u Hagu, navodi da je informacija da će presuda biti objavljena 21. februara izazvala negodovanja u sudu i van njega. Protivnici te odluke iznosili su podatak da su završne reči u tom sporu iznete 9. maja, a zahtev da sudijama bude dato 14 meseci za većanje do donošenja presude smatraju neosnovanim.

List navodi da, uprkos optimizmu u timu Bosne i Hercegovine, iz suda još nema jasnih naznaka u kom pravcu bi mogla ići presuda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Alcatel dobar neki ;)
odlicno...evo para  Smile
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
od koga para  Smile Smile
E jesi nasao crkvu gde ces se bogu molit
Otkud Srbiji pare
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Zadrzite vase potcenjivacke komentare za neko drugo mesto, tema nisu pare i odakle pare. Ako ne umete da citate, to vec nije moj problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Mislim da cu u ovoj optuzbi doci do nekog kompromisa....nece biti ni Bosanci u podpunosti zadovoljni a ni ti Srbi....od odstete nema nista kako mi se cini,jer upravo sa Kosovom cini mi se da je Srbija platila tu odstetu sto se i vidi na datumu kada ce se iznjeti presuda...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Cisto sumnjam da ce sud presuditi u korist BIH. Prosto njihov tim uopste nije mogao (bar prema dosadasnjem postupku) da dokaze genocid. Cak i kada bi presuda bila donesena u korist BIH, te pare bi opet donekle isle Srbima. Najveca fora je u tome sto ce do februara biti izabrana nova BIh vlada na cijem celu ce (sasvim izvesno) biti covek Milorada Dodika.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Zvezdase...koliko sam ja pratio branioci Srpske strane su se prvo glupirali u tome da taj sud nije nadlezan za to i sa time gubili vrijeme...dok je na Bosanskoj strani i strani drzavljani davali izvjestaje...nemaju oni toliko lose sanse na to,a da nisu imali dokaza za genocid...neznam ali cini mi se da jesu imali dokaza da je bilo protjerivanja ubijanja po nacionalnoj osnovi i da je takodje bilo financija tih zlocina iz Srbije...necu nista da sada zakljucim vidjecemo uskoro...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Zvezdase...koliko sam ja pratio branioci Srpske strane su se prvo glupirali u tome da taj sud nije nadlezan za to i sa time gubili vrijeme...dok je na Bosanskoj strani i strani drzavljani davali izvjestaje...nemaju oni toliko lose sanse na to,a da nisu imali dokaza za genocid...neznam ali cini mi se da jesu imali dokaza da je bilo protjerivanja ubijanja po nacionalnoj osnovi i da je takodje bilo financija tih zlocina iz Srbije...necu nista da sada zakljucim vidjecemo uskoro...
Nisam ja nista rekao, samo kazem da prema proceni pravnickih experata ni izbliza nisu dokazali postojanje bilo kakvog genocida. Postojanje paravojnih formacija nije nikakav dokaz zato sto ih je bilo na svim stranama. Recimo mudzahedini koje je Haris Silajdzic dovukao iz arapskih zemalja i koji su se naselili u selu Bocinja (gde i danas zive), a sada od njih svi peru ruke. Dakle ajde da pogledamo realno na cinjenice.
Opet kazem, u sustini sud bi i trebalo da se proglasi nenadleznim iz prostog razlog sto u startu nisu zadovoljeni svi pravni aspekti kada je podnesena tuzba. A kao drugi "krunski" dokaz je i to sto je jedan ravnopravni entitet BIH protiv te tuzbe. Apsolutno su neprihvatljve odluke vlasti u Sarajevu pre 1995 godine jer u vlasti nisu ucestvovali Hrvati i Srbi kojih je zajedno vise od polovine ukupne BIH populacije.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Mujo i Haso su prilikom pisanja optuznice srocili definiciju kako su na  „Bosance“ agresiju izvrsili Srbijanci.
Pod izmisljenim terminom „Bosanci“, podrazumevaju se sve tri nacije koje su kao ostecene.
Tako da bi u slucaju presude u korist BiH, Suljo dobio isti iznos kao i neki Srbin ili Hrvat koji su sprovodili agresiju protiv „svoje“ drzave i svojih gradjana.

p.s.A sta cemo sa cazinskim muslimanima, koji su zrtve Alijinog genocida.
Posto je to cetvrta strana u sukobu, predlazem da ih nazovemo Marsovcima, pa kad dodju njihovi zeleni, neka istraze te masakre o kojima cuti zvanicna BiH.

U slucaju da dobiju tu presudu, hvala im, jer cemo povecati snagu srpskog  nacionalizma za jos koji procenat, kao i anti-zapadna osecanja, ne samo ovde vec i u svim srpskim zemljama.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
ne samo ovde vec i u svim srpskim zemljama.

koliko ih ima , ako nije problem da mi ih nabrojiš jer sam neupućen .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 03:39:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.