Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 20:57:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Presuda BiH vs SCG 21. februara  (Pročitano 37414 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
LJudi baljezgate. Vojska Republike srpske je imala itekakvu pomoć iz Beograda. Ako hoćete od logistike, naoružavanja i financiranja. Teško da je Srbima u Beogradu bilo svejedno što se događa u Bosni...sama ideja da Srbija nije imala nikakve veze sa vojskom RS je smiješna. Pa pred napad na samu Srebrenicu mnogo časnika JNA je savjetovalo MLadića šta i kako da radi. Sve se znalo....Kome vi to prodajete maglu.

видим ја да Корникс још увек плаче збох још једне "неправедне" пресуде !!!
можеш корниксе да умреш од муке јер Србија није крива за геноцид, за неспречавање геноцида је крива Србија исто колико и Хрватска и УН!!! То је бесмислена пресуда која је донешена чисто да не бисте ви муслимани у БиХ извршили колективно самоубиство!!!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Što se mene tiče neka ga slobodno izvrše!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
LJudi baljezgate. Vojska Republike srpske je imala itekakvu pomoć iz Beograda. Ako hoćete od logistike, naoružavanja i financiranja. Teško da je Srbima u Beogradu bilo svejedno što se događa u Bosni...sama ideja da Srbija nije imala nikakve veze sa vojskom RS je smiješna. Pa pred napad na samu Srebrenicu mnogo časnika JNA je savjetovalo MLadića šta i kako da radi. Sve se znalo....Kome vi to prodajete maglu.

Kako ti umesh da lupetash pa to je revija  Smile

Jel zvanichna vojska Scg ucestvovala u ratu u BiH? Nije!
Jel Srbija ucestvovala u ratu? Nije!

Pa i vama su Oluju vodili strani strani generali pa niko od njih ne odgovara za zlocine, ne secam se da Hag trazi i jednog stranca za zlocine koje su hrvati cinili na srpskim stanovnishtvom. Ti znash ko je koga savetao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
znate sta ja primecujem kod cedera.

da su izuzetno selektivni.
gomila dvostrukih standarda. sto se toga tice, gori su od svih stranaca.

primer:
svi nasi u hagu osudjeni do maximuma, dok su bosanci i  srbi uglavnom dobijali neke simbolicne kazne...
oni to vide kao potpuno pravedno, i ne treba se mesati u odluke suda i ostalo,
a zatim, kada ljudi sa vlasti uz gomile napora uspeju da odbrane drzavu od krivice na sudu za ratni zlocin i genocid u bosni, oni su zacudjeni, ganuti,zgrozeni...
kako sad od jednom, sud ne donosi dobre odluke??
zakljucak: sud donosi dobre odluke kada su na stetu srbije, a kada odluci da srbija nije kriva, onda sud gresi?

ti ljudi su sve nade polagali u to da budemo osudjeni dok oni nisu na vlasti.
boli njih...nemaju ni trunku odgovornosti.
nisu oni ti koji ce kreirati budzet.
garant se nadaju da ce jelic ili dinkic pri kreiranju budzeta lupati glavu odakle da stvori jos gomilu miliona za ratnui odstetu!
mi smo siromasna zemlja koja nema para ni za sta, a oni se mole da nas osude da moramo jos svima da dajemo kesh.

dakle, vanja, picvajz, vradovic, stanko....
kako sad to da sud ne donosi dobre odluke kad su u korist srbije, a jedino su dobre kad druge pomiluje a nas kinji?????
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Marko ovaj post si vec napisao na jednoj temi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
TOMISLAV NIKOLIĆ (SRS): VELIKA ZAVERA

ZAMENIK predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić ocenio je da je Međunarodni sud pravde potvrdio "ono što je znao ceo svet - da Srbija nije učestvovala ni u kakvom genocidu" u Bosni i Hercegovini.
- Međutim, veoma je opasno to što je utvrđen nekakav genocid, što može da bude znak da je sudbina Republike Srpske dovedena u pitanje i da je čitavo suđenje i imalo za cilj da se taj entitet smatra genocidnom tvorevinom - rekao je Nikolić.
Navodeći da nije ni očekivao da Srbija bude kažnjena merom kakvu je tražila BiH, Nikolić je ocenio da je suđenje i presuda "deo velike zavere u kojoj je trebalo napisati tužbu za grozno delo, da presuda bude da mi u tom groznom delu nismo učestvovali, ali da to grozno delo bude utvrđeno".

http://www.novosti.co.yu/
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Pa ja mislim da cijeli svijet zna da je grozno djelo počinjeno i da je to grozno djelo genocid, samo se to i de iure trebalo potvrditi.

A ova presuda je istina osnova za skoru likvidaciju RS i ne znam što možete tu posebno slaviti.

Na kraju vi živite u Srbiji što vas briga za RS  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
LG Google Nexus 5
skinuta ljaga sa srba  srbi nisu genocidan narod

HaHaHaHa    Smile 

uprkos mnogima koji su od srca zeleli to   Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa ja mislim da cijeli svijet zna da je grozno djelo počinjeno i da je to grozno djelo genocid, samo se to i de iure trebalo potvrditi.

A ova presuda je istina osnova za skoru likvidaciju RS i ne znam što možete tu posebno slaviti.

Na kraju vi živite u Srbiji što vas briga za RS  Smile

cornix dete, kad je sve to pocelo ti si ucio slova, da pises i da srices
zato bolje cuti
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
skinuta ljaga sa srba  srbi nisu genocidan narod

HaHaHaHa    Smile 

uprkos mnogima koji su od srca zeleli to   Smile

pomenite se braće svoje iz RS koja pate , nemejte se cerečit jer presuda uopće nije smješna ni bezazlena.

il je ko hebe braću važno da mi neamo s tim ništa  ....  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 20:57:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.