Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PRESS: Tito i prva pobjeda SAD-a u hladnom ratu  (Pročitano 17711 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
To da su su ostale ideologije bezgresne nigde nisam napiso - najodvratniji su mi liberalni - fasisti i globalisti . Derivat globalizma je i komunizam .

Licno pripadam ideoloskom pravcu koji se sublimirano moze sazeti  krlaticom - Slab Zapad - jaka Srbija !  Smile .... Moze i malo opsirnije - Slab Zapad - osta nama ziva glava na ramenima .  Smile
Jos da bi Zapad znao da je Srbija u Evropi a ne u Africi, moglo bi se i sprovesti.

Pa kako nas onda pronadjose 99  Smile .... I ja sam se nadao da ce bombardovati Zambiju .  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
To da su su ostale ideologije bezgresne nigde nisam napiso - najodvratniji su mi liberalni - fasisti i globalisti . Derivat globalizma je i komunizam .

Licno pripadam ideoloskom pravcu koji se sublimirano moze sazeti  krlaticom - Slab Zapad - jaka Srbija !  Smile .... Moze i malo opsirnije - Slab Zapad - osta nama ziva glava na ramenima .  Smile
Jos da bi Zapad znao da je Srbija u Evropi a ne u Africi, moglo bi se i sprovesti.

Pa kako nas onda pronadjose 99  Smile .... I ja sam se nadao da ce bombardovati Zambiju .  Smile
Po smradu i lesinama koje si sirio pod komandom Milosevica.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa da danas neko da redovnu platu od 500-600 evra a stanarinu na nekih 40-50 evra, zaposli preko 90% ljudi i pokrene proizvodnju pola Srbije bi mu klicalo, druga polovina bi vikala i dalje: "Uaa, lopov".
Na ovim prostorima se postovanje ne dobija po ucinjenim delima vec po pendreku po ledjima, jer inace Srbi su izgleda majstori po pljuvanju svega i svacega.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Pa da danas neko da redovnu platu od 500-600 evra a stanarinu na nekih 40-50 evra, zaposli preko 90% ljudi i pokrene proizvodnju pola Srbije bi mu klicalo, druga polovina bi vikala i dalje: "Uaa, lopov".
Na ovim prostorima se postovanje ne dobija po ucinjenim delima vec po pendreku po ledjima, jer inace Srbi su izgleda majstori po pljuvanju svega i svacega.
Varas se. Nisu to samo Srbi. Ali ima jedna stvar koji drugi imaju: moras stajati iza izrecene reci.
Inace ti se brzo zatvore usta.Ovde je specificna situacija. Prvo je crveni pobio imucne i sposobne, pa kada je nato sisa prestala, morao je brze bolje da otme za sebe. Ali nije sposoban da taj kapital pokrene, nego kao i svaki crveni samo da balavi. Ostali su kratkih rukava, pizde a to je i strategija: pusti ga da pizdi dok ne cini zlo. Cim ima dokaze ucutkaj ga. Zato je kolicina bala ovde velika.
Strategija vlasti: balavite, izduvajte se dok vam se mi najebemo majke.
Posle cemo u jeuropu. Tamo je lepo.
A imas i ove rusofile kojima je u glavi nova srpska zelja: nek crkne komsija da mi ostane krava, ili nek dodje kurati Rus na tenku da ubijem komsiju da pojedemo kravu. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2010, 16:35:18 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Varas se. Nisu to samo Srbi. Ali ima jedna stvar koji drugi imaju: moras stajati iza izrecene reci.
Inace ti se brzo zatvore usta.Ovde je specificna situacija. Prvo je crveni pobio imucne i sposobne, pa kada je nato sisa prestala, morao je brze bolje da otme za sebe. Ali nije sposoban da taj kapital pokrene, nego kao i svaki crveni samo da balavi. Ostali su kratkih rukava, pizde a to je i strategija: pusti ga da pizdi dok ne cini zlo. Cim ima dokaze ucutkaj ga. Zato je kolicina bala ovde velika.
Strategija vlasti: balavite, izduvajte se dok vam se mi najebemo majke.
Posle cemo u jeuropu. Tamo je lepo.
A imas i ove rusofile kojima je u glavi nova srpska zelja: nek crkne komsija da mi ostane krava, ili nek dodje kurati Rus na tenku da ubijem komsiju da pojedemo kravu. Smile Smile Smile

naime ovde gde radim u nemacka imam dosta prijatelji srbe ali i nekoliko Nemci. Jedan nemac Karl Hajnc je moj poslovodja ovde na autobuka stanici u Minhen gde radim na civiluk za kaputi i putna torba. neki dan smo malo vise popili jagermajster i kaze Karl Hajnc dodji kod mene u stan da slusamo ploce imam prva dva albumi Belo Dugme na vinil. I tako smo slusali muziku i pijuckali po malo i onda me Karl Hajnc iznenad poljubio. Nisam mogao odoleti njegovoj muskosti. uzvratijo sam poljubac, dok su nam se jezici isprepletali osetih njegovu ruku na mome udu. Otkopcaj mi slic i stavi ga u usta rece mi karl hajnc. bez razmisljanja sam poceo dudlati njegovu germansku qurrccinu. Lepo sam se osecao. Nakon par trenutak osetih kako me topli mlaz sprica po grlu. Karl Hajnc je glasno stenjao. Svrsio mi je u usta. Dok smo se zakopcavali Karl hajnc mi rece NAJVISE volim srbe yebavat jer ste najvece pedercine.

sad ne znam sta da radim?
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
@renedez82
Tu germansku qrchinu ti pusis od Kosovskog boja naovamo.
Problem je sto u medijima ti pise da nije germanska. Pa neko misli da je ruska, neko da je americka, neko da je engleska a Boga mi imas i pickolizaca Francuza.
Dobar si ti, kad ne znas sta pushis. To se zove prava neutralnost.
Za vreme Tite sa zvalo nesvrstanost, sada gi zovu neutralnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Citat
Pa ajde Tito nije Srbin al sta to smeta Jovanka   

Preteca sponzorusa... i vidi nam devojke danas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Citat
Pa ajde Tito nije Srbin al sta to smeta Jovanka   

Preteca sponzorusa... i vidi nam devojke danas  Smile
Platila je ona skupo svoje sponzorstvo. Trideset godina bez identiteta.A i sada cisto sumnjam da ga uopste ima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Modza da se pokrene neka akcija kako mogu da prodju sponzoruse  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6300
@renedez82
Tu germansku qrchinu ti pusis od Kosovskog boja naovamo.
Problem je sto u medijima ti pise da nije germanska. Pa neko misli da je ruska, neko da je americka, neko da je engleska a Boga mi imas i pickolizaca Francuza.
Dobar si ti, kad ne znas sta pushis. To se zove prava neutralnost.
Za vreme Tite sa zvalo nesvrstanost, sada gi zovu neutralnost.

Izvesni rendžer82 je "bošnjak", te se on tu lepo podrugivao srbima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.