Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:20:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prespavati problem  (Pročitano 699 puta)
02. Mar 2007, 09:19:16
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Prespavati problem

Nije nepoznat savet da, kada imate veliki problem, prestanete da lupate glavu oko toga i da po principu jutro je pametnije od večeri legnete da spavate, dobro se naspavate, i onda razmislite o problemu. Ma koliko to nekima neuverljivo zvučalo, ujutro će vam problem izgledati daleko rešiviji nego prethodne večeri.

O čemu se ovde radi? Ako je problem krupan, svakako da neće nestati sam od sebe, ne možete samo da prespavate problem i da onda sve bude u redu - kako vam tu onda spavanje može pomoći? Može, i to iz veoma jednostavnih razloga.

Kada ste umorni, iscrpljeni, iznureni, problemi deluju veći nego što zapravo jesu. Onda vas i umor učini nervoznim. A onda, dok tako već umorni i nervozni razmišljate o problemu, problem vam se čini sve većim i većim, a zbog umora i nervoze jednostavno niste u stanju jasno da razmišljate. Rezultat bude da vam se problem čini apsolutno nerešivim, prevelikim, tragičnim, nešto kao propast sveta, ili barem kao propast vašeg života. Poznat vam je osećaj? U takvoj situaciji, obavezno lezite da spavate. Upotrebite svaki način koji vam je poznat, čak i tablete za umirenje ako ništa drugo ne pomaže, kako biste stvarno i uspeli da zaspite.

U toku noći desiće se dve stvari. Jedna je da ćete se odmoriti. Druga je da će, i dok spavate, vaša podsvest raditi na rešavanju problema. Sad, nećemo podsvesti pripisivati neke čudesne moći, ali ostaje činjenica da će vaš mozak, čak i dok vi spavate, "obrađivati" problem i tražiti rešenje. I tako, probudite se (koliko-toliko) odmorni i osveženi, mozak vam je svež za novu turu razmišljanja, plus je i problem bar delimično obrađen. Kao rezultat svega toga, problem vam se odmah učini lakšim nego što vam se činio prethodne večeri, i, sasvim verovatno, smislite i neko rešenje za njega, ili kako da ga ublažite.

Zato, kad god imate problem koji vam se čini nerešivim, najbolje što možete da učinite, nakon nešto razmišljanja, jeste da se naspavate. Kad se probudite, stvari će delovati mnogo bolje.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ledeni

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z800
Potpuno se slazem sa tim da ponekad,kada ga je nemoguce resiti,problem treba prespavati.Imao sam par takvih slucajeva i uspelo je.Kako kazu,jutro je nekad pametnije od veceri...
IP sačuvana
social share
Ledeni
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
U principu, postavka je u redu. Jutro jeste pametnije od večeri, ali...nema ni teoretske šanse da zaspem ako me nešto muči. Samo ću se prevrtati i obrtati, ustajati iz kreveta, šeteti po sobi i razmišljati, pa onda dalje komplikovati... u mom slučaju, problem se rešava što pre-to bolje.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dok sam bila mlađa i pametnija znala sam,u nedostatku rješenja za globalno zagrijavanje u svijetu Smile da se zatvorim u plakar.
bilo mi je banja Smile
mali snop svjetlosti u plakaru,a ja se tripujem da sam u kapsuli koja me štiti od štetnog uticaja spolja.
pomagalo je Smile

danas se ne zatvaram u plakar,
navodno sam to prerasla....
ali imam snažnu potrebu,kada haos krene da me guta,a dan traje po 48 sati,da ga prespavam,to jest ignorišem.
i kažem "ma boli me tiriri."
pomogne.
ne riješi mi problem,ali mi unutrašnji haos dovede u fazu sabiranja sebe što je neophodno da bih problem i riješila.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Meditacija ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 
Nekad ne spavam nocima kad imam problem,ili cu resiti ili poludeti....kakvo crno spavanje-nema sanse.
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Nema sanse da zaspim, a kamoli da ga prespavam  Smile

IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
e to je... nema sanse da zaspim i da docekam odmorna to 'pametnije' jutro... ali sam bar sebi zabranila da donosim nocne odluke  Smile

eh... skarlet o'hara i 'mislicu o tome sutra'  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 15:52:10 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 288
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung X430
Sve je to super ali ja onda pola noci presedim jer ne mogu da prestanem da mislim o problemu ma koliko da je sitan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:20:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Prespavati

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.