Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 11:06:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Presna ishrana  (Pročitano 62457 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Apple 15
Zato sto je ona prevarant...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
  Био сам на предавању о здравој исхрани, није неки говорник али је истина оно о чему је предавала.
  Пришао сам на крају и упознао је лично и могу ти рећи да се ради о једној дивној жени.

Шта конкретно је превара у њеном раду и шта то она продаје преваром?
-Колико ја знам она не продаје ништа бећ као бивши доктор при UN има предавања о здравој исхрани.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ja sad tamanim presnu jabuku.... Smile

ali volim i nepresnu u vidu tufahije... Smile

uzmes jabolku..oiperes je....malo...
uzmes ostar nozic...ili "aparat" namjenski za dubljenje ...
ja to znam i nozicem dobro uraditi.... Smile

malo oraha stucam....izlomim....pomjesam sa secerom...
med ne koristim u te svrhe..zao mi meda... Smile

i nagfilujem jabuke...naravno sa tom smjesom  od oraha i secera ..jer zato sam i pravio tu smjesuu..logicno je... Smile
....i i i metnem u rernu...da se malo to ispece... Smile
neko to polije secerom u prahu....neko secar karamelizuje...
ali ja to uglavnom zalijem cokoladom... Smile  Smile
i sa par jos zacinskih tvari..
koje ovom prilikom ne mogu da objelodanim..jer to je strogo cuvana tajna... Smile Smile Smile
i morao bi vas likvidirati  Smile ako bi vam to rekao.. Smile Smile Smile
.a to vam nece odgovarati... Smile Smile Smile

i tako..jedem i ja tu prsnu hranu.... Smile (dobro sise prsne samo zvacem i grickam i sisam:?)

ali ne smijem jesti pune te prsne hrane ....bojim se da ne prsnem... Smile Smile Smile
salims e ja mlko... Smile Smile

a najvise volim presne kobasice....od srnetine i junetine ...prosusene na jednom dimu...
od cika mome...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0

Не, није преварант. Жена само има озбиљних психичких проблема...

Најгоре је што постоји цела секта људи која се прима и верује у ту причу... Страшно Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
  Био сам на предавању о здравој исхрани, није неки говорник али је истина оно о чему је предавала.
  Пришао сам на крају и упознао је лично и могу ти рећи да се ради о једној дивној жени.

Шта конкретно је превара у њеном раду и шта то она продаје преваром?
 -Колико ја знам она не продаје ништа бећ као бивши доктор при UN има предавања о здравој исхрани.

Kakav crni doktor pri UN. Niko nije cuo za nju.
A sta se i gde ona smucala... to je druga prica.

A da ne prodaje... to jeste tacno... Samo sto svi njeni saradnici prodaju.
Koliko para uzima od njih... to je druga stvar..

I ne samo to... kao jedna profesionalna neznalica sugerise ljudima da ozbiljno ugrozavaju svoje zdravlje.
A to jeste krivicno delo.

Не, није преварант. Жена само има озбиљних психичких проблема...

Најгоре је што постоји цела секта људи која се прима и верује у ту причу... Страшно Smiley 1

Yeap...
Njen pokret ima sve odlike sekte. Od bezuslovnog verovanja u to sto govori guru do manijakalne "borbe" za pravu stvar.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Нема она никакав покрет, пре сваког предавања се огради и каже свој disclaimer.

Акценат моје опаске је на томе да се овде напада особа која има потпуно различито виђење ствари о животу и исхрани.
 Анеа, ти рецимо читаш Блиц а та новина је препуна спиновања, пропаганде и лажи а коју држи ционистичко-јеврејски(јел) лоби па ником ништа. Шта би могло теби све да се нађе, мени такође,...Сви смо пуни небулоза, немој да мислиш да си савршена и да поседујеш тапију на истину Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Apple 15
Ja uopste ne citam Blic. Smiley
S druge strane, taj disclaimer znaci da ona uopste nije sigurna u to sto govori.

Znaci, ona truje druge ljude, dovodi njihov zivot u opasnost, sejem im ideje da su vakcine lose i od svega pere ruke jer zna da to sto govori nije tacno i ne zeli na sebe da preuzme odgovornost...

A za to vreme njeni saradnici zaradjuju na ocajnim i\ili naivnim budalama koji veruju u tu sarenu lazu.

To je kao sto eto... ti vajni postovaoci presne ishrene tvrde da su pola vegani - jedu povrce i voce, ali ako im neko ponudi pljesku... oberucke je se dohvate...

Ima i primer zene koja je slusala ovu budalu i zaradila ostecenje roznjace zbog buljenja u sunce...

Ili momenat kada je ukazivala na tajne sifre na pakovanjima proizvoda za koje se ispostavilo da su brojevi telefona proizvodjaca...
I koji je odgovor ove sektasice bio - Ne znam ja, videla sam na internetu...

Opasna budala koja zaludjuje druge naivce...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Закључила си брзо оно што својом логиком сматраш за истину без провера. А јбг..

-Гледам лично у сунце, већ сам стигао на преко 27 минута. Апетит ми је слабији, осећам се одлично. У сунце гледам искључиво када је слабо. Ујутру први сат када илзлази или задњи сат када залази.
 Нема ничег лошег у томе а та жена мора да је гледала у јако сунце мада монтирања је много, она мора да је или глупа што гледа у прејако сунце или је то монтирање као кад вучићева гамад изјави да је неко из Двери шкрабао по колима неке чланице снс-а написавши латиницом назив покрета. То су небулозе исто као и са овом женом јер људи који су отворени за нове ствари попут сангејзинга једноставно нису тако глупави ко стоноге па да пиље у ја(р)ко сунце и тако оштете свој вид.

Друго, дисклаимер Весне је такав да се она ограђује тиме што каже да људи ипак оду код свог лекара за савет јер то мора по закону иначе могу да дођу и да је спакују у затвор као "надрилекара", баш као што су радили многима у свету.

Треће, није тачно да вегани кришом једу месо. Не знам одакле ти то а ни ово да неко зарађује масне паре поред ње..Нема ту секташтва, иди на неко предавање о здравој исхрани па одслушај брдо аргумената.

Јбт, докле бре дођосмо, до позиције да се свежа пресна храна мора бранити од шерпе, рерне и рингле.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Ma, samo napred... i onako svi zaposleni placaju troskove tvog lecenja...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Пре пар месеци имао сам сукоб са једним "веганом" око његовог поимања здравог живота и здраве хране... Када сам му показао неколико чланака из угледних научних часописа који у великој мери потпуно демонтирају веганско-органско-пресно-мисмоздрави-ретардиране теорије, дотични је само одмахнуо руком уз коментар да је све то "плаћено" и "намештено". Али је зато спреман безусловно да верује да је храна анималног порекла опасна по људе, да трује, подстиче агресију и сличне глупости (изазива рак итд) само зато јер је то чуо у круговима своје секте. Аргументи и здрав разум ту престају, једноставно пустиш човека да живи у својим заблудама. Али кад те заблуде узму маха, помислиш да је ипак потребно наштанцати гомилу лудачких кошуља и кренути редом...

-Гледам лично у сунце, већ сам стигао на преко 27 минута. Апетит ми је слабији, осећам се одлично. У сунце гледам искључиво када је слабо. Ујутру први сат када илзлази или задњи сат када залази.
 Нема ничег лошег у томе а та жена мора да је гледала у јако сунце мада монтирања је много, она мора да је или глупа што гледа у прејако сунце или је то монтирање као кад вучићева гамад изјави да је неко из Двери шкрабао по колима неке чланице снс-а написавши латиницом назив покрета. То су небулозе исто као и са овом женом јер људи који су отворени за нове ствари попут сангејзинга једноставно нису тако глупави ко стоноге па да пиље у ја(р)ко сунце и тако оштете свој вид.

Ја просто морам да питам: који су бенефити гледања у сунце, било у 8 ујутру, било у 2 поподне? Слабији апетит? Па то се повезује са 70% болести које човека могу да закаче, зар не? (намерно користим логику дотичне госпође, можда ти се укаже колико је глупа). Узгред, колико имаш година? Јер ту негде око 40-те, офтамолог ће ти бити најбољи пријатељ...

Друго, дисклаимер Весне је такав да се она ограђује тиме што каже да људи ипак оду код свог лекара за савет јер то мора по закону иначе могу да дођу и да је спакују у затвор као "надрилекара", баш као што су радили многима у свету.

Замисли, има још увек земаља који воде рачуна о менталном и физичком здрављу својих становника... Невероватно! Ми нисмо једна од њих...

Треће, није тачно да вегани кришом једу месо. Не знам одакле ти то а ни ово да неко зарађује масне паре поред ње..Нема ту секташтва, иди на неко предавање о здравој исхрани па одслушај брдо аргумената.

Проблем је у томе да та храна, која се бесомучно промовише као "здрава", то уопште није! А аргументи су на нивоу четворогодишњака. Уколико ми не верујеш, слободно ме контактирај да одемо заједно на неко од тих предавања - понећу литературу и демонтирати њихове аргументе за мање од 15 минута - и бити избачен напоље, као што ми се већ десило.

Људски организам је створен да буде сваштојед. Грађа желуца, присутни ензими, лакоћа варења анималних производа то доказују. Људи су најсавршенији предатори на свету - остави групу људи 10 дана саму у џунгли (оних који имају иоле искуства у природи) и њихов проценат успешног лова ће бити далеко већи него проценат 10 лавова или вукова. Иако немају канџе и брзину, имају мозак. То је оно што госпођи и сличним очигледно недостаје...

Што се пресне хране тиче, нема ничег лошег у једењу сирове хране, док год је микробиолошки безбедна. То, нажалост, није могуће постићи код неких производа (салата и слично). Скоро сам имао сукоб на једном разговору за посао, где су ме у једној великој домаћој фирми (пекарска индустрија је у питању) питали шта мислим о рецептима њихове нутриционисткиње које су промовисали у том тренутку. Рецепти дотичне шарлатанке су обухватали једење нпр. свежег спанаћа (на њиховом сајту се и даље могу пронаћи исти рецепти, а и дотична има свој сајт на ком их промовише). Узалуд моје објашњавање да је свеж спанаћ опасан по здравље (немогуће га је добро опрати и отклонити бактерије без кувања, а кувањем се пак уништавају витамини), да је садржај гвожђа смешно мали (једна од најчувенијих заблуда) и да мора да се конзумира са млечним производима (зарад везивања оксалата којих има у великим количинама)... Дотична се само згрозила на помен млечних производа и наставила исту мантру, и поред бројкама потврђених тврдњи. Џабе, са секташима нема разговора, пре бих јеховине сведоке убедио да су луди него вегане да греше по питању меса...

А мислим да нико неће бити срећнији до индустрије хране због све већег избивања анималних производа и њихове замене биљним - јер ниси ни свестан колико је јефтиније направити сојин намаз и сојино млеко од крштене говеђе пљескавице и крављег млека. И при томе се то сојино млеко рекламира као здраво!?!?! А соја као намирница је генерално потпуно неподесна за људску исхрану, и могла би да буде коришћена у најбољу руку за добијање појединих међупроизвода (рецимо сојин лецитин уместо лецитина из јајета, много је јефтиније, а сличног квалитета). Али неее... месо је зло, а канцер вреба из сваке шерпе...
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 11:06:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.