Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 19:33:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prepoznati lajavca?  (Pročitano 2599 puta)
15. Maj 2013, 19:41:24
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Kako na prvu loptu prepoznati nekoga ko je stvarno opasan, agresivan, ko je spreman na sve i onog ko je samo lajavac?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
onaj ko je stvarno opasan i agresivan ne laje, pretpostavljam... onaj koji mnogo laje, taj je lajavac; onaj koji ćuti, od tog se pazi Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Bio je mrak. Jedan stariji gospodin setao uskim sokacima grada. Odjednom, mlad momak je iskocio ispred njega, prostrelio gospodina pogledom i rekao: Je l` ima nekih problema?
Gospodin se samo nasmejao i rekao: Sto, je l` treba da ih napravimo?
Momak na to odgovori: A ne ne... okrenu se i ode.
-------------------------------------------
Tri visoka, krupna momka su dobacivala jednom onizem gospodinu. On im je prisao (sam) i rekao "Je l` ima problema momci?" Oni su se uplasili: Nema, nema...

Ovo su istinite price koje sam cuo. Kako su oni uspeli da za ovako kratko vreme procene licnost?
« Poslednja izmena: 15. Maj 2013, 20:05:38 od Kljajsonboj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Niko ko je nesto napravio sam u zivotu nikad nece da paradira sa tim...jel zna koliko je sve to krhko...

Tako je valjda i sa snagom...

Uostalom...ne treba navlaciti gnev na sebe bez potrebe...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Kako na prvu loptu prepoznati nekoga ko je stvarno opasan, agresivan, ko je spreman na sve i onog ko je samo lajavac?
Budala je spremna na sve, lajavac ce samo lajati kako je spreman da uradi nesto. Tako da, nemoj da se plasis onog ko ce ti vrteti nozem spred tebe recim "Sta je, el hoces da te izbodem?" vec ljudi koji ce ti jednostavno doci i zariti taj noz i stomak...

Sad procena, jbg, tesko da mozes bas proceniti ako nekog prvi put vidis na ulici bilo sta. Al bolje je sklanjati se budali cak iako samo vrti taj noz ispred tebe bez neke namere da te izbode. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
cim ti se javi osecaj da neko moze biti veoma agresivan, pogotovo ako ti se javi misao da moze biti opasan - je neko koga treba da se klonis, strucno izbegavas raspravu i najbolje sklonis se i pustis ga da bude agresivan sam sa sobom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia X6
izreka pas koji laje ne ujeda po meni ne pije vodu.... jer svadja prvo pocinje na verbalnom nivou  Smile Zasto bi neko izigravao neko mudo ako nije snazan  Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2013, 00:44:49 od Gooty »
IP sačuvana
social share
Chelsea the champions europe
ako radis isto sto je uradio i on onda nisi nista bolji od njega
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
SonyEricsson W800i
izreka pas koji laje ne ujeda po meni ne pije vodu.... jer svadja prvo pocinje na verbalnom nivou  Smile Zasto bi neko izigravao neko mudo ako nije snazan  Smile
Cesto radi to da bi zaplasio suparnika,i tako "pobedjuje pre bitke"
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
ja znam neke jako opasne tipove... koji su lajavci...i galamdzije...
znam ih takvih  koliko hoces..najglasniji su..ali i medju najopasnijim....
svaku frku pocinju na taj nacin..imas poneke lljude..koji su lajavi...i laju iz svoje agresivnosti...
kao sto akzu cuvaj se psa koji ne laje...
lavez ti je neka i upozorenje ako se previse priblizis da ces doboiti po picki...
nekad neki ljudi ...verbalnim putem... postavljju granice..koje nije pametno preci...

a ta prica..cuvaj se onog ko suti i to...to je prica vezana za hinje...i seoske..propalice-....

niko ko drzi do sebe nece dozvolit da mu neko sere nesto....branice se ili napsti..i verbalno i svim ostalim raspolozivim sredstvima...cim osjeti da je i najmanje ugrozen...

onaj sine koji plane..ko sibica--u trenu...on je opasan....i svi jebenjasi su takvi...

njega se cuvaj..jer su uglavnom u tim momentima..par trenutaka.. potpuno neuracunjlivi...
i to sto ce recimo tebi da urade...to su mnogo puta radili....

jedan pogled na covjeka moze ti reci sta on sve moze...ja znam na prvu... ko je "vojnik"...
mogu ga prepoznati i u" smokingu i u kupacim gacama"...na poseban nacin hodaju..gledju...
drze tijelo..govore...i td....

tako isto i nekog olosa mogu skontat...sve ti je do iskustva i poznavanja ljudi..
i koliko si se susretao sa njima...

a ovo po netu..pa to je smjesno...jer ovdje jasno vidis ko je ko i sta je ko....

ove stvari ...forumi imaju diobrih strana..vise nego losih..to je sigurno...
ali i kamaru losih..imaju..
stvaruju ljude koji ne znaju misliti...
ne znaju razmisljati...nikad nece postati pametni..
samo pametuju...a pametovati i biti pametan su dva totalno razlicita pojma...

eto na onoj temi..gdje lik trazi savjet..gdje ne moze da svrsi...sa djevojkom...sta ja znam...
i sad mu savjet daje decko koji je pisao da ima problem sto ne moze da nadje sebi djevojku..
nema djevojku...iako ima 20 i nesto godina...
i pitanje je dal je bio uopste sa djevojkom ikada..i on njemu daje savjet...
znaci samo da se pise...i ostavi utisak...
e to ti je lajavac-.....teoreticar...onaj sto pametuje i kurci se i sere bezveze....
i takvog i u frci i u galami mozes poznati...sa sto metara....

ako me razumijes....galama i hvala..i sta znam... nije mjerilo..mjerilo je ono sta prica....

u vecini slucajeva u odraslom sviejtu onaj ko ti kaze da ce te napucati ako nesto nastavis da seres...
taj cete i napucati...sto posto...
cisto onako..jer te jos upozorio..mada to moze i da uradi i neko iz publike..ko te smo posmatrao...
ali opet to nije neka cvjecka..vec neko..ko je to radio mnogo puta...

znaci...to ces nauciti...gledajuci ljude...ko je foler.. a ko je jeben igrac....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
SonyEricsson xperia
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 19:33:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Prepoznati

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.