Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preporucite kozmeticke proizvode  (Pročitano 308974 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
@Cayche Oriflame ima veliku ponudu mat ruzeva kao sto si ti opisala
@montenegrina Dakle, od kolekcije Montagne Jeunesse nasla sam broj telefona uvoznika u Beogradu, s tim sto nemaju potraznju iz drugih mesta u Srbiji. Za Montenegro jos nemam odgovor na mail, ali bi mogla malko da se raspitas po parfimerijama u svom gradu i okolini.

Za sve ostale pitanje, ako je neko koristio sledece proizvode, kakva su iskustva?

Aldo Vandini, svi proizvodi me interesuju osim piling proizvoda za tusiranje koje sam isprobala i fantasticni su.

Luna Cosmetics, sva iskustva

Natura Bel Fitokozmetika sva moguca iskustva koja ste imale sa ovom kucom

Redken Extreme kolekcije za kosu

Afrodita Acne Stop, i drugo

Collistar balzam maska za smirivanje koze

Rimmel Lycra Wear za nokte

Avon Planet Spa, sve

Vichy Oligo 25 krema od kajsije

Pulanna Bio-Gold series i Pulanna Phytosilver series, svi

Dr Hauschka, svi

fanghi d`alga GUAM, LACOTE, za kozu

Rimmel NEW full volume lipstick
« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 15:24:20 od JeJa »
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
Afrodita Acne Stop, i drugo

Ja sam koristila drugo  Smile To jest Afrodita kremu sa zelenim cajem i onako, nije losa, prija kozi.

Citat
Avon Planet Spa, sve

Imam neki serum(sake i riza), ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim kakav je jer sam ga uptrebila 2-3 puta. Znam samo da on nije dovoljan i da treba krema za lice posle...je sam se zeznula sto sam ga kupila jer sam mislila da ima funkciju kreme za lice.

Citat
Dr Hauschka, svi

Koristila sam kremu od dunje iz ove kolekcije, i ne mogu da kazem da imam pozitivna iskustva. Ne znam da li je slucajnost, ali odma posto sam pocela da je koristim, pocele su mi bubuljice po licu da izlaze, i to neke jako cudne. nikad ranije nisam imala problema sa bubuljicama osim kad treba da dobijem pjavi se po jedna-dve na bradi ali to su one koje se mogu istisnuti i brzo prolaze. Medjutim ova krema je prouzrokovala neke bubuljice koje niti su mogle da se istisnu nitu su prolazile. Stajale su mu mi na licu (predeo brade) bez promene mesecima! E sad, moguce je da je krema bila premasna za moj tip koze...mada cula sam i komentare od drugih na temu ove kreme i opisuju slicne probleme....

Uz tu kremu bila sam kupila i bronzer ali sam odmah prestala da ga koristim jer sam se plasila tih bubuljica  Smile

Kad smo kod prirodne kozmetike od srca mogu da ti preporucim Logona proizvode, narocito kremu od ruze.

« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 19:22:08 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nisam zgodna, al nezgodna jesam!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 347
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Rimmel Lycra Wear za nokte
Bolji su od standardnih Rimmel lakova, ali ni ovi te neće mnogo značiti ako ručno pereš sudove. Meni duže od tri dana lak nije trajao (obični mi traju samo jedan dan).

Pulanna Bio-Gold series i Pulanna Phytosilver series, svi
Nisam sigurna da bi ti ovi proizvodi odgovarali ako imaš suvu kožu lica pošto će ti je još više isušiti i neprijatno zategnuti. Ja sam koristila Pulanna Phytosilver kremu (gel) za noć i veoma je prijatna. Naročito prija leti jer hladi kožu. Uz teglicu proizvoda dobiješ i kašičicu kojom odmeravaš količinu gela. Izuzetno mala količina je dovoljna da pokrije celo lice.
IP sačuvana
social share
Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya.
Geliyor geçiyor zaman, dönüyor durmuyor dünya.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
Na sajtu Montagne Jeunesse sam pronasla sledece uvoznike za SR i CG:

Angropromet DOO
Gorca
Jamine
Lorea
Montenegro
Pafos
Rodic

Od svih su potvrdili samo Chile Komerc, jedini tel koji sam izbunarila je: 344-1183 mada me ne bi cudilo da ne radi..proverite.
IP sačuvana
social share
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ko još može nama da odoli

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
oriflame i avon zakon
IP sačuvana
social share
Y tengo miedo
De perder el control
Y no espero
Por volver a ti
Cada vez que te encuentre
Volverás a ser
Como el deseo
Que arde lento
Con mi fuego
FUEGO
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
oriflame i avon zakon

Jesu. Avon Planet SPA i Oriflame univerzalni balzam i ruzevi za usne, olovke koje se ne rezu, ima dobrih proizvoda. Mada i Clarins treba istraziti, i Shiseido.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nisam zgodna, al nezgodna jesam!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 347
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Imala sam davno Shiseido korektor/puder u stiku i obožavala sam ga. Meni je teško da nađem puder koji odgovara mojim bojama kože (bleda sam, sa maslinastim pigmentom ispod kog probija ružičasta), a njihov je bio jedan od retkih koji nije činio da mi koža izgleda roze, već upravo maslinasto.
IP sačuvana
social share
Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya.
Geliyor geçiyor zaman, dönüyor durmuyor dünya.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6330i
imal ko sta da prodaje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Da prodaje?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja bih svima preporučila piling za lice od Vichy iz kolekcije Normaderm. Vrijedi svake pare!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.