Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preporucite kozmeticke proizvode  (Pročitano 309181 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
 za lice bih preporucila kremu koju koristim nekoliko dana Vichy ThermalFix Mat. Dubinski hidrira kozu. Ova mat je prilagodjena za normalnu do kombinovanu kozu.  A sada je u toku i AKCIJA! Kada kupite kremu dobojate poklon paket sa proizvodima za desetodnevno koriscenje, a ukljucuje gel za umivanje, losion, kremica za predeo oko ociju, losion za telo... i sve to za oko 1350 din. koliko kosta sama krema. Svi proizvodi su iz thermal fix kolekcije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple 15
Posle x vremena otisla sam kod kozmeticarke koja me je mucila cirka 3 sata Smile
Elem... uspela sam da je preslisam po svim pitanjima...  Smiley
Rekla mi je da ako kupujem nesto od kozmetike, a posto imam problematicnu kozu, kupujem iskljucivo medicinsku kozmetiku... znaci, Vichy, Eucerin, Murad, ... i da pri tome obratim paznju koju liniju poroizvoda kupujem...
Takodje, preporucila mi je da lice ispiram cajem od zalfije umesto losiona za ciscenje...
Zabranila mi je da koristim Neutrogenin 2in1 zbog gline koju sadrzi, te gelove i sl. stvari koje sadrze mikrogranule na dnevnoj bazi...
I tako.. otisla sam u apoteku i pukla 1065din za gel za umivanje Vichy Normaderm... Moram da priznam da sam odusevljena... pore koje sam imala oko nosa i ispod ociju pocele su da se skupljaju... Pristici na celu takodje, a polako se smanjuje i crvenilo na bradi... Koza se ne masti kao pre, a ako izuzmemo to da sam juce izgorela kao budala na rancu, ni ne pecka me...
Danas sam kupila i hidrantnu kremicu, kosta 1442 dinara, a u toku je neka promotivna akcija u kojoj se uz kremicu dobijaju i uzorci gela, nocne kreme i tecnog pudera... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
Zabranila mi je da koristim Neutrogenin 2in1

Ja picim s njim svaki dan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple 15
Hm... pa, to je njeno misljenje... ne mora da znaci da je potpuno u pravu..
Da sam otisla kod druge, verovatno bi mi ta nesto drugo rekla...  Smile
U sustini.. sve se vodi na to... medicinska kozmetika koja prija tvojoj kozi + ako se jave problemi, napravi pauzu ...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Kazu deluje:

Uzmite najmanje pakovanje BEKUTAN kreme, mislim da je 100 ml u nju ukapajte 15 kapi maslinovog ulja, 15 AD kapi, 15 kapi propolisa i 15 kapi ulja od lavande. Promešajte recimo čačkalicom i koristiti 2 puta nedeljno. Sve akne i bubuljice će nestati ko rukom odnešene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
Al` ste raspalile po Vichy-ju, taman htedoh napisati preporuku za Vichy-jev anticelulit. Izvrsan je! Bravo, Vichy, bravo!

PS. Masline zaista pomazu.
« Poslednja izmena: 26. Apr 2007, 12:25:52 od JeJa »
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
PS. Masline zaista pomazu.

Pomazu u kom smislu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
Citat
Devojke, probajte masline. 10-ak komada obicnih zelenih dnevno i za 7-10 dana videcete veliku razliku. Ne bi bilo lose pojesti i po neki limun zbog vitamina C koji bi trebao da regulise nivo slobodnih radikala. Problem masne koze dolazi iznutra i nijedna krema ga ne moze resiti. Izbegavajte slatkise, jaja, majonez... Govorim vam iz licnog iskustva. Hrana leci.

Monte, Monte, ne citas sve postove? Moj komentar se odnosio na Aleksin post sa prethodne strane koji ovom prilikom citiram, i ujedno se izvinjavam sto sam juce propustila. Pozzz

PS. Ne odricite se slatkisa , jaja i majoneza ako to volite, samo ne preterujte, to je sasvim dovoljno da masline prorade. Pozdav svima! Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2007, 11:12:00 od JeJa »
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
Monte, Monte, ne citas sve postove?

Naravno da citam, kako bih onda uspela da odgovaram na svaku poruku (razgledaj malo temu) Smiley

O maslinama je bilo reci jos u oktobru, i to nekoliko stranica unazad, pa je razumljivo da se zaboravi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
moze li neko da mi preporuci dobru kremu za zatezanje koze tela i grudi?
IP sačuvana
social share
sta reci? ja sam car manijak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.