Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preporucite kozmeticke proizvode  (Pročitano 309185 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
da li treba da nanesem na lice nesto prije toga ili da li treba uz ovaj jos neki preparat da kupim, neki tonik , masku za lice ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Pa nije na odmet... neki tonik ili serum pre stavljanja kreme bi dobrodosao da bi krema bolje upila.

Evo jos jedan predlog za suvu kozu, pa izaberi, mada sto se tice cena slicne su a i jedna i druga kozmetika se kupuju u apotekama:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
I ja koristim Vichy Oligo zelenu kremu, odlična je - nemam reči. Mislila sam da ću je potrošiti za mesec dana, ali je imam već 4 meseca  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 15:46:23 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ja preporucujem sve od Vichyja. Ali sve. Smiley

Normaderm je odlican, kreme za suncanje, puderi .. sve  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Evo nesto za one koje mrzi da se mazu kremama posle tusiranja a moraju jer im je koza suva: Cvrsti regenerator za kozu "King of Skin" iz Lush-a

Fenomenalan je!

Posle tusiranja se namaze po telu i spere, peskirom se pokupi visak masnoce, koza upije i ostane mekana beautiful koza  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

abre los ojos

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 2022
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
jao drage!upravo koristim Korff-ovu "De Makia"...fantasticna je!
dakle 24-casovni tretman za flekice a uz to i exstra smiruje kozu i sredjuje nepravilnosti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 319
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson 
Za one koji imaju problema sa bubuljicicama i mitiserima preporucujem Acnix kremu+losion. Mnogo su dobri,bubuljice i mitiseri gotovo nestanu posle nedelju dana koriscenja.  Smile

Takodje ima jedna dobra maska za lice - Biser maska 888. Za sve je tipove koze,skroz umiruje,uklanja oziljke od bubuljica,dobra je protiv mitisera,bora. Skroz je super. Kosta negde oko 850 (mozda malo vise) dinara   ali vredi   Smile

Sto se tice mleka za telo mislim da je Dove neponovljiv.Kao i Dove preparati za tusiranje. Ja imam izuzetno osetljivu i suvu kozu tela i Dove pomaze  Smile

Zanima me da li je neko od vas imao iskustva sa preparatima apoteke Kotoderma u centru Beograda,ulica Brace Nedica? Planiram da kod njih zakazem pregled lica ali bih pre da cujem utiske o njima i njihovim proizvodima   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li neko moze da mi preporuci aparat za zatezanje koze?!Pre svega mislim na predeo butina!!!Sta mislite o Nivea-i Q10 za zatezanje koze??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
Naravno da мože, moja preporuka za brzi učinak ide lipo-serumu iz kolekcije Modelsecrets (15g), firme Montagne jeunesse, kao i Algae&Dead sea salt MUD treatment (40g). Deluje brzo, efikasno je i nije skupo.

Zvuči magično ? Smile
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Neko to od gore vidi sve...

Zodijak
Pol
Poruke 14170
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung 
Jos jedan glas za Vichy  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.