Свима бих препоручио књиге Револутин,Чопор и Гвоздени ров од Српског хероја Милорада Улемека Легије.Такође,препоручујем књигу Љиљане Булатовић "Генерал Младић" која говори и о самом генералу и о подвизима Српске војске.Књига "Чудније од фантазије" ће вам открити ко заиста стоји иза рушења више зграда 11 септембра 2011 године.
« Poslednja izmena: 08. Maj 2012, 15:57:22 od 28.06.1389 »
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls. Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...
Da li neko može da preporuči knjigu u kojoj ima o tome kako se ljudi pokake i tamo gde nije trebalo, kao kave ptice selice i kakve sve ptice kak..ups selice postoje...? kakilelica numero uno un portante de missionary .. @animalplanet
« Poslednja izmena: 24. Maj 2012, 20:09:16 od Bajadero »