Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 540 541 543 544 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 881804 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49976
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S24
Je li neko igrao Cannon Fodder 3 i kakav vam je u odnosu na starije dijelove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
Zastava srbobran
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung GT-I5800
Ljudosi, pa ja potpuno zaboravio da vam predlozim moju igricu miljenicu (ccc.... sramota  :[115]Smiley
Ovako, rec je o CT-Forces (full name: Counter terorist special forces nemesis strike)

Igrica staje na 3 CD-a i ima odlicnu grafiku, manje-vise gotivnu pricu (o teroristima) i ima izuzetnu igrivost (zaraza).
Radi se o nekoj specijalnoj jedinici koja suzbija teroristicke napade i akcije.
Vi ste u ulozi dva operativca koji rade misije manje-vishe naizmenicno.

Raptor: Artiljerac, havy armor (mashinke, topovi, zolje, bazuke,  Smile )
Owl: padobranac i spijun (skoro svaku misiju pocinjete iskakanjem iz aviona i pravrenje cool akrobacija dok pucate pushkom kroz vazduh ubijajuci pri tome teroriste koji pokusavaju da vas sprece u sletanju)
Sto se njegovog naoruzanja tiche, on sadrzi klasicne spijunske igrackice (pistolj sa prigushivacem, pusku sa istim, vise vrsta snajpera sa istim... i jednu cool pushku koja moze da puca iza uglova  Smile )
Od operme je opremljeniji od Raptora sto se tiche stealth moda (postaje nevidljiv kao predator) onda za termal, nigh i sonar vision (termal- toplota tela, night- zelekasti vid u mrkli mrak, sonar- prikaz tajnih prolaza i predmeta iza predmeta)

Igrica je pravljenja u neku blisku, hmmm.... mozda malo dalju budocnost pa se pored health-a punite i energijom koja Raptoru sluzi kao shtit (armor) a Owl-u za koriscenje gore navedenih modova.
Uz oruzje koje je extra extra nalazi se i mnog korisnih spravica (flash bomba, granade, MB - , MB + i jos mnogo toga)
Svaka bombca ima svoje karakteristike i sjajno dopunjuju efekte grafike (MB su magnete bombe koje privlache ili odbijaju metalne predmete)

Svejedno, svaki veci predmet u igrici moze vam posluziti kao zaklon pritiskom na taster shift (vec podeseno ali se moze prometniti) iz koga mozete pucati sa strane, preko ili cak nasumicno (rafalom iznad glave)

Igrica je stvarno strava i ostavlja predivne utiske, tako da imam osecaj da joj umanjujem vrednosti kada pokusavam da je opishem. Probajte i uverite se sami.  Smile

P.S. Igrica nema shifre  Smile odnosno ima samo kada se otkljucaju na kraju u svom sklopu, tako da je zanimljivo muchiti se oko nekih delova.]
P.S. Nedajte da vas trenig (na samom pochetku pokoleba) posto zna da bude izuzetno tezak  Smile
Momak hvala na ovoj preporui usrecio si  me. Smile
Igrao sam skoro nesto novo "spec ops on the line" mnogo dobro i ima mnogo slicnih stvari a ja sam zeleo da je igram ali imam poprilicno slab komp tako da je ovo poprilicno pomoglo.
Hvla Smile
IP sačuvana
social share
poruka dole je laz
poruka gore je istinita
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
HTC Sensation
E ovako ljudi,trazim nesto al ne znam ni sam sta tacno. Dakle,treba mi neka igra(nije bitno dal je novijeg datuma ) koja ce mi drzati paznju,da bude interesantna i da mora malo i mozak da se ukljuci. E sad,ne volim bas strategije i igre tipa Oblivion da  treba da pesacim 3 dana da bih ubio nesto u pecini u uzeo opet nesto sto ce mi trebati posle za nesto  Smile mislim ako me kapirate...

Planiram nesto da ubijem vreme na laptopu,on nije los,tera na primer 2k13 skoro na fullu...mryi me da sad gledam tacnu konfiguraciju..tako da ono svaki predlog je dobrodosao posto ja osim NBA i menadera u principu nista ne igram vec godinama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung SGH-E590
Igraj assassin's creed-ove. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
HTC Sensation
Na laptopu i bez misa? Igrao sam prvi deo i sta znam,dobar je al me smorilo jedno te isto,odes sunjas se pa odzeparis kao nekog pa mu bezis pa se pentras na onu kulu,pa gledas kao nesto pa lastu u seno i opet u krug...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Kod Asasins Krida baš i ne treba mozak Smile ali svakako igraj, ako može na topiću. Meni se lično prvi deo najmanje sviđa, iako su dešavanja iz perioda koji mi se dopada.

Uzmi igraj Dead Light. Igrica je iz 2D u 3D il kako se već to kaže... al mnogo moćna atmosfera dok je igraš. Pogledaj par "voktruoa" na tubetu i proceni. Meni jedna od boljih ove godine, tj. zanimljivijih. Zombiji su u pitanju.

Meni je recimo Indigo Prophecy najbolja igrica ikad, ali mislim da ti se grafika neće svideti, jer je starija igrica.

Ne mogu sad da se setim nekih upečatljivih i 10/10 igrica, al evo može da prođe recimo novi Tomb Rajder. Dobra taktička igrica je i Ghost Recon: Future Soldier. Baš prava taktička igrica gde se sve u trenutku rešava. U trenutku tvoja ekipa pod tvojom komandom ubije pešestinu ljudi a da niko ne makne. Ja sam tu igricu slučajno izbrisao i sjebo se.

Da, igraj sve Splinter Selove. Svaki deo probaj, mada su stariji delovi bolji.

Edit: Ko što rekoh za Asasins Krid prvi deo, dosadno mi je bilo i nisam ga prešao. Ostali delovi su po meni zanimljiviji.

Kako bre bez miša? Pa šta oćeš digraš bez miša? Smile
« Poslednja izmena: 13. Jun 2013, 23:11:06 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
I Hitmene naravno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
HTC Sensation
Ok hvala bate,aj sad cu da ceprkam da vidim malo klipove po Jutubetu pa cu dodlucim...hvala obojici  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
U stvari nemoj Dead Light... svideće ti se igrica al ti se neće svideti što je kratka Smile kratka je u pičku materinu.

E sad, ne znam dal voliš interaktivne igrice, al probaj The Walking Dead. Ako se ne varam, nešto je kao izabrana za igricu godine. Nisu likovi ko iz serije.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2013, 23:20:15 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 540 541 543 544 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.