Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 539 540 542 543 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 881499 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung SGH-E590
Samo sto je mnogo jednostavnije od WOT. Udjes i ubijes 15 minuta - pola sata...ko kanter. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
znal ko ima li futsal na kompujer ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Z400
Ljudi da li mozete da mi pomognete ? Zaboravio sam naziv igrice koju sam odavno igrao..Uglavnom igra se desava na bliskom istoku,igrac kontrolise svoj odred.u kome ima cetri vojnika.I igrac preuzima kontrolu vojnika kad kog pozeli.Svaki vojnik je drugaciji,tu je sniper,inzinjer,mitraljezac itd.mogu se voziti dzipovi,tenkovi itd a dok kontrolises jednog vojnika mozes da izdajes naredjenja drugom.Nadam se da neko zna o kojoj igrici je rec...Cak mislim da postoji i par delova...

Edit : Upravo sam malo potrazio na guglu i naisao na slicnu igricu koja se zove Deadly Dozen,poprilicno su slicne samo sto je Deadly Dozen starija

« Poslednja izmena: 04. Jun 2013, 19:02:10 od FikoKrcmar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49973
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S24
Igrao bi Freelancer. Pa me zanima imate li kakav dobar savjet ili preporuku u vezi te igre. Da li se mora koristiti walkthrough?
« Poslednja izmena: 06. Jun 2013, 10:39:51 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson K610i
Za single player ama baš ništa... brzo ćeš da se uhodaš. Eventualno će ti, kao početniku, problem biti to što ćeš se u skoro svakoj misiji boriti sa 4+ protivnika, ali ih je u suštini lako skinuti.

U kampanji, polako će ti se otključavati novi sistemi, koji su samim tim i opasniji: tu brže bolje nabavi novi brod za misije... ako nemaš dovoljno para i za novi brod i za novo naoružanje, samo kupi brod, bez novog naoružanja - još uvek ti je od koristi, uradi 2-3 bedno plaćenih misija za taj sektor i nabavi novo naoružanje.

Što se tiče oružija... Igru možeš da pređeš skoro i da se neobazireš na sastav tvog naoružanja, slobodno eksperimentiši.

Ako hoćeš da ti bude što lakše, onda obavezno da imaš makar jedan "Stunpulse" top - fenomenalno za brzo skidanje štitova, čak i kasnije u kampanji. Takođe bi bilo poželjno da sva tvoja oružija imaju isti re-fire rate (koliko brzo ispaljuju nove projektile) - to umnogome olakšava nišanjenje.

Što se tiče multiplayer-a... to je potpuno druga priča, pa ako planiraš da ga igraš, mogu i to da ti objasnim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung Note 3
presao dead island 1 i 2,prototype 2...preporucite nesto da igram,bilo preko neta ili ovako...kad uvatim slobodnog vremena kog imam bas malo  ,hitman mi ostalo malo jos da predjem,neka akcija moze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nec Vivaz U5i
Diablo 3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Sony 
Igrao bi Freelancer. Pa me zanima imate li kakav dobar savjet ili preporuku u vezi te igre. Da li se mora koristiti walkthrough?

Ne moraš, dosta je linearna igra, i imaš waypointe. Supersavet - kupi original (msm da je sada od 600 - 1000 dinara), pošto ima kvazi - mmo - multy gde možeš slobodno (sa još 63 igrača) da letiš po svemiru i radiš šta ti je volja, od trgovine i kriumčarenja, do lovca na ucenjene glave i pirata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson K610i
Nije potreban original da bi igrao u multiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung SGH-E590
Preporucujem Tanki. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 539 540 542 543 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.