Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 20:11:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preminuo Đorđe Balašević  (Pročitano 9135 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

koji je smisao te sale, osim da se uvrede srbi?
a ako se Srbi uvrede svet ce se srusiti

zasto uopste potezati pitanje srba na koncertu u zagrebu?

Mozda radi dobrog crnog humora ili uvlacenja hrvatima?
Skoro da sam siguran da seselj nasmejao kad je ovo cuo.

da nije kao 'jugosloven' hteo da kaze da je to sve jedan isti jezik?
on je zabavljac a ne profesor za katedrom.

ostaje taj mali problem da srpski i hrvatski jesu jedan isti jezik. Seselj ima resenje za tu pojavu koje je predstavljao mrtav ozbiljan.
Balasevic je predstavio svoje austrougarsko resenje kroz salu.

Ne bih se ja time salio ali me u sustini zabole. Nisam trigerovan. Nacionalisti se trigeruju na sve i svasta. Tako se albanski nacionalisti nerviraju na bagrenje. A realno, to je potpuno nebitno. Lepa pesma.

a to da blati srbe itd to se desilo?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1796
Citat
Samo lud covek moze tako nesto da dozivi kao salu. Nije on uostalom to rekao, tekao je da mu je maternji hrvatski, da mu je majka hrvatica. a ton kojim je rekao 'takozvani' nije veze imao sa salom. To je bila takva uvreda, i to tako bizarna uvreda, da se i publika na trenutak zbunila. Nije bilo niceg saljivog ili dobronamernog u njegovom tonu.
ne nego samo lud,ali pre svega glup i bukv mentalno zaostao čovek može da ne doživi kao šalu iako je jebeno PREOČIGLEDNO da je šala,čak se i,znaš,nasmejao itd, dakle samo jebena debilčina maloumna može ne samo da ne skapira da je posredi bila šala no i da analizira nešto toliko jebeno nebitno

srbe i treba pljuvati,prejadan smo,predebilan,odvratan i zao narod
naravno,hrvati su još gori,a i ostali narodi ameri itd al to nije tema sad

mozda ti imas neki poremecaj pa ne mozes da tumacis ton necije izjave na ispravan nacin.
da nije kao 'jugosloven' hteo da kaze da je to sve jedan isti jezik? jer mislim da je publika tamo to shvatil kao pljuvanje po srbima. dakle on je po nama u svakom slucaju pljunuo, jer je morao da zna kako ce slatko tako nesto zvucati publici koja bas nesto ne voli srbe.
konacno, da je hteo da kaze da smo svi mi bliski i govorimo i stim jezikom, ima milion nacina da se to kaze a da ne vredja nikog u srbiji. ali bi uvredilo hrvate, i on je to znao. nece hrvat da cuje da govori srpski jezik. ali hoce da cuje da srbin govori hrvatski.

ne nego ti,ako se ne sprdaš sve vreme a nadam se da je to slučaj iako avaj sumnjam,očito imaš izuzetno nizak iq i TI ne tumačiš stvari na ''ispravan'' način

smisao te šale (ne mogu da verujem da nešto ovoliko očigledno i prelako za shvatiti treba da objašnjavam,bukv ko s detetom debilom da pričam) jeste u ironiji tj izokretanju one čuvene..dosetke,pošalice,izreke,štae već,da je hrvatski iskvareni srpski,e pa on je tad OBRNO situaciju i reko da je srpski iskvareni hrvatski,ahahah smiješno,ne toliko ali je svakako objektivno duhovito i dosetljivo

i to je bukv to,nidje mržnja prema ikome,posebno srbima,nidje ništa,lečite se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1796

a ako se Srbi uvrede svet ce se srusiti

Mozda radi dobrog crnog humora ili uvlacenja hrvatima?
Skoro da sam siguran da seselj nasmejao kad je ovo cuo.

da nije kao 'jugosloven' hteo da kaze da je to sve jedan isti jezik?
on je zabavljac a ne profesor za katedrom.

ostaje taj mali problem da srpski i hrvatski jesu jedan isti jezik. Seselj ima resenje za tu pojavu koje je predstavljao mrtav ozbiljan.
Balasevic je predstavio svoje austrougarsko resenje kroz salu.

Ne bih se ja time salio ali me u sustini zabole. Nisam trigerovan. Nacionalisti se trigeruju na sve i svasta. Tako se albanski nacionalisti nerviraju na bagrenje. A realno, to je potpuno nebitno. Lepa pesma.

a to da blati srbe itd to se desilo?
zapravo nisu,srpski i hrvatski su dva različita jezika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224
ok, znaci u redu je da neko iz srbije ide pred hrvate da vredja srbe, jer ko j-be srbe, nece se svet srusiti ako ih neko vredja. argument ti je do bola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224
Citat
Samo lud covek moze tako nesto da dozivi kao salu. Nije on uostalom to rekao, tekao je da mu je maternji hrvatski, da mu je majka hrvatica. a ton kojim je rekao 'takozvani' nije veze imao sa salom. To je bila takva uvreda, i to tako bizarna uvreda, da se i publika na trenutak zbunila. Nije bilo niceg saljivog ili dobronamernog u njegovom tonu.
ne nego samo lud,ali pre svega glup i bukv mentalno zaostao čovek može da ne doživi kao šalu iako je jebeno PREOČIGLEDNO da je šala,čak se i,znaš,nasmejao itd, dakle samo jebena debilčina maloumna može ne samo da ne skapira da je posredi bila šala no i da analizira nešto toliko jebeno nebitno

srbe i treba pljuvati,prejadan smo,predebilan,odvratan i zao narod
naravno,hrvati su još gori,a i ostali narodi ameri itd al to nije tema sad

mozda ti imas neki poremecaj pa ne mozes da tumacis ton necije izjave na ispravan nacin.
da nije kao 'jugosloven' hteo da kaze da je to sve jedan isti jezik? jer mislim da je publika tamo to shvatil kao pljuvanje po srbima. dakle on je po nama u svakom slucaju pljunuo, jer je morao da zna kako ce slatko tako nesto zvucati publici koja bas nesto ne voli srbe.
konacno, da je hteo da kaze da smo svi mi bliski i govorimo i stim jezikom, ima milion nacina da se to kaze a da ne vredja nikog u srbiji. ali bi uvredilo hrvate, i on je to znao. nece hrvat da cuje da govori srpski jezik. ali hoce da cuje da srbin govori hrvatski.

ne nego ti,ako se ne sprdaš sve vreme a nadam se da je to slučaj iako avaj sumnjam,očito imaš izuzetno nizak iq i TI ne tumačiš stvari na ''ispravan'' način

smisao te šale (ne mogu da verujem da nešto ovoliko očigledno i prelako za shvatiti treba da objašnjavam,bukv ko s detetom debilom da pričam) jeste u ironiji tj izokretanju one čuvene..dosetke,pošalice,izreke,štae već,da je hrvatski iskvareni srpski,e pa on je tad OBRNO situaciju i reko da je srpski iskvareni hrvatski,ahahah smiješno,ne toliko ali je svakako objektivno duhovito i dosetljivo

i to je bukv to,nidje mržnja prema ikome,posebno srbima,nidje ništa,lečite se

koje si nacionalnosti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Malo je ružno šta je Balašević rekao za srpski jezik, ali čovek je komičar.

A Ricky Gervais ima sjajnu repliku na uvređene ljude kroz šale.

Fuck you and carry on with life!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224
Malo je ružno šta je Balašević rekao za srpski jezik, ali čovek je komičar.

A Ricky Gervais ima sjajnu repliku na uvređene ljude kroz šale.

Fuck you and carry on with life!

Ja nisam video nikakvu komediju. Vrlo ruznim tonom je dao hrvatskoj publici sansu da se nasladjuju ponizavanjem Srba. To je sve. E sad, da je rekao da je hrvatski iskvareni srpski... Kako li bi ta sala prosla? Pa ne bas dobro. A posle koncerta bi ga jurili razni da ga biju, pa bi moral policija da ga sprovodi iz zemlje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ok, znaci u redu je da neko iz srbije ide pred hrvate da vredja srbe, jer ko j-be srbe, nece se svet srusiti ako ih neko vredja. argument ti je do bola.
video sam samo 20 sekundi tog nastupa. ne sudim o nastupima komicara van konteksta.
u svakom slucaju to sa iskvarenim hrvatskim nije uvreda sem ako ne mrzis hrvate ili sta ti ja znam. Licno mislim da ima mnogo prostora za salu sa nasim jugoslovenskim odnosom prema svom jeziku koji se govori u cetiri drzave

ali nacionalisti su poznati po smrtnoj ozbiljnosti

pade mi na pamet i Jokic kad je rekao no homo.
nisu smatrali da je sala u pitanju pa su ga kaznili.
jbg
« Poslednja izmena: 04. Mar 2021, 12:31:13 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Pravi komicari prozivaju publiku pred kojom izvode nastup, ovo je ipak podilazenje publici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
jbg

ko je osto normalan nije normalan

a tradiciju uvlacenja ima
racunajte na nas
« Poslednja izmena: 04. Mar 2021, 12:40:05 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 20:11:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Preminuo Bala evi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.