Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 22:34:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preminuo Đorđe Balašević  (Pročitano 9064 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
'Ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, takozvani srpski'. Pula 2016. godine, i to 4. avgusta, dan uoči obeležavanja 'Oluje'.

Meni je dosta, a imao je gafova i na drugim koncertima.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Gafova tipa. Necemo da se odcepljujemo od Srbije nego cemo da pripojimo Srbiju jer su Vojvodjani poznati kao osvajači?

Stand up komičar.

Još je sve vas fašiste nervirao pa mi je drago obaška
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224
kako se to kaze na iskvarenom hrvatskom, takozvanom 'srpskom'?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Skoro isto ako ne isto
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224
a pricao je isto na koncertu kako 'ne lomite mi bagrenje' uopste nije o srbima na kosovu, vec o bilo kome ko je doziveo da mu neko nesto lomi. sad, kako hrvatska publika to razume, mislim da je jasno. a nikad nije otisao u kosovsku mitrovicu to da peva ljudima tamo. ne, on ce u pulu, i to dan pre tompsona, koji je pevao za godisnjicu 'oluje'.

a da ne govorim kako je recimo na koncertu u osijeku pricao kako ce neko morati hrvatima da se izvinjava za sve porusene kuce koje je video. naravno, ne misli da on treba da se izvinjava, ali neki srbi.

onda je bio i taj dogadjaj kad je odbio da peva u banja luci, jer kao nece puni ljudi doci koji su prosli put bili na koncertu. a nije mu smetalo sto u sarajavu nije bilo puno njih koji su prosli put bili. nego njemu su uvek srbi problem, i samo srbi, a obozava da ih blati pred nesrbima. nikad nije slicne stvari radio za hrvate pred srpskom publikom, da njih vredja.

ono kad je govorio da peva na 'maternjem' hrvatskom, s takvim prezirom je rekao da je srpski 'takozvani', da je na momenat i publika bila zbunjena. bio je sekund tisine, mislili su se zasto ovaj covek tako pljuje po srbima. ali onda su krenuli u navijanje, jer naravno da im je bilo po volji.

nije samo to problem, ja sam se naslusao i intervjua sa njim, to je covek koji je tezak anti-srbin i nevidjen licemer. tako nesto nikad nisam video.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Moraš shvatiti da on nije Srbin nego Jugosloven.

I iskreno nisam primetio da su mu Srbi problem. Pa najvise je pevao pred Srbima.

Čuo sam ga kad je izjavio da na kosovo nikad neće ići. A za banjaluku tvrdi da su mu pretili smrću pa isto nije sklon da ide
« Poslednja izmena: 03. Mar 2021, 20:10:06 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224
Ko ce bre njega da ubije... Mogao je samo neko da ga pljune. Nije on kalibar za ubijanje. A to mu je neko pretio nakon sto je rekao da nece tamo da peva vise.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
E sad sta je starije kokska ili jaje i da li je moguce da se za tako nesto preti ubistvom i da se on plasi ubistva stvarno nije ni bitno.

Čudi me da mu u greh ne upišeš i rugalicu slovencima.

Sustina je da u ovoj zemlji uopste nije tesko biti antisrpski raspolozen. ponekad je dovoljno biti protiv milosevica, ili mladica ili arkana ili vucica. Ko god da je u modi. A vecito neka stoka kriminalna.

Podrzao je ds cini mi se protiv tome nikolica. Onda mora i da je ds antisrpska stranka
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1796
'Ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, takozvani srpski'. Pula 2016. godine, i to 4. avgusta, dan uoči obeležavanja 'Oluje'.

to se očigledno šalio jbt, i to prilično duhovito, što reče drobisha lik je pored toga što je bio muzičar bio i stend ap komičar

dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224

to se očigledno šalio jbt, i to prilično duhovito, što reče drobisha lik je pored toga što je bio muzičar bio i stend ap komičar

Samo lud covek moze tako nesto da dozivi kao salu. Nije on uostalom to rekao, tekao je da mu je maternji hrvatski, da mu je majka hrvatica. a ton kojim je rekao 'takozvani' nije veze imao sa salom. To je bila takva uvreda, i to tako bizarna uvreda, da se i publika na trenutak zbunila. Nije bilo niceg saljivog ili dobronamernog u njegovom tonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 22:34:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Bala evi Preminuo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.