Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:21:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preminuo Đorđe Balašević  (Pročitano 9145 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224
A cak i da je hteo da se nasali, iz nekog samo njemu znanog raloga, jer da je hteo da kaze da govorimo istim jezikom, dovoljno je bio pametan i talentovan da to zaista kaze na duhovit nacin, bez ikakve sumnje da je u pitanju sala. On je uostalom znao vrlo dobro kako ce hrvatska publika to shvatiti. U tome takodje lezi problem. Dao je publici priliku da pljunu na srpski jezik i Srbe. Zasto bi neko to radio? U pitanju je neki tezak poremecaj, ali se on nazalost sistematski javlja samo kad treba na Srbe pljunuti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Đorđe Balašević
Laku noć Janezi (jeb'o nas ko nas sastavi)

Laku noć braćo Janezi
Shvatam vas, sve su to geni
Mame vas habsburški kavezi
Neko je rođen da seni

Malo ste plebiscirali
Pre tog ste puno rovarili
Tovariši, dugo ste svirali
Dok se niste natovarili

Ajte vi, braćo Slovenci,
Nemojte s tim da se šalite
Samo vas čekaju Nemci
Samo im vi još falite

Kvarni ste, jadna vam majka,
Nismo iz istog filma
I dečki iz trećeg rajha
Za vas su GG firma

Ne kunem, ne kunem i ne pretim
Sve ovo smatrajte šalom
Ja neću da vas se setim
Ni kad budem gledao slalom

Na nama svako ućari
I vi ste tako odlučili
Laku noć braćo smučari
Dobro ste mi se smučili

Želim vam mir i spokojstvo
I slavu vašoj zastavi
Bilo je zadovoljstvo
Jebo nas ko nas sastavi
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Литмус тест-ако заклани хвали некога, гарант да у 9 од 10 случајева је неки Србомрзац.

Југословени не постоје, као сто не постоје ни Бошњаци, Милогорци, и остала гамад која ствара нове непостојеће нације.

Балави је волео да се шали али само против Срба. Кад будем дошао у Србију поново има да му се искењам на гробу.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224
citirati balasevica od pre sto godina nema blage veze s mozgom. taj isti je pevao i ne lomite ni bagrenje. bitno je sta je covek postao i sta je dosledno bio u zrelim godinama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224
balasavic je bio jugosloven, ali mu samo srbi nisu bili po volji, a da mu se nacrta tompsonova publika, njima bi se uvlavio u dupe i pljuvao srbe. ta ideja da je on povezivao ljude i nije uzimao strane je besmislena. on je sistematski uzimao stranu nasih neprijatelja.  i kakav je to stav uopste, da ne biras stranu i izigravas jugosovena, sto je izmisljen identitet koji je nestao pre trideset godina? to je nemoralno, jer covek koji ima moral uvek bira stranu, a ovaj bi da ugodi svima i svi da ga vole - cak i srbi, mada ih pljuje u inostranstvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Biti jugosloven znači odabrati stranu. To znači da su ti i tudjman i milošević govna, da si protiv rata, da ti ni Srbi ni Hrvati nisu neprijatelji ali da su ti svi nacionalisti ratni huškači neprijatelji bez obzira kome pripadaju. Definitivno tu spada i tompson.

A ako misliš da hrvatski nacionalisti vole Balaševića, popričaj sa nekim od njih. Videćeš šta će da ti kaže.

Ako je antisrpski reći da su Srbi bili loši momci u ratovima u Jugoslaviji izvinite molim vas ali onda sam antisrbin i ja. Zar su Srbi nepogrešivi?
I Hrvati su bili loši momci ali to ne čini Srbe dobrim. Svi su loši. I ako mislite da i ja moram da odaberem stranu izmedju Srba i Hrvata grdno ste se zajebali. I jedni i drugi su obični ljudi koji su uništili svoje zemlje i mrze se bez razloga. Svet se ne pakuje u vaše crno-bele kalupe.

Zločinci čine zločine a ne narodi. Zločinaca ima na svim stranama. To je bar znao Balašević. A znao je i da svi plaćaju ulaznice ;-)
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224
biti jugosloven znaci biti jebivetar, da mozes da se prilagodis svakoj publici, taman dovoljno im davajuci do znanja da si 'njihov', a navodno niciji. tako je to podlo radio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1796
Citat
Samo lud covek moze tako nesto da dozivi kao salu. Nije on uostalom to rekao, tekao je da mu je maternji hrvatski, da mu je majka hrvatica. a ton kojim je rekao 'takozvani' nije veze imao sa salom. To je bila takva uvreda, i to tako bizarna uvreda, da se i publika na trenutak zbunila. Nije bilo niceg saljivog ili dobronamernog u njegovom tonu.
ne nego samo lud,ali pre svega glup i bukv mentalno zaostao čovek može da ne doživi kao šalu iako je jebeno PREOČIGLEDNO da je šala,čak se i,znaš,nasmejao itd, dakle samo jebena debilčina maloumna može ne samo da ne skapira da je posredi bila šala no i da analizira nešto toliko jebeno nebitno

srbe i treba pljuvati,prejadan smo,predebilan,odvratan i zao narod
naravno,hrvati su još gori,a i ostali narodi ameri itd al to nije tema sad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224
Citat
Samo lud covek moze tako nesto da dozivi kao salu. Nije on uostalom to rekao, tekao je da mu je maternji hrvatski, da mu je majka hrvatica. a ton kojim je rekao 'takozvani' nije veze imao sa salom. To je bila takva uvreda, i to tako bizarna uvreda, da se i publika na trenutak zbunila. Nije bilo niceg saljivog ili dobronamernog u njegovom tonu.
ne nego samo lud,ali pre svega glup i bukv mentalno zaostao čovek može da ne doživi kao šalu iako je jebeno PREOČIGLEDNO da je šala,čak se i,znaš,nasmejao itd, dakle samo jebena debilčina maloumna može ne samo da ne skapira da je posredi bila šala no i da analizira nešto toliko jebeno nebitno

srbe i treba pljuvati,prejadan smo,predebilan,odvratan i zao narod
naravno,hrvati su još gori,a i ostali narodi ameri itd al to nije tema sad

mozda ti imas neki poremecaj pa ne mozes da tumacis ton necije izjave na ispravan nacin.
koji je smisao te sale, osim da se uvrede srbi?
zasto uopste potezati pitanje srba na koncertu u zagrebu?
da nije kao 'jugosloven' hteo da kaze da je to sve jedan isti jezik? jer mislim da je publika tamo to shvatil kao pljuvanje po srbima. dakle on je po nama u svakom slucaju pljunuo, jer je morao da zna kako ce slatko tako nesto zvucati publici koja bas nesto ne voli srbe.
konacno, da je hteo da kaze da smo svi mi bliski i govorimo i stim jezikom, ima milion nacina da se to kaze a da ne vredja nikog u srbiji. ali bi uvredilo hrvate, i on je to znao. nece hrvat da cuje da govori srpski jezik. ali hoce da cuje da srbin govori hrvatski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 224
balasevic tu pokazuje kakav je zapravo manipulator i koliko mu je vazno da podidje publici. on na perfidan nacin servira 'sale' kojima zapravo govori publici: ma ja sam vas, evo dao sam vam malo izgovor da se rugate srbima.
znaci podilazi publici kako bi bio voljen. to sistematski radi, i tu svaki moral pada u vodu. a komedija je sto izigrava nekog ko bi da miri ljude. jer on to ne radi. on miri sebe sa publikom tako sto joj podilazi. ali nije on nicim mirio srbe s hrvatima ili muslimanima. samo je njima podilazio i indirektno ili veoma direktno im govorio kako i treba da su ljuti na srbe i da su srbi za sve krivi. a najgore u svemu tome je sto sve to radi, a izigrava da je nesto drugo. znaci blati srbe, a izigrava nekog ko miri ljude. ili podilazi publici kako bi ga volela jos vise. to je uzasno pokvareno i zato kazem da je jebivetar. nema trunke iskrenosti u tome sto je on radio, sve je bilo kvarno, i uvek antisrpski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:21:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Preminuo Bala evi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.