Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 17:47:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preminuo Dino Dvornik  (Pročitano 9995 puta)
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E50
Sahrana Dine Dvornika - bez crnine
Ponedeljak, 8. septembar 2008. 15:19    

Kralj fanka na prostoru bivše Jugoslavije, Dino Dvornik biće kremiran u sredu u Zagrebu, a njegova porodica poručila je onima koji će doći na pogreb da ne oblače crninu.

"Molim sve one koji će doći na pogreb da ne dođu u crnini", rekla je njegova spuruga Danijela, a brat Dean rekao je da se Dino grozio sahrana i da će zato biti kremiran. "Njegova želja je da mu na pogreb ljudi dođu obučeni kao za koncert, a ne u crnini".

Hrvatski portal Index.hr piše da će Dino Dvornik biti kremiran u crvenom odelu, sa cilindrom i da je uvek govorio da želi veseo pogreb.

Ni posle konferencije za novinare zagrebačke policije nije poznat uzrok smrti 44-godišnjeg muzičara.

Zna se da je Dvorniku pozlilo tokom noći, nakon čega ga je supruga Danijela pitala da li da pozove Hitnu pomoć, ali je odgovorio da ne treba. Hitnu pomoć nisu pozvali, a Danijela je zatekla Dina mrtvog u krevetu oko 13 sati.

Za sada nisu poznati ni rezultati obdukcije, a patolozi su ih najavili za nedelju dana.

"Umro je nezadovoljan i nesretan. Pretpostavljam da ga je izdalo srce. Nalazi obdukcije biće poznati tek narednih dana. Stvarno je sad svejedno od čega je umro. Želim da ga ljudi pamte po njegovoj dobroti, iskrenosti i muzici, a ne po skandalima", rekla je novinarima supruga Danijela.

Dino Dornik će biti kremiran u sredu u 15.45 na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Umro Dino Dvornik
Hrvatski kantautor preminuo juče u svom stanu u Zagrebu pod misterioznim okolnostima

U svom krevetu pod nerazjašnjenim okolnostima juče je u Zagrebu umro pevač i kantautor Dino Dvornik. Dvornik je preminuo u 45. godini, a za sobom je ostavio suprugu Danijelu i ćerku Elu. Pevač je prema nezvaničnim informacijama, preminuo nešto pre podneva, a o uzrocima njegove smrti još uvek se samo špekuliše. Nezvanično saznajemo da je predoziranje isključeno kao mogući uzrok smrti. Dino je rođen u Splitu 20. avgusta 1964. godine i bio je jedan od popularnijih pevača na prostorima bivše Jugoslavije. Glumio je u seriji “Naše malo misto” i u nekoliko dečjih serija, da bi potom upisao muzičku školu i sa bratom Dejanom osnovao muzički bend “Kineski zid”.

Dino je preminuo samo nekoliko meseci nakon što je umro njegov otac Boris Dvornik, jedan od najpoznatijih glumaca u bivšoj Jugoslaviji. Boris je preminuo od posledica srčanog udara, a da li je ista sudbina zadesila i mlađeg Dvornika, pokazaće rezultati obdukcije. Svojevremeno se Dino lečio i od zavisnosti od narkotika, što je pevač u prvi mah demantovao, ali je ubrzo zatim govorio o tome u javnost. Budući da do zaključenja ovog broja nismo uspeli da saznamo uzrok smrti hrvatskog pevača, detalje ćemo objaviti u nekom od narednih izdanja. 

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Sakoman: "Da Dino nije uzimao metadone, umro bi od lijekova za hepatitis"

24SI - Doktor Slavko Sakoman godinama je liječio Dinu Dvornika od ovisnosti o heroinu, kojoj se, uvjeren je, nije vratio prije dvije večeri. Sakoman vjeruje jedino da je mogao pretjerati sa tabletama.

"On je bio depresivan, vrlo nezadovoljan sobom. Depresija je u jednoj mjeri imala veze sa smrću njegovog oca, to promijeni život svakome, počeo je razmišljati o vlastitoj smrtnosti", smatra šef odjela za ovisnosti u KB-u Sestre Milosrdnice. S obzirom na sve o čemu je razgovarao sa Dinom, Sakoman naglašava da je važno spomenuti kreativnu krizu koju je prolazio, kako bi primjer njegove smrti spriječio da se to dogodi drugim umjetnicima, ukoliko je, naravno, umro od lijekova.

"Uvijek se htio davati drugima, i kada je vidio da to ne ide, bio je ljut što ne može biti ono što je nekad bio", kaže o njegovoj krizi Sakoman, otkrivajući da mu se ipak Dino nikada nije potužio na samoubilačke misli. "Je li on tu veče uzeo lijekove koji su mu bili dostupni u većoj količini, to naravno treba pokazati analiza krvi, samo da se smiri ili da se ubije, ne znam", kaže doktor.

"Nikada nije forsirao sa lijekovima i insistirao na većim dozama, tražio je niže doze nego što bi mu bilo propisano", dodaje. Njegova je supruga Danijela kontrolisala njegovu terapiju metadonima.

"Danas se kod ovisnika o opijatima preporučuje da terapiju za hepatitis C provedu dok su stabilni, zbog toga što lijekovi za hepatitis C imaju nuspojave, fizički loše osjećanje, povraćanje, depresija, napetost, nelagoda. Uzimanje tih lijekova bez metadona bi ga ubilo", smatra Sakoman.

Dodaje da nije pratio njegovo neposredno fizičko stanje, jer su to radili drugi doktori, ali ipak misli da lijekovi nisu mogli uticati na njegovo srce u smrtonosnoj mjeri. Nagli gubitak kilograma pripisuje liječenju od ovisnosti i bolesti.

(index.hr)
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
UMRO DINO DVORNIK

Poznati pevač preminuo je iznenada juče u 44. godini života u Zagrebu, sumnja se da se predozirao tabletama

Poznati pevač Dino Dvornik preminuo je iznenada juče u 44. godini života u svom domu u Zagrebu, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Kantautora čuvenog po hitovima „Afrika", „Zašto praviš slona od mene" i „Udri jače, manijače" pronašla je mrtvog supruga Danijela, a izvori bliski istrazi navode da je pevač umro od predoziranja tabletama. Dino je preminuo nepunih šest meseci nakon smrti oca, čuvenog glumca Borisa Dvornika.

Sudeći prema prvim nezvaničnim informacijama iz izvora bliskih istrazi, Dino je pronađen u krevetu modrog lica. Policija je u sobi pronašla veću količinu različitih tableta za odvikavanje od droge, kao i terapiju za lečenje hepatitisa C, piše „Jutarnji.hr". Njegovo mrtvo telo, zajedno s označenom policijskom kesicom punom tableta, odvezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gde će se utvrditi tačan uzrok smrti.

BIOGRAFIJA

n Dino Dvornik rođen je 20.08.1964. godine u Splitu. Još kao klinac počeo je da glumi u serijama („Naše malo misto") i filmovima sa ocem Borisom Dvornikom, gde je pokazao zabavljački talenat. Muzičku karijeru započeo je u sastavu „Kineski zid", koji su činili on i njegov brat Dean. Ovaj sastav izdao je debi album 1983. godine i posle toga prestao sa radom. Posle pet godina rada „iza zavese", počinje da se pojavljuje na festivalima po bivšoj Jugoslaviji kao solista. Njegovi prvi albumi doneli su fank hitove, koji su se veoma često puštali po diskotekama, radio-stanicama i televizijama. Za veoma kratko vreme stekao je veliku popularnost širom bivše Jugoslavije.

n Krajem osamdesetih sarađivao je sa najpoznatijim muzičarima stare Jugoslavije, među kojima su javnosti najpoznatiji Davor Gobac iz „Psihomodo popa" i Rambo Amadeus.  Pred sam rat u duetu sa Viktorijom otpevao je hit „Od Splita do Beograda".

n Poslednjih godina priklonio se tehno zvuku, a ovaj pravac je, čini se, bio i logičan nastavak popularne muzike za narodne mase koju je radio. Pripisivali su mu razne skandale, od toga da mu je u karijeri pomagao otac,  Boris Dvornik, do droge i alkohola. Ništa od toga nije osporilo njegov uspeh i kvalitet, slušali su ga i voleli svi, od Slovenije do Makedonije.

n Dino je 2004. godine nastupio je u filmu „Ta divna splitska noć", koji je osvojio nekoliko nagrada, a 2006. godine zajedno sa suprugom Danijelom (s kojom se venčao 1989) i ćerkom Elom učestvovao je u TV rijaliti-šou „Dvornikovi", koji je takođe doživeo uspeh.

Budući da je istražnim organima odranije bilo poznato da se Dino lečio od zavisnosti od heroina, sumnja se da je umro od predoziranja tabletama. Naime, kako su objasnili izvori „Jutarnjeg", izgled Dvornika posle smrti odgovarao je izgledu osobe koja je uzela preveliku količinu tableta ili droge.

- Dvornika je mrtvog pronašla supruga Danijela kada je išla da ga probudi - navodi izvor blizak nesrećnom pevaču, i dodaje: - Ona je ustala nekoliko sati ranije i pustila je supruga da spava, a kada ga je išla da ga probudi šokirala se, jer Dino je već bio hladan. Pokušala je da mu da veštačko disanje, ali, nažalost, bez uspeha.

Tužni Dvornikovi... Dino, Danijela i Ela

Portparol zagrebačke policije Aleksandra Ljuba potvrdila je vest da je Dino Dvornik preminuo i da se u njegovom stanu obavlja uviđaj, jer okolnosti smrti još uvek nisu poznate.

- Tačan uzrok smrti pokazaće obdukcija - rekla je Ljuba, i dodala da je policija dojavu o Dinovoj smrti dobila nešto posle 13 časova. Lekar koji je izašao na uviđaj doneo je zaključak da je nesrećni pevač preminuo nekoliko sati pre toga.

fakti

n Dino je u oktobru 2008, posle šest godina pauze, trebalo da objavi novi album „Pandorina kutija"

n U martu ove godine Dino Dvornik trebalo je da bude jedan od učesnika rijaliti-šoua „Veliki brat", ali je odustao od ulaska u kuću u Košutnjaku zbog napete političke situacije u Srbiji

ČETIRI PUTA SE ODVIKAVAO OD DROGE!

Press je 26. avgusta objavio Dinovu ispovest u kojoj je priznao da je četiri puta pokušavao da se odvikne od drogiranja: - Četiri puta sam pokušao da se odviknem od droge - priznao je pevač. - Bolje da sam progovorio o tome nego da su me mediji uhvatili na delu. Bio sam mlad, strašno sam voleo muziku i imao ambicija. Ne mogu da kažem: „Deco, uzimajte drogu i pravite dobru muziku!" Čovek tako propadne bez veze, ja sam sve to radio zbog muzike, a ne zato što sam hteo da budem drogiran. Tad sam mislio da su svi muzičari na svetu drogirani. Više ne gledam u prošlost, niti u budućnost. Živim za danas - rekao je Dino Dvornik samo šet dana nakon što je proslavio 44. rođendan.

URUČIO NAGRADU TOŠETU PROESKOM!

U Crnu Goru Dvornik je prvi put posle rata stigao 2001. pred početak muzičkog festivala „Sunčane skale". Trebalo je da bude učesnik, ali je kompozicija „izgorela" u njegovom studijskom kompjuteru, sa još sedam koje su trebale da se nađu na novom albumu. Dino je ipak došao u Herceg Novi kako bi uručio jednu od Prinčevih nagrada mladom Makedoncu Tošetu Proeskom.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Air Max fan - since 1987

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 240
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 7110
Imam utisak kao da ce se ustati na pogrebu i odrzati promociju albuma i postati popularniji nego ikada !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95 8gb
 Smile
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.29
mob
Tel.Me Your.Number
bači drogu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Dina kremiraju u crvenom odelu

Posmrtni ostaci muzičara Dina Dvornika biće, prema želji njegove porodice, kremirani sutra u 15.50 časova na zagrebačkom Mirogoju.
Još uvek nije poznato hoće li urna biti preneta na splitsko groblje Lovrinac, gde počiva Dinov otac Boris Dvornik, ili će ostati u Zagrebu u kojem je muzičar proveo deo života sa suprugom Danijelom i ćerkom Elom.

Detalji Dinovog ispraćaja se trenutno dogovaraju, a prema nezvaničnim informacijama, Danijela Dvornik bi volela da njen pokojni muž bude kremiran u crvenom odelu s cilindrom u kojem je nedavno snimio video-spot za najavni singl „Hipnotiziran", s njegovog još neobjavljenog albuma „Pandorina kutija".

- Koliko god bila tužna, Danijela želi da organizuje oproštaj od supruga u slavu njegove muzike, u vedrom raspoloženju - onakvom kakvim je Dino oduvek zračio, u šarenoj odeći i bez crnine - navode hrvatski mediji, koji prenose policijsko saopštenje prema kojem je Dvorniku u toku noći pozlilo, ali je odbio predlog supruge da pozove Hitnu pomoć.

- Dinu Dvorniku je pozlilo tokom noći, nakon čega ga je supruga Danijela pitala da li hoće da pozovu Hitnu pomoć, međutim, on je odgovorio da ne treba. Hitnu pomoć nisu pozvali, a Dina je Danijela oko 13 sati pronašla mrtvog u krevetu. Na telu nije bilo tragova nasilne smrti - navode u zagrebačkoj policiji.

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Supruga preminulog pevača o pisanju pojedinih hrvatskih medija
Moj Dino se nije ubio
Autor: P. Veličković | 10.09.2008. - 07:03

ZAGREB - Dobro je što je Boris otišao pre Dina. On bi umro od tuge za njim. U poslednje vreme dosta je smršao i svi su se bojali za njegovo zdravlje. Bio je pod velikim stresom - u šoku je ispričala Dijana, majka Dina Dvornika, koji je iznenada preminuo u nedelju, 7. septembra, u svom stanu u Zagrebu.

- Plašio se reakcija publike i kritike na svoj novi album. Ipak, niko nije slutio da će se sve dogoditi tako iznenada - rekla je Dijana Dvornik za hrvatski „Večernji list“.
Ona je doputovala iz Splita na poslednji ispraćaj njenog sina. Kako su izjavili njeni prijatelji, gubitak muža i sina u samo šest meseci ona teško podnosi.
Dino Dvornik biće kremiran danas u zagrebačkom krematorijumu na Mirogoju. Komemoracija povodom smrti poznatog muzičara održaće se u Zagrebačkom kazalištu mladih, gde će kolege, rodbina i poštovaoci njegove muzike moći da se upišu u knjigu žalosti.
Njegovo telo u stanu je pronašla supruga Danijela, koja se juče osvrnula na pisanje pojedinih hrvatskih medija koji su preneli nezvanične informacije da je Dvornik umro od prekomerne doze lekova.
- Znam da bi mnogi želeli da je umro s iglom u ruci, pa da kažu: „Evo, još jedan narkoman manje“. Dino je bio nesrećan, bio je emotivac i teško je podnosio to što su ljudi danas toliko postali bezdušni, ali nije bio suicidan. Bio je na terapiji, koristio je heptanonime, ali ni to nije uzimao kako treba, već ih je često izbegavao i pokušavao da smanji terapiju. Da li mu je srce naglo stalo? Dogodilo se to što se dogodilo, njega sad više ništa ne može vratiti - smatra Danijela.
Ona se prisetila i kobne noći. Novinarima je rekla da je teško disao, ali to joj nije bilo ništa čudno jer mu je nos uvek začepljen.
- Pitala sam ga da li treba da zovem Hitnu pomoć, ali on se samo okrenuo. Pustila sam ga da spava i još sam dva sata šetala po kući. Možda sam, ipak, mogla nešto učiniti i spasti ga - kroz suze se pitala Danijela.
Ona je rekla da će Dino biti kremiran po njegovoj želji.
- On je rekao da bi voleo da se njegov pepeo prospe u more, ali to se kod nas ne može. Biće kremiran u crvenom odelu koje je nosio u svom poslednjem spotu za pesmu „Hipnotiziran“, s cilindrom na glavi. To je bila moja želja. Neće biti klasične muzike, već će i Ivana Kindl izvoditi njegove pesme. Svi ćemo se nakinđuriti jer, kako je govorio, voleo bi da kad umre da se ljudi vesele onome što je proživeo i ostavio - prozborila je uplakana supruga.
U stanu Dvornikovih u zagrebačkom naselju Oranice preksinoć su se okupili Dinovi prijatelji. Masimo Savić sa suprugom Eni, Alka Vuica i Ivana Kindl hteli su Danijeli da olakšaju najteže trenutke.
- Umirali smo od smeha. Alka i Danijela nisu mogle doći sebi prisećajući se Dinovih dogodovština i nestašluka koje je neprestano radio. Pričali smo o Dinovom duetu s Josipom Lisac. U studiju su satima snimali pesmu „Rušila sam mostove od sna“. Josipa je poznata po tome što jako pazi na svoj glas i u jednom trenutku je odlučila da joj je dosta snimanja. Htela je da ode kući i da odmori glasne žice. Dinu se to nije svidelo, pa ju je zaključao u studiju. Danijela je snažna žena. Divim joj se jer se odlično drži. Ona ima zaista puno snage - izjavila je Ivana Kindl za hrvatski list „24 sata“.
Pevač Masimo Savić još ne veruje da je izgubio prijatelja s kojim se družio odmalena.
- Tada smo se igrali, zafrkavali i sanjarili o muzici. Iako se u polednje vreme nismo čuli, njegova smrt će ostaviti veliki trag na mene. Koliko ja znam, sa droge se skinuo pre nekoliko godina. Oduvek je bio lošeg zdravlja, ponajviše zbog problema sa jetrom. Ne verujem da se predozirao - izjavio je Savić.
Sličnog mišljenja je i muzičar Boris Novković.
- Bili smo prijatelji, izlazili smo na slična mesta. Teško mi je da pričam o njegovoj tamnoj prošlosti jer ga ne poznajem kao takvog - rekao je Novković.

Bata Živojinović: Velika tragedija
- Pitao sam Dinovu suprugu Danijelu da li mogu ikako da pomognem i treba li joj nešto, a ona me je slomila kada je rekla kako je sad izgubila sve što joj je ikad trebalo. Velika je tragedija. Prvo je Boris otišao, a sad njegov sin. Zaista ne mogu ništa da komentarišem.

Bebi Dol: Skrhana sam
- Poslala sam telegram Dinovoj porodici i bojim se da neću moći da odem na sahranu. Verujem da ne postoji teži trenutak za porodicu. Poznajem i Dinovu suprugu, i njegovu ćerku, i brata, i majku i poslala sam im telegram onako iskreno iz srca, verujte mi plačući, ali biće prilika da se sretnem s njima. Još ne mogu da se osvestim i meni i mojoj porodici je užasno žao što se ovo desilo.

Rambo Amadeus: Tragičar muzičke scene
- Dino Dvornik je svakako najveći tragičar na muzičkoj sceni bivše SFRJ. Njegovu vrtoglavu popularnost već sa svojom prvom pločom brutalno je prekinuo raspad države i besmisleni rat. Strpljivo je čekao da se okolnosti poprave, ali čekanje se oteglo... Osamnaest godina kasnije, kad su okolnosti opet postale povoljne za njegov vrtoglavi let muzičkom scenom, Dino je umro.

Bajaga: Bio je izuzetan talenat
- Kao čovek iz posla mislim da je to velika tragedija. Bio je užasno talentovan momak koji je imao život takav kakav je imao. Šteta što se prerano završio.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ODLAZAK KRALJA

Danijela Dvornik: Mnogi bi želeli da je moj muž Dino umro s iglom u ruci, pa da kažu: „Evo, još jedan narkoman manje"

Dino i Danijela u vreme bračne sreće... Muzičar će biti kremiran danas na Mirogoju u Zagrebu u 15.45 časova

Dino Dvornik biće kremiran danas u 15.45 na zagrebačkom groblju Mirogoj, a tek za dve nedelje znaće se pravi razlozi smrti 44-godišnjeg hitmejkera.

Danijela Dvornik, supruga preminulog Dina Dvornika, obratila se juče novinarima, otkrivši šta se dešavalo kobne noći između subote i nedelje, u kojoj je slavni muzičar napustio ovaj svet:
- Ne mogu da verujem da Dino više neće proći kroz vrata svoje kuće! Ali on kao da je to predosećao. Hteo je da napravi šokantnu promociju za svoj novi album, parodiju na pogreb, a to se sad obistinilo na najgori mogući način - rekla je Dvornikova drhtavim glasom, i dodala da su je uznemirile medijske priče o navodnom samoubistvu i predoziranju tabletama, što se pominje kao moguć uzrok Dinove smrti:

Poslednji pozdrav od fanova... Grafit u Osijeku

- Krivo mi je što su se pojavile takve informacije. Znam da bi mnogi želeli da je umro s iglom u ruci, pa da kažu: „Evo, još jedan narkoman manje". Dino je bio nesrećan, bio je emotivac i teško je podnosio to što su ljudi danas postali toliko bezdušni, ali nije bio suicidan! Bio je na terapiji „heptanonom", ali ni to nije uzimao kako treba, već je često izbegavao.
Danijela Dvornik se prisetila kobne noći. - Čitavu noć Dino je teško disao, ali to nije bilo čudno jer mu je nos uvek bio zapušen. Pitala sam ga da li da pozovem Hitnu pomoć, ali on se samo okrenuo. Pustila sam ga da spava i još dva sata sam šetala po kući. Možda sam ipak mogla nešto da učinim i spasem ga - kroz suze se pitala slomljena Danijela, i one koji će danas doći na njegov poslednji ispraćaj zamolila da nikako ne dođu u crnini.
- Da sam režira svoj sprovod, nikad ga ne bi napravio tužnim. Govorio mi je: „Ja bih volija kad umrem da se ljudi vesele onome što san proživija i ostavija". Zato smo mu pripremili crveno odelo. Pa, gore je Džejms Braun, možda se sretnu, to mu je uvek bila velika želja - zaključila je Danijela Dvornik.

(R. J.)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 17:47:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.