Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 04:19:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preminuo Dino Dvornik  (Pročitano 9828 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
Steta...Nek mu je laka crna zemlja... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
svasta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dugo godina je bio na heroinu, pa sam cuo da se "skinuo", a i sam je to izjavio, al' jbg...covek je bio jedinstven, ma car!
Dino pocivaj u miru!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 476
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa nema sanse da zalim coveka koji je zarad svojih sebicnih interesa rokao u sebe svakakva govna! Pa zar treba i on da nam bude primer kako se "dobro" zivi! Pa to ti dodje isto ko da zalis alkosa ili samoubicu! jbg tezak zivot! Sta da kazem deci : rokajtese u vene to je sada in! Najbolji umiru od droge!
IP sačuvana
social share
Tetis
Edit by ziledin: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6220
RIP Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa nema sanse da zalim coveka koji je zarad svojih sebicnih interesa rokao u sebe svakakva govna! Pa zar treba i on da nam bude primer kako se "dobro" zivi! Pa to ti dodje isto ko da zalis alkosa ili samoubicu! jbg tezak zivot! Sta da kazem deci : rokajtese u vene to je sada in! Najbolji umiru od droge!
Pa naravno da se ne treba identifikovati sa tom losom stranom njegove proslosti, ali da je bio jedinstven kao licnost i da je sto se muzike tice bio poseban i originalan kada se pojavio u drugoj polovini osamdesetih u to nema sumnje!
Jos jednom - R.I.P.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Smile R.I.P
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhon 6
R.I.P
  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

sjajan muzicar - muzicki revolucionar na prostorima ex-yu , harizmaticni pozitivac i "vecno dete"...

steta sto je otisao rano , mislim da je imao jos stosta da kaze

ostace njegova muzika na kojoj su mnoge generacije sa ovih prostora odrastale i secanje na jed(i)nu ex-yu disko/funk zvezdu

neizmerno mi je zao sto nisam bio na njegovom gostovanju u Novom Sadu ove godine...ko je mogao znati da ce biti poslednje...   Smile

majstore pocivaj u miru!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E50
Dino Dvornik - Najbolji odlaze najranije
Ponedeljak, 8. septembar 2008. 11:24    

Nakon tragične vesti o odlasku jedne od najvećih zvezda jugoslovenske muzičke scene Dina Dvornika, cela Hrvatska ali i Srbija je i dalje u neverici.

Vest o tragičnoj smrti muzičara teško je primio i veliki prijatelj njegovog oca glumac Velimir Bata Živojinović.

"Velika je to tragedija za porodicu Dvornik. Sve se dogodilo u tako kratko vreme, nije prošlo ni pola godine od Borisove smrti", rekao je Živojinović za Index hr.

"Čuo sam se sa njegovom majkom. Žena je u očajnom stanju, ne može da veruje šta joj se događa. Pitao sam joj treba li joj nešto, kakva pomoć, ali odgovorila je da joj pomoć ne treba jer 'tu nema pomoći'".

Nevericu sa poznatim glumcem dele i stanovnici Srbije koji su internet portale zatrpali porukama u kojima izražavaju saučešće porodici Dvornik, ali i svoj šok zbog tragičnog događaja.

"Mislio sam da je u pitanju šala kada sam pročitao vest. Ne želim da poverujem da je umro", komentar je jednog čitaoca "Blica".

"Ovakve tužne vesti čitam po nekoliko puta jer jednostavno ne mogu da poverujem ovakvih divnih ljudi više nema među nama. Uvek ću pamtiti njegovu blistavu karijeru i godine kada je održavao više koncerata po Beogradu, čak i u nekim kafićima u Novom Beogradu. Napuštaju nas 'ljudi iz gradova'", jedan je od tužnih komentara.

"Dino, onda kad nas niko nije želeo ti si se izdigao iznad većine u Hrvatskoj i pružio nam ruku. Hvala ti na pesmama i na prijateljstvu".

Srbija se seća i njegove muzike koja će se "još dugo, dugo slušati". "Mirno spavaj legendo i hvala ti za svu muziku koju nam ostavljaš...", samo je jedna od brojnih poruka nakon odlaska "jedinstvene pojave i specifičnog muzičara koji je bio ispred svog vremena".

Tugu naravno dele svi, fanovi iz Srbije, Hrvatske i ostalih zemalja u regionu. Ipak, bol je najjača kod porodice i dugogodišnjih prijatelja.

"Znam da nije baš živeo kako treba. Nije živeo kao da želi da doživi stotu. Ali... Vozeći se autom slušala sam radio stanice koji su puštale njegove pesme. Žalosno je da čovek mora da umre da bi ga puštali na svim radio stanicama", rekla je Alka Vuica.

"Bio je veliki čovek i svi smo šokirani njegovim preranim odlaskom", rekao je u suzama njegov kolega i prijatelj Davor Gobac. "On je bio hrvatski Džejms Braun i kako ne voleti takvog čoveka? Sretan mu put, gde god da je sada pošao", rekao je Gobac plačući.

"Šokiran sam, potresen i još nisam došao sebi, ne mogu da verujem da se ovo dogodilo. On je bio veliki muzičar i veliki emotivac, jedan od najboljih kolega, ali i prijatelja. Često smo se družili u slobodno vreme. Ne znam šta bih vam rekao, još sam uvek nisam svestan svega. Kada sam čuo za to,mislio sam da je reč o još jednom traču, ali onda sam video vest na teletekstu i pao mi je mrak na oči", rekao je Boris Novković.

"Sad sam na putu, javili su mi dok sam bio u vožnji pa sam morao da stanem jer mi je pozlilo. Još uvek sedim u automobilu i ne mogu da dođem sebi. Ne verujem!", rekao je Džiboni. "Ne samo da mi je bio kolega, već i veliki prijatelj. Naši roditelji su se družili, on je bio moj komšija i neko na koga sam se ugledao. Ja sam pevanje učio od njega!. Izvan sebe sam...neopisivo sam tužan".

"Uvek je nažalost tako. Oni koji su najbolji, odlaze najranije. Takav je slučaj i sa Dinom",rekao je Tonči Huljić. "Dino je bio ekstrem u smislu muzičkog talenta, ali i života. Mislim da jedno nije moglo bez drugog".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 04:19:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.389 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.