Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preminuo Aleksandar Tijanic  (Pročitano 12764 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung 111111
Pokoj mu dusi.

Interesantno zapazanje..Ja u mom zivotu..okruzenju..tv-u ..Uvek zapazim ljude koji lepo pricaju.
To je radio Djindjic..Ako krenes da ga slusas tu je klopka.
To je radio Tijanic..Takodje postanes omadjijan.Jer da pustis klip bilo koje dvojce na youtubu..Pricaju lepo,tecno,ispravno..upavu su o svemu sto kazu.
Takav je i Seselj ili Branislav Lecic.

Sta hocu da kazem..

Ja da kazem da su dva i dva jednako cetri.
I Tijanic,Djindjic,Lecic da kazu da je dva i dva jednko pet.
Meni niko ne bi poverovao..a verovatno bi me i na budalu napravili.

Zakljucak.

Ne verujte ljudima koji lepo pricaju  Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
Sve sto sam bar ja na bureku od tekstova na teme koje me zanimaju video je uglavnom bilo kopi paste  Smile
Ne zelim da omalovazavam forum i diskutante al to je prosto moje misljenje na koje imam pravo.
Za mene je Tijanic bio vrhunski novinar,kolumnista,pisac itd.Mislim da ce dosta njegovih tekstova biti izucavano u raznim novinarskim skolama,fakultetima i kursevima.
Druga stvar je Tijanic ko covek,javna licnost i sl.Mnogo ali zaista mnogo stvari nisam voleo,slobin ministar za informisanje,baba julin poltron,kostunicin jaran itd.Da i uveo je pretplatu  Smile
Ali za godinu dana ako se setim njega secacu ga se po tekstovima jebo sve ovo ostalo  Smile
Sto me terate da kenjam po pokojniku.

Nista epohalno nije Tijanic ni napisao ni rekao.
Ne sporim mu inteligenciju i poznavanje novinarskog zanata, ali to je sve.
Ziveo je u interesantnim vremenima, umeo da nadje sredinu izmedju pljuvanja vlasti a da ga ne uhapse i ulagivanja kvazi disidentskoj eliti iz raznih krugova a na posletku samo iz kruga dvojke.
Toliko.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101

Znam,znam. Video sam na drugim temama. Sve si ih umorio i oduvao!  Smile

Молим лепо...  Smiley

Најлакше је некога називати именима и на тај начин дискредитовати његово мишљење...

Расправа аргумент против аргумента иде мало теже... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ahahahaha!!!  Smile  Pola foruma te iznapušavalo,a ti opet teraš po svome.  Smile

Kako si ti ponosan momak.  Smile Za to ti barem skidam kapu.  Smile  Smile

Најлакше је некога називати именима и на тај начин дискредитовати његово мишљење...

Расправа аргумент против аргумента иде мало теже... Smile

Jes vala. Zato su uvek tu pomoćna sredstva kao što su izmišljene statistike i studije,kao one što si navodio na temi o pederima.  Smile

Inače,pošto vidim da si sad počeo da sereš i o argumentovanoj raspravi... Reci mi, taj tvoj ljubljeni Tijanić... osim što je pričao ono što svi znamo... šta je još dobro uradio za Srbiju?  Smile

Ajde,kad već toliko žudiš za time,ajde da se malo frljamo argumentima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Може...ал још ниси одговорио по чему су речи писаца другачије од речи новинара...како то да писци не кењају а новинари кењају...уосталом то је и била тема пре него што си почео са прозивкама невезаним за тему... Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2013, 22:46:52 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Може...ал још ниси одговорио по чему су речи писаца другачије од речи новинара...како то да писци не кењају а новинари кењају...

Aj,kad si već zapeo... Pa,što jes jes... danas kenjaju i jedni i drugi.  Smile

уосталом то је и била тема пре него што си почео са прозивкама невезаним за тему... Smile

Pa,jesam te iskulirao nekoliko puta pre toga? Jesam. Jesam ćutao na drugim temama kad su te svi drugi spuštali? Jesam.
I ti sad opet zapeo za autogram pa zapeo... I kako onda ja posle da te odbijem kad me tako lepo moliš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Може...ал још ниси одговорио по чему су речи писаца другачије од речи новинара...како то да писци не кењају а новинари кењају...уосталом то је и била тема пре него што си почео са прозивкама невезаним за тему... Smile
Kenjaju i jedni i drugi, samo je to jednima u opisu posla, a drugima ne bi trebalo  Smile
Ha, pretece me kolega  Smile
Ukoliko bi svi uzeli da radimo , to bi sigurno izaslo na dobro ... Ako svi drzimo govore i pisemo knjge, ima da lipsemo za 5 dana  Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2013, 22:57:02 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101

Aj,kad si već zapeo... Pa,što jes jes... danas kenjaju i jedni i drugi.  Smile

Аха, значи писци нису нешто друго...чек ел данас кењају и једни и други а пре нису ни једни и други или данас кењају и једни и други а пре писци нису а новинари јесу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Kenjaju i jedni i drugi, samo je to jednima u opisu posla, a drugima ne bi trebalo  Smile
Ha, pretece me kolega  Smile
Ukoliko bi svi uzeli da radimo , to bi sigurno izaslo na dobro ... Ako svi drzimo govore i pisemo knjge, ima da lipsemo za 5 dana  Smile

Upravo tako.

Mediji i književnost nekada... i mediji i književnost danas... su nebo i zemlja.

Аха, значи писци нису нешто друго...чек ел данас кењају и једни и други а пре нису ни једни и други или данас кењају и једни и други а пре писци нису а новинари јесу?

Ne,mediji su definitivno uvek prednjačili u toj degeneraciji. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Iz postovanja, pre svega prema pokojniku, a svi znamo ko je on bio i kako je plivao u politickim vodama...ja bih ovu temu zakljucala.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.