Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BLIC: Svaka devojka u Srbiji doživela seksualno uznemiravanje  (Pročitano 1315 puta)
15. Okt 2018, 11:12:37
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Naslovna strana jučerašnjeg Blica, link:

https://www.blic.rs/print/naslovna-za-1410/gy20s42

U članku Blic piše kako je lascivne poruke, po rezultatima ankete- istraživanja NVO Autonomni ženski centar, lascivne poruke i pozive dobija 6 od 10 anketiranih devojaka u Srbiji

Svaka treća devojka doživela je neželjeno priljubljivanje, dodirivanje i unošenje u lice

Svaka treća devojke bila je u situaciji da se pred njom neko samododiruje po intimnim delovima tela

Slanje poljubaca, zviždanje i oblizivanje doživljava svaka druga devojka

Obraćanje  nadimcima poput  "zlato", "cico", "lutko" doživljava 8 od 10 devojaka

Čak 14% devojaka je doživelo svih 5 oblika seksualnog uznemiravanja......  Smile  Smile  Smile

92% devojaka od 18 do 30 godina, odnosno sve devojke u Srbiji su doživele jedan ili više oblika seksualnog uznemiravanja.....  Smile  Smile  Smile  Smile

Ja iz ovih statističkih podataka AŽC izvlačim zaključak kako su žene u Srbiji ili najlepše žene na svetu, jer je svaka devojka u Srbiji doživela seksualno uznemiravanje, ili su muškarci u Srbiji najveći seksualni predatori na planeti Zemlji  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

« Poslednja izmena: 15. Okt 2018, 11:13:57 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ma kriterijumi su I'm niski.

Nnjima je seksualno uznemiravanje kad neko zeni zvizne na ulici. I Ja sam jednom prilikom seksualno uznemiravan Al mi nije smetalo
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Ни мени не би сметало женско сексуално узнемиравање  Smile  Smile  Smile  Smile

Али, шалу на страну, одвали Блиц на насловној страни баш глупост, али су највероватније из АЖЦ истраживање извршили на посебној групи девојака, које су им се можда и обраћале, јер да је свака девојка у Србији доживела сексуално узнемиравање заиста није, такорећи ни теоретски могуће......
« Poslednja izmena: 15. Okt 2018, 11:45:39 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Има ова тема.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Како постоји тема када се наслов тек јуче појавио у штампаном издању Блица, у којем су објављени резултати неког истраживања НВО АЖЦ?  Smile   Smile  Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2018, 12:31:18 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.