Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 01:14:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Premenstrualni sindrom - pms  (Pročitano 103556 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
Dakle, kad neko napiše nešto istrgnuto iz konteksta tvog posta, odmah se hvataš za glavu i vičeš: ''Nepravda!!''.
A kada ti to radiš, onda je to sasvim u redu.

Eto, u tome je moj problem u komunikaciji sa tobom. Ali, nebitno; tema je PMS, ne? Dakle...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
vecina...zena, dobije kroz zivot samarcinu od muskarca...
Realno, treba da budes idiot da bi to uopste uradio  Smile

Nego

Evo vam da se malo zabavljate jedan PMS test  Smile

http://www.pms-sos.com/scripts/pages/en/pms_test/index.php
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Dakle, kad neko napiše nešto istrgnuto iz konteksta tvog posta, odmah se hvataš za glavu i vičeš: ''Nepravda!!''.
A kada ti to radiš, onda je to sasvim u redu.

Eto, u tome je moj problem u komunikaciji sa tobom. Ali, nebitno; tema je PMS, ne? Dakle..

sad pretjerujes...ja nikako nisam citirao pola recenice.... Smile i ako mozda jesam to sam vidio od vas... Smile
nebitno...je zaista... Smile

Citat
Realno, trebas da budes idiot da bi to uopste uradio 

ne znam gdje ti zivis...ja zivim u svetu idiota...i gdje normalni popustaju nenormalnim.. Smile
pa se to sve desava....svaki dan...i to traje decinijama...i niko ne poduzima nista...
nego svi  presinu guraju pod tepih...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Živim ceo život u Beogradu i znam koliko se jedna zgrada može razlikovati od druge u pogledu nasilja, i koliko se promenilo stvari u toku mojih svesnih 25 godina koliko sam tamo bila stalno ili često. U koloniji gde sam odrasla tuče i razni drugi oblici kućnog nasilja su bili svakodnevica. U oko 200 stanova naseljenih nižim profilom ljudi koji su na neki način svakodnevno mogli da se primete bar jedna tuča i više ozbiljnih svađa sa elementima zastrašivanja dnevno. Razvodi vrlo retki, život se nastavljao, deca rađala. Ozbiljne batine sa opasnošću da žena ili deca budu povređeni dešavale su se otprilike jednom mesečno i to oko punog meseca i završavale su se po pravilu intervencijom policije koju je zvao komšiluk.

Već 15 godina živim u sasvim drugom kraju, komšiluk u kome opet može da se prati šta se događa u 150 stanova, ali struktura stanara je dalkeo civilizovanija. Tuče se dešavaju daleko ređe, recimo jednom u dva meseca ( ne mogu reći da li negde pukne pojedinačni šamar češće). Ozbiljne tuče sa intervencijom policije su na nivou jednom godišnje. Ima dosta razvedenih brakova i malo dece, mnogo depresije, povremenih samoubistava.

Što se histerije tiče Frojd se njom bavio jer je bila jako rasprostranjena u Austro-Ugarskoj. Bavio se tim problemom samo kod žena jer se agresivnost i gubljenje samokontrole kod muškaraca nažalost i danas smatra muškim ponašanjem a ne histeričnim ispadima. Sam Frojd je otvoreno priznavao da nije uspeo da reši probleme histerije ni kod jedne žene pa ga je zato nekorisno uzeti u diskusiji za temelj kao što bi bilo nekorisno pričati na temelju ptolomejske astronomije.

Danas se većina histeričnih problema kod žena vezuje za stres i svrstava u terapiju depresije. U toj terapiji su fizička aktivnost i dobar seks i dalje vrlo važni elementi kao što su bili u vreme Hipokrata. Međutim uzroci stresa su daleko sveobuhvatnije sagledani od novca i posla preko međuljudskih odnosa do hemije mozga. Danas je hemoterapija (prozak, rivotril,...) veoma uspešna u regulisanju i zadržavanju histerije pod kontrolom naročito kod žena koje su sklonije samokritici i lakše prihvataju lečenje.

Kod muškaraca nažalost histerija se ne manifestuje padanjem u nesvest, hiperaeracijom i trnjenjem udova več izlivima fizičke agresivnosti. Neki muškarci takva razdoblja uspešno prebrode tako što se bave fizičkim radom ili sportom, neki odu da se napiju ali to nije uspešan način i obično se završava porodičnim nasiljem. Neki se snalaze drogom ali to je tek užas. Muškarci vrlo retko odlaze kod psihijatra za pomoć. Zato je nažalost strašno puna crna hronika o tome kako je sin ubio oca, otac sina, muž ženu, bivši mladić devojku, kako su se poboli u kafanskoj tuči,...
« Poslednja izmena: 28. Nov 2010, 10:25:07 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1620
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ima dosta razvedenih brakova i malo dece, mnogo depresije, povremenih samoubistava.

tucite zene da bi vam radjale djecu jer to ih cini srecnim ..a kada su srecne u braku sa vama sigurno se nece razvesti niti se ubiti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kako dodjoste od PMS-a do nasilja nad ženama Smile
Bobak,stvarno si promašio temu. prijatelju,nema smisla Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ima dosta razvedenih brakova i malo dece, mnogo depresije, povremenih samoubistava.

tucite zene da bi vam radjale djecu jer to ih cini srecnim ..a kada su srecne u braku sa vama sigurno se nece razvesti niti se ubiti?
Različiti društveni staleži različito posmatraju život. To je jednostavna istina. A ubijaju se i muškarci ne samo žene.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2010, 13:26:12 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Bobak,stvarno si promašio temu. prijatelju,nema smisla

sofi...  Smile tema nije promasena....jos uvek se pise o pms...tj koje probleme i posljedice,
moze da izazove...ako se partnerii nerazumeju dobro...
zena ako tesko "podnosi" pms a ima muza kretena...desava se ono o cemu sam ja pisao...
a to bi bilo bolje i pametnije da ozbiljno shvatite vi mlade zene...
koje tek treba da birate svog partnera...i da pazljivo  citate sta clanica simijon pise... Smile
i po nekoliko puta....i da to dobro zapamtite...jer svaka rec joj je zlatna Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Simjon je divna i iskusna žena,koju sam nažalost,tek upoznala. ali kažem ti da ne treba toliko da se upuštaš u tipično našu temu Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
nema tu vasa nasa tema...mi zivimo s vama...zenama... Smile
i  mene zanimaju vasa iskustva...i vasa desavanja...da mogu da otklonim eventualne probleme...
ako nekada dodje do njih...da znam sta treba da radim a sta da ne radim... Smile
kontas.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 01:14:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.