Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:02:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prelazak na sledeći nivo  (Pročitano 8669 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
@anea, a sta je uspeh ako ne to da imas porodicu sa kojom ces da imas zajednicke obroke, letovanja, zimovanja, lepe trenutke, ispracaje, svadbe... Porodica je lepa stvar i porodica je jedina koja je tu i kada je lose.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ne ne..vidi nije tesko da nadjes nekog da potpisete papir i napravite dete.Ali biti sa nekim 40 godina i vise  Smile
Da se odrices mnogih stvari,da izdrzavas porodicu i uz to ne izbija svadja svaki drugi dan..
To ne moze svako  Smile Jer da moze,ne vidim sto ne bi bilo i vise brakova nego sto jeste.

Pa to ti i pricam. Mislim, svako moze da potpise papir i napravi dete ali nadji ti sklad u braku i ocuvaj tu decu...

Zato i toliko razvoda, jer se svi zene, udaju, radjaju i cuvaju decu a dosta njih ne "radi" na braku vec se cim se pojave prvi problemi i bude malo "tesko" razvodi i bezi iz istog braka...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung 111111
@anea, a sta je uspeh ako ne to da imas porodicu sa kojom ces da imas zajednicke obroke, letovanja, zimovanja, lepe trenutke, ispracaje, svadbe... Porodica je lepa stvar i porodica je jedina koja je tu i kada je lose.

Dzabe se uplices u to..Zato sto na takve stvari ne postoji odgovor.
A uz to,brak je licno vidjenje i svako moze a i ne mora da zasnuje porodicu.
I onda sa kim god da krenes ovu raspravu uvek se zavrsi kao rasprava da li je bolji PES ili FIFA.

Tako da je nikad ne kazem da sam upravu , ali oni koji su protiv braka nemaju mnogo manevra da dokazu suprotno.
Jer ja mislim da je ljudsko postojanje uslovljeno narastajima.
Ako nema dece,nema ljudi.
A po meni brak kao drustvena institucija koja je pravno regulisana izmedju muskarca i zene nema alternativu u odgoju dece.Tj Tata moze da nadje drugu zenu,ali detetu mora da placa alimentaciju.Necu da ulazim u to kako se to sve ponekad zavrsi.Jer postoje svesni a i manje svesni ljudi.

Sledeca stvar zasto je brak dobar je to sto uvek imas nekog ko ce da ti se nadje i u najgorim trenucima.Postoje i prijatelji za to , ali pre bih verovao nekoj osobi sa kojom jedem,spavam i vaspitavam dete a uz to proalzimo i lepe i lose trenutke nego nekom sa kim u slobodno vreme sutiram loptu i pijem kafu u kladionici.
Prijatelji su zlatna stvar ali treba i njih imati prave.

Naredna stvar zasto je brak dobar je to sto imas jos nekog u timu i stremite istom cilju.Zajedno placate racune i delite posao.Sto u mnogome olaksava stvari u zivotu.

I jos nesto..Brak je takodje dobar jer nisi sam.

E sad glavno pitanje ... U cemu je bolje biti sam nego biti u braku ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Људи имају децу и жене/удају се зато што желе да допуне рупе у животу које настају приликом старења....па тако они који су окупирани каријером имају децу тек крајем тридестих док они који имају обичан посао и који нису претерано окренути каријери имају децу доста раније...Све у сврху да се што квалитетније утроши време док не пандркну...
« Poslednja izmena: 06. Avg 2013, 00:04:24 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
 Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
@ Sofija

tema nije tvoja intelektualna svojina da mozes da mozes da pricas "lock", "nelock". I isla je u finom pravcu(ne mozda onom u kom je bila zamisljena ali u nekom pravcu) i razvila se fina diskusija, dok nisi dosla i krenula sa "off"-om bez ikakve diskusije vezanu za istu sa onim "Pozdrav".

Mislim doci ce Anea ili neko od admina, pobrisace i off i nas ali pripazi na sta pises ako ne zelis da se dogadja da moraju da "sredjuju" ili zatvaraju temu...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
 Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
Не разумем те. Јеси ли ти за опцију да брак треба да се одржава по сваку цену?
Онај рад ... ако си се већ ухватио у коло, играј?
Или си нешто друго мислила?

Mislim na stalno isticanje losih momenata... Kako je sve tesko, kako za sve treba volje, kako ovo... kako ono...
U poslednje vreme me strasno nervira ta potreba ljudi da istaknu samo ono sto je lose... sve pod izgovorom da je to "realnost" ...

I taj momenat.. ja sam pogresio... bicu nesrecan do kraja zivota ... i citav svet mora da deli moj bol... i bla.. bla.. bla..
E, ne mora....
Napravio si gresku. Super. Ali to je na kraju dana samo tvoja greska, ne moraju i ostali stalno da se saosecaju.

Pao si, ustanes, popravis odecu, nastavis i ne osvrces se i ne kukas stalno... i stalno...  Smile

To je nacin na koji ja pricam sa svojim prijateljima - ja sam napravila govno od toga i toga, ali molim te... ne obracaj paznju... to je samo moja greska i samo moj zivot...

Citat
Uspeh je , zato sto se danas vise od 40% brakova raspada. Uspeh je odrzati brak, jer svi mi koji smo , ili u vanbracnim zajednicama ili u bracnim zajednicama, znamo koliko je to tesko. Koliko odricanja treba, koliko kompromisa treba...koliko progutanih reci i knedli...

I opet... zasto onda osudjivati ljude koji smatraju i isticu da im je to uspeh?
Njima to znaci.
Njima je to vazno.
Kao sto je meni vazno to sto cu da upisem master sledece godine... npr... pa cu da imam lepu titulu koju nikada necu koristiti... ali ce lepo da cuci u CV dok budem trazila posao u nekoj zemlji treceg sveta...  Smile

@tema

To je kao ona prica o bebama i dogadjajima iz zivota na FB...
Zasto neko, o pobogu... postavlja slike svoje dece, decka, kucica, macica i slicno!?
Zasto neko, o pobogu... svoj privatni profil na FB koji mozes da blokiras, sakrijes, filtriras ili prosto prestanes da budes prijatelj... koristi da deli ono sto mu je vazno u zivotu!?

To sigurno radi da bi mene iznervirao!!!!

Taj nivo paranoje meni nije jasan... majke mi...

Ljudi nisu toliko jednostavni.
Jeste, ljudski primarni zadatak je da se razmnozavaju iliti da imaju porodicu.
Ali sam sigurna da svi imaju i jos neku potajnu zelju.
I da svako ima neku svoju listu prioriteta koja je uslovljena mogucnostima i okolnostima.
Nekome je iskrena zelja da bude dobar roditelj, to se nalazi na vrhu liste, a nekima je to tek peta ili sesta zelja.
Sloboda izbora je doduse, dvosekli mac.
Neki ce zbog ovoga ili onoga, najvise zbog manjka samopouzdanja da igraju na sigurnu kartu.
I to je cool.
Verovatno su ti i najdosadniji u isticanju svoje porodicne srece ili nesrece.
Pa, ipak... ja mislim da ako im je to jedini uspeh u zivotu... samo napred... treba da se hvalis...
Ljudi treba da budu ponosni sto su bar nesto uradili u zivotu.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2013, 12:38:40 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Najbolje bi bilo kada bi mi svi imali sve. Ono sto smo postigli u skoli, u karijeri i u privatnom zivotu.
Imati porodicu je stvar koja zaokruzuje celu sliku.
Jednostavno, uspesan si svuda.
Mozda nisi zadovoljan necim, mozda ti negde nesto fali, mozda nisi ulozio dovoljno truda....

Porodica je stub drustva. I nas emotivni stub. Mesto odakle se vracas, i mesto na koje dolazis. Home. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ja nemam nista protiv toga, zaista...

Ja cu uvek biti srecna zbog mojih prijatelja i poznanika koji imaju porodicu i isticu to kao uspeh.
Mene mozda ponekad nervira sto predstavljaju da su srecni iako nisu, ali vremenom se sve sazna i tada je na meni da im pruzim rame za plakanje i stegnem ruku da preguraju. Kapiram i to sto glume, jer treba vremena da savladas svoje razocarenje... I mene je dugo u zivotu bilo sramota i stid zbog nekih mojih neuspeha ili onoga sto sam smatrala neuspehom, pa nisam htela da pricam o tome.
To je nesto totalno ljudski.

I ono sto i u nekim licnim razgovorima sa offline ljudima pokusavam da dokazem je da mene ta pitanja o tome kada cu ja biti majka i imati porodicu nesto preterano ne provociraju, jer sam sigurna da je u pozadini vecine njih iskrena zelja da i ja budem srecna i na taj nacin kao i oni.

Hocu da kazem... tu citavu pricu o uspehu kroz porodicu ne dozivljavam kao neko spustanje... ne zeli bas svako da te zajebe u zivotu ako ti pozeli da uzivas u istim stvarima kao i on...
« Poslednja izmena: 06. Avg 2013, 12:58:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:02:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.