Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:24:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prelazak na sledeći nivo  (Pročitano 8668 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
 Smile

Treba ponekad popricati sa tim bakicama i cuti te zivotne mudrosti Smiley

E sad odo' na glavni front  Smile

Sandra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Spremas rucak? Smile

A kad mi je rekla :"Deca te vole do poslednjeg dinara"
Smile Smile

Ali dobro, Nana ima 60 godina braka, deda je varao u mladosti na svakom koraku, isla je da ga trazi po tudjim kucama i da ga vadi iz tudjih kreveta...ceo dan sama sa petoro dece, nikad nije radila u firmi. Prava Nana...

Krouli Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Pa, cekajte... zar ovim komentarima kako je tesko.. kako je lako... kako ovo.. kako ono....kako budale... kako pametni... upravo ne govorite kako je uspeh imati porodicu, decu i sve ostalo?

Iskreno govoreci... ja zaista mislim da je nekim ljudima vecini ljudi jedini i najveci uspeh i domet u zivotu da ispucaju par klinaca i budu u braku, tako da mi opet nije jasno... zasto je problem da su svesni toga i sto to isticu?

Mislim.... kapiram da je gro ljudi ogorcen sto im zivot nije ispao kako su se nadali, ali jbt... imao si izbor..  Smile

« Poslednja izmena: 05. Avg 2013, 12:51:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Qtek 666
Citat
Mislim.... kapiram da je gro ljudi ogorcen sto im zivot nije ispao kako su se nadali, ali jbt... imao si izbor..  Smile

Не разумем те. Јеси ли ти за опцију да брак треба да се одржава по сваку цену?
Онај рад ... ако си се већ ухватио у коло, играј?
Или си нешто друго мислила? 

Не мислим да је успех имати децу и мужа и сигурна сам да то свака жена може. Имам у свом непосредном комшилуку један брачни пар социјалних случајева, сви да се скупе у кући немају заједно интелигенцију једне нормалне особе, ал се воле и имају фантастичан брак, никад се не свађају и свуда иду заједно. Они су баш пример да то свако може.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Pa, cekajte... zar ovim komentarima kako je tesko.. kako je lako... kako ovo.. kako ono....kako budale... kako pametni... upravo ne govorite kako je uspeh imati porodicu, decu i sve ostalo?

Iskreno govoreci... ja zaista mislim da je nekim ljudima vecini ljudi jedini i najveci uspeh i domet u zivotu da ispucaju par klinaca i budu u braku, tako da mi opet nije jasno... zasto je problem da su svesni toga i sto to isticu?

Uspeh je , zato sto se danas vise od 40% brakova raspada. Uspeh je odrzati brak, jer svi mi koji smo , ili u vanbracnim zajednicama ili u bracnim zajednicama, znamo koliko je to tesko. Koliko odricanja treba, koliko kompromisa treba...koliko progutanih reci i knedli...
Ili kako bi to moj dragi znao da kaze:" Nekad se Sandra moraju uraditi stvari koje ti nisu drage, a za dobro je svih nas"
Mora se.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

Svaka budala moze da ima porodicu i decu. Problem je imati imati tu porodicu i decu "kako treba" tj. imati neki sklad u porodici i odgajiti tu decu kako dolikuje. I ako to uradis kako treba to jeste uspeh. Makar po meni...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2013, 14:33:31 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung 111111
Ne moze svaka budala da ima porodicu,a dokaz su razvodi.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Ne moze svaka budala da ima porodicu,a dokaz su razvodi.

Ah....kako mozes tako, nisi korektan Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Pa realno i moze, mislim, jaka mustra da se ozeni i dobije dete...

Al to je i fora, sto treba "dupe majmunovo" da sve to ispadne "kako treba". Pa da se ne razvodi, stavlja partnera, tu decu koju ima itd...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung 111111
Ne ne..vidi nije tesko da nadjes nekog da potpisete papir i napravite dete.Ali biti sa nekim 40 godina i vise  Smile
Da se odrices mnogih stvari,da izdrzavas porodicu i uz to ne izbija svadja svaki drugi dan..
To ne moze svako  Smile Jer da moze,ne vidim sto ne bi bilo i vise brakova nego sto jeste.

Jbg ne nadje svako nekog ko mu odgovara. Smile
Tako da ljudi umru sami i iza sebe ostave samo upraznjeno radno mesto.Sto je po meni sjebana stvar.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:24:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.