Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:50:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prelazak na sledeći nivo  (Pročitano 8586 puta)
01. Avg 2013, 16:38:32
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Tema nije lična, nego zbir više iskustava, a riječ je o strahu od vezivanja.
Izadješ sa drugaricama, počnete neku priču i pored neke prodje bivši koji je bivši jer su sasvim odgovarali jedno drugom ali on nije mogao da se odrekne izlazaka, drugarica jer zaboga ni on njoj ne brani drugove i izlaske... a žene su tek posebna priča.

Još od malena kad bi nam se neka sestra udala, naravno da je bilo teško odvajanje od nje jer odlazi u drugu porodicu, ali ona, ma kad dobila klince, više nije bila ona koju znamo .
Momci se čini mi se tek tad posebno druže, imaju svoje termine te ta utakmice, te za pivo, te za pecanje..a cure čak imaju momente kad i kad imaju dužu vezu onako ljubomorno sve to čuvaju, da se ne bi šta izjalovilo.

Ovo nije generalizacija nego uzorak onih kojih ima dosta, a nekako ostavljaju ukus u ustima da je vezati se za nekog trajno kraj društvenog života, pa tako znam dosta njih koji su neženje sa 30 i nešto, jer eto baš sad su počeli da uživaju, dosta cura koje imaju veze ali odlažu fax jer znaju da će tad biti nekako normalno da se udaju, njih dvoje su već pričali o tome...

Kakav je vaš stav i kakva su vaša iskustva?
U čemu je problem i zašto pravimo takvu famu oko stvari o kojoj ranije nije bilo toliko polemike jer se podrazumijevalo da je porodica jedno, ali da zaboga možeš da se družiš i tad.

Jesmo li sebičniji, šta nam je? Zašto sad, više nego ikad tražimo dlaku u jajetu ne bismo li nešto prekinuli?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Ozenjen, dva deteta...izlazimo kada nam se izlazi, zajedno, odvojeno...osim putovanja i ostalih slicnih desavanja.
S tim sto opet to je sve idi mi dodji mi...tesko je naci neku zlatnu sredinu tu pa onda dodju i problemi
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
SonyEricsson W800i
Iskreno mislim da dosta veza danas puca zbog modernog doba,raznih feministickih naturenih stavova,i zelje da se muskarci i zene izjednace po svaku cenu,ili da zene zamene muskarce,sto je idiotizam.
Neke stvari jednostavno nisu iste,niti ce biti (samo da ne krene prica o pravima,posto ne mislim na to).
Citat
Jesmo li sebičniji
Da. Ali ne u smislu da zelimo da partner bude samo sa nama(bar ono sto ja znam), nego su ljudi danas nenormalno sebicni u toj zelji za provodom... I sve je to ok,ali onda ne ulazi u ozbiljniju vezu ako ti je prioritet nesto drugo.
Nije normalno skroz se izolovati, preseci kontakt sa prijateljima , ne izlaziti ... ali sve ima svoje granice ... Sredina je zlatna, ali izgleda vecini nije zanimljiva.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2013, 17:10:05 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Moj muz ide jednom nedeljno u kafanu, sa ekipom koja je istog tipa, ozenjeni i imaju decu.

Meni se desi jednom u mesec dana da sednem u kafanu sa drugaricama, jbg, mi imamo vise obaveza.

Da kazem da nisam kenjala -kenjala sam. Ali nista nisam postigla. Kad sam to ukapirala pronasla sam nacin da i meni bude zabavno, povedemo decu u igraonicu, narucimo kafu i traceraj moze da pocne.

Nema potrebe za svadjom i sebiclukom, to sto sam zena i majka ne znaci da mogu da budem ljubomorna na njegovo vreme sa drugarima, a bila sam. Nego znaci da treba da se snadjem. I snasla sam se.

Cak mi sada kaze kako se ja druzim vise od njega. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
SonyEricsson W800i
To o cemu ti sada pricas ce za par godina postati zastarelo ponasanje...Dovoljno je u varosici mojoj da izadjes i redovno ces videti gomilu "mladih mama" kako glume devojcice... Smile
« Poslednja izmena: 01. Avg 2013, 17:16:07 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Pa ok, sta ja imam sa time...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
SonyEricsson W800i
Nista,boli te uvo,dobro je kada covek razmislja svojom glavom.
Govorim inace kako stoje stvari,bar u mojoj okolini...
« Poslednja izmena: 01. Avg 2013, 17:27:56 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Jesmo sebicni sa te strane da svako danas nenormalno gleda samo sebe svoje interese. Pa otud i ta neka nenormalna zelja za provodom i shvatanja da kada udjes u brak to je kraj svemu i da je brak kao zatvor.Kao da ne mogu da organizuju sebi neki lep zivot kad imaju nekog...

Jos gori su mi ovi sto boki pominje sto kada udju i vezu zaborave sve oko sebe. Pa kada im veza ne uspe onda se pitaju gde su im prijatelji...

Dve suprotnosti od kojih nijedna nesto toliko ne valja po te osobe...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
No comment.... Smile Smile Smile

Salim se.... Smile

Odgovor na temu je da ljudi hoce da zive...sto bi se vezivali za bilo sta...inace malo mi je pun qrac tih sa misijom...koji stvaraju porodicu brinuci se za natalitet nacije...ili za napredovanje populacije homosapiensa...ili da je porodica sveta stvar...i da je to cilj zivota...i da imas decu...uopste taj home kit program kako sto brze i bolnije doci do kraja svog zivota,radi sve sto drugi rade da bi se uklopio...i ostala sranja sa tog lakog kursa iz prosvetiteljstva....

Ja uopste nisam iz vaseg sveta...odjavljujem se trajno sa teme... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Nista,boli te uvo,dobro je kada covek razmislja svojom glavom.
Govorim inace kako stoje stvari,bar u mojoj okolini...

Pre par dana sam sa jednim clanom pricala o tome....ja sam mozda preozbiljno shvatila moju situaciju, i moju porodicu. Volim da izadjem kad mogu, ali sasvim sigurno nemam muskarca pored sebe koji bi tolerisao ponasanje koje si ti naveo.
Niti mogu da cimam mamu da mi svaki viikend cuva decu da bih ja mogla da divljam....da se razumemo volim ja i da igram, skacem, izlazim ali nemam vise volju kakvu sam imala kad sam imala 20 godina.
Sad imam 33 i ovako razmisljam.
Da drugacije razmisljam sasvim sugurno ne bih bila udata.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:50:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.