Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prekinuta gej parada u Splitu: Učesnici zasuti kamenicama i bakljama  (Pročitano 9825 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
kakvi isprani mozgovi majku im jebem maloumnu , bi da jebu lezbejke i maštaju o njima ali pedere ne podržavaju  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ali mi je najjače što hiljade ispranih mozgova napadaju ženske učesnike parada gađaju ih, biju, pljuju - gde je tu mozak ????    alo uključi mozak na trenutak majku vam jebem, baci politiku i religiju
Biti gej nije OK! Smile

ma dečko je ugrožen. pusti ga  Smile   pazi ovo.    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49417
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Сплићани немају везе са Хрватима. Они су покатоличени Срби. А томе иде у прилог варварски менталитет тих сподоба које забрањују људима њихова основна права. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

Ja sam pripadnik ogromne vecine, koja deli moje misljenje!

ne znam kome da zahvalim jer nisam vernik ali ipak smo mi u većini, EU, USA  i svi oni koji poštuju pravo na slobodu ljudi i njihovo opredelenje! Smile  ali ne radi se tu o većini i baš me briga ko je u većini, nego o pravu da čovek odlučuje o svom životu onako kako on želi, i ne sme niko da se meša u njegov život, ali vi vernici ste se mnogo umislili pa mislite da možete svima da nametnete ono što vi želite. ali demokratska evropa vam svakim danom daje do znanja da ne možete  Smile 1 od dokaza su vam i parade u sred Beograda  koja MORA da se održi ako želite da vas EU potapše po glavi  Smile

Ko si ti da mi nameces nesto sto ja ne zelim da vidim?

nije to nametanje tu se radi o SLOBODI LJUDI na koju svak ima pravo  Smile Smile Smile  a nametanje je to što ste vi vernici nama normalnima uništili Jugu i srećni život u njoj zbog vaših fašističkih ciljeva, i što su naši očevi i braća MORALI da idu na ratišta i da ginu da bi vaše ciljeve ispunjavali ! to je nametanje !  al eto opet niste uspeli da ostvarite cilj do kraja, jer Srbija je danas demokratska zemlja a ne ratnička kakvom bi ste je vi voleli  Smile i demokratska će ostati zauvek zahvaljujući Zoranu koji je započeo novu priču a Tadić je nastavio mada ne sigurno 100 % onako kako bi to Zoran želeo

I ne razumem sto spominjes rat

pa zato što samo fašisti uskraćuju ljudima pravo na slobodu, zato sam ti rat i spomenuo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49417
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
@good morning

Ti ako imas tako jaku zelju za muskarcima. I ukoliko stvarno imas potrebu da sa njima polno opstis, i svrsavas po sred grada tako da svi od 7 do 77 godina to moraju da gledaju... idi u EU ili SAD i tamo to radi. A nas postene ljude koji mozemo da se kontrolisemo ostavi na miru.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2011, 03:31:54 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
ne mora biti svak gej da bi podržavo slobodu ljudi i njihovo pravo da odlučuju o svojim životima !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49417
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
ne mora biti svak gej da bi podržavo slobodu ljudi i njihovo pravo da odlučuju o svojim životima !

U pravu si. Moze bit i lezbejka, pedofil, nekrofil ili zoofil.  Smile Niko pametan nece podrzavati pedere.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Balkan, Balkan.. ovo je Balkan, come on!

Ili ti, što bi Mile Kekin rekao,

"Nije pederluk bolest, već ono kad imaš toliko slobodnog vremena i manjak vlastitog seksualnog života da svoj radoznali nos guraš drugoj gospodi u anus.

To mi je, recimo, baš nekako pederski.
"
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung SGH-E590
Citat
ne znam kome da zahvalim jer nisam vernik ali ipak smo mi u većini, EU, USA  i svi oni koji poštuju pravo na slobodu ljudi i njihovo opredelenje!   ali ne radi se tu o većini i baš me briga ko je u većini, nego o pravu da čovek odlučuje o svom životu onako kako on želi, i ne sme niko da se meša u njegov život, ali vi vernici ste se mnogo umislili pa mislite da možete svima da nametnete ono što vi želite. ali demokratska evropa vam svakim danom daje do znanja da ne možete   1 od dokaza su vam i parade u sred Beograda  koja MORA da se održi ako želite da vas EU potapše po glavi   
Prvo kakve ovo veze ima sa verom?! Normalnim ljudima je pojava gejeva gnusna i uopste ne zele to da gledaju, bez obzira na to da li su pripadnici neke religije ili ateisti. Ti budi gej, ali ja ne moram da te gledam sa drugim pederom, niti obucenog kao trandza. A ni u EU i SAD vas ne voli narod, vec su im nametnute vase parade, kao sto pokusavaju i kod nas, mada ova u BG-u vise lici na paradu murije!

Citat
nije to nametanje tu se radi o SLOBODI LJUDI na koju svak ima pravo      a nametanje je to što ste vi vernici nama normalnima uništili Jugu i srećni život u njoj zbog vaših fašističkih ciljeva, i što su naši očevi i braća MORALI da idu na ratišta i da ginu da bi vaše ciljeve ispunjavali ! to je nametanje !  al eto opet niste uspeli da ostvarite cilj do kraja, jer Srbija je danas demokratska zemlja a ne ratnička kakvom bi ste je vi voleli   i demokratska će ostati zauvek zahvaljujući Zoranu koji je započeo novu priču a Tadić je nastavio mada ne sigurno 100 % onako kako bi to Zoran želeo
Gde je SLOBODA VECINE da ne gleda u centru grada nesto sto ne zeli?!
Opet ti po vernicima... Smile Ko ti to isprao mozak da su vernici unistili Jugu?! Da ti nije to rekao Zoki koga su roknuli krimosi sa kojima je vidjan u gradu dok je bio ziv?! Smile
Citat
pa zato što samo fašisti uskraćuju ljudima pravo na slobodu, zato sam ti rat i spomenuo
Jeste, Tadic je fasista, uskracuje stanovnicima Srbije pravo na slobodno misljenje...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

Prvo kakve ovo veze ima sa verom?!

pa da nije biblije i kurana i onoga što tamo piše ljudi ne bi imali ništa protiv homoseksualizma. i odatle naravno veza sa religijom

Normalnim ljudima je pojava gejeva gnusna i uopste ne zele to da gledaju, bez obzira na to da li su pripadnici neke religije ili ateisti.

sad ćeš ti kao da mi kažeš da su balkanci pametniji od evropljana, i na primer Rimljana kod kojih je juče bila gej parada bez ijednog incidenta a na paradi bilo milion ljudi ?

Ti budi gej, ali ja ne moram da te gledam sa drugim pederom, niti obucenog kao trandza.

pa ne gledaj me, okreni glavu  pusti mene da uživam u životu kakav meni odgovara Smile

Gde je SLOBODA VECINE da ne gleda u centru grada nesto sto ne zeli?!

eh ja ću sad da kažem da ta većina nije u pravu , ti ćeš naravno da kažeš da jeste, i tako sve u krug - ne vredi raspravljati

Opet ti po vernicima...  Ko ti to isprao mozak da su vernici unistili Jugu?!

au izvini pogrešio sam, milošević izetbegović i tuđman su bili ustvari Ateisti koji su se zalagali za mir i koji nisu hteli da pobiju sve one koji su druge vere. zato se i nije raspala Juga, desila srebrenica,oluja i ostali zločini Smile  izvini pogrešio sam  Smile

« Poslednja izmena: 12. Jun 2011, 06:04:01 od good morning »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49417
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
pa da nije biblije i kurana i onoga što tamo piše ljudi ne bi imali ništa protiv homoseksualizma. i odatle naravno veza sa religijom

Нема то везе са светим књигама. Па и библија и куран исто тако забрањују било какав секс прије брака. Па колико то људи поштује?! Људи просто из вјере узимају шта им одговара, а потискују шта им смета. Тако да није ствар у вјери већ у васпитању, култури, менталитету и традицији одређеног поднебља. Ето и @кокота виче "Балкан!". Не знам колико си упознат али у латиноамеричким земљама је хомосексуализам сасвим нормална и друштвено прихваћена ствар. А тамо је религија далеко утицајнија него код нас. Људи сваке недеље иду у цркву и свака кућа има кип богомајке Марије. Али без обзира на то не мрзе хомосексуалце. Чак су дозвољени истосолни бракови а у неким државама и усвајање дјеце.     
« Poslednja izmena: 12. Jun 2011, 06:09:16 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.