Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:21:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregrevanje racunara  (Pročitano 1036 puta)
04. Maj 2013, 16:41:08
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Imam jedno pitanje...Posto mi se racunar gasi zbog pregrevanja verovatno (procesora)...Ocistio sam ga ali opet.Cim pokrenem nesto zahtevnije (npr: igricu,renderujem clip) ugasi se (ili plavi ekran) ili u igrici zakuca.Kad sam ga otvarao skinuo sam kuler i time sam osusio pastu.Nije nesto bilo puno paste.Dali trebam da kupim novu pastu i to ce popraviti stvar ili nije do toga jel je bilo malo paste pre otvaranja kucista?

[Edit by Anea: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li i slicne, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnikom Burek Foruma]
« Poslednja izmena: 04. Maj 2013, 18:35:17 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ne diraj lava dok spava!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1068
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Nije pravilo da će se time rešiti stvar.
Kreni prvo od paste pa idi dalje ako ti je temp. iznad 50 stepeni
« Poslednja izmena: 04. Maj 2013, 16:51:14 od nicolabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Sensation
Sada je sobna temperatura blizu 50 stepeni, a ne temperatura opterecenog procesora u takvom okruzenju...

1) Paste i ne bi trebalo da se previse nanese.
2) Batali nagadjanje i izmeri temperature.

Npr:
http://www.techpowerup.com/realtemp
http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
http://www.piriform.com/speccy
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Apple 13pro
imas pastu i termal pad na GPU cipu... to mora da je ispravno pod predpostavkom da su hladnjaci i kuler ispravni
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Evo sad sam ukljucio racunar...Samo skida preko torenta
Temperature komponenata:
CPU - 35/40 C
Maticna - 45/50 C
Graficka kartica - 45 C
HDD - 37 C
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Apple 13pro
pusti mu da ti da ocene u sistemu to naprzi sve temperatura pa onda gledaj dok to radi, sta se desava
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Pojasni malo...Znaci da ga stavim da prci procesor sve da poukljucujem zahtevnije i onda da vidim sta se desava? Ako je to , to sam vec uradio racunar se ugasi posle 2 min...Npr testirao sam ga sa programom nekim koji treba testirati do 10 min procesor...Meni se ugsaio posle 2 min..Ukljucim igricu npr: League of legends igram jedno 5-10 min i zakuca se zvuk ali i dalje slika se pokrece...Ubrzo zatim i slika se zakuca i nemoguce je otkucati komp osim da ga ugasim.Ako ga restartujem nece da digne sistem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Apple 13pro
skines speedfan i ides desni klik na mycomputer paproperties i tu imas ocene koje ti vin daje pusti speed da vidis temperature pa pokreni re ocene i gledaj kako se krecu temperature
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Dobro pokusacu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Nisam probao to sa speedfanom, vec sam uzeo i detaljno ocistio kuciste.Stavio sam mali kuler na prednju stranu da ima kakvo strujanje vazduha u kucistu i otvorio par plicica iza.Odjednom kad sam ukljucio racunar sve je lepo radilo.Mogu igrice da igram , da renderujem video i to sve bez termalne paste.Videcu jos kad budem kupio termalnu pastu kako ce da se ponasa.Pozz i sve u svemu hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:21:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Pitanje

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.