Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 08:11:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregovori oko konacnog statusa KiM  (Pročitano 51113 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Naveo si 1988. kao godinu kad je postojala OVK.

Naveo si 1989. kao godinu kad je Kosovo i Metohija prestalo da bude federalna jedinica.

Ende station.

Kad jednom uhvatiš nekog da laže, ništa se nadalje ne računa... Ni dobra namera, ali ti nemaš ni to... gnjido jedna...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 
Jedno protupitanje za gospodina škorpiona: Ko je to Srbe pitao kada su Kosovu dali autonomiju? Da mi je znati koliko bi Srba ikada pristalo dati šiptarima autonomiju Smile  Smile sem vas, vi bi im i Srbiju dali? Smile
IP sačuvana
social share
Sledimo duh naših predaka... 1389 

Kosovo je srce Srbije
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Da li ste primetili da svi vicu ne damo Kosovo, ali niko ne nudi plan sta ce raditi sa Kosovom ako ostane u Srbiji. Niko ne kaze kako ce da povrati poverenje gradjana Kosova u Srbiju i njene institucije, kako ce da obnovi ekonomiju i sa kojim parama, nista niko nema ni DS, ni DSS, ni SRS, ni SPS, itd. Svi znamo sta to znaci, svi su oni digli ruke od Kosova i nece ni da se potrude da naprave, makar formalnosti radi, neki plan sa kojim ce da izadju pred Siptare i kazu: "evo, ovo je plan, bice vam bolje u Srbiji". Svi samo dizu buku zbog glasaca u Srbiji, da ih slucajno ne bi prozvali "izdajnicima", a to bi im oduzelo nekoliko procenata na sledecim izborima.
Zar ne vidite da su i levica i desnica i centar itd. digli ruke od Kosova, samo jos niko ne sme to da kaze, pa gasiraju raju nekim pricama o patriotizmu, a vi bi jedni druge da nabijate na kolac dok oni zajedno cirkaju u parlamentu i boli ih neka stvar i za Kosovo i za to sto cete vi da se pokoljete.
Iskulirajte malo. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Naveo si 1988. kao godinu kad je postojala OVK.

Naveo si 1989. kao godinu kad je Kosovo i Metohija prestalo da bude federalna jedinica.

Ende station.

Kad jednom uhvatiš nekog da laže, ništa se nadalje ne računa... Ni dobra namera, ali ti nemaš ni to... gnjido jedna... Smile
Ja tebe stvarno ne razumem? I zasto ova kvalifikacija?
Sta sam ja lagao? Ti ocito, stvaras sebi neke utiske o nekome i onda lupas bez veze neki svoj stav koji nema veze sa realnoscu.
Pa zar ne vidis da nisi u stanju na jedno pitanje da odgovoris, nego cekas da ja odgovaram na tebi postavljena pitanja?
Ocito blage veze nemas sa zivotom, seres po nekom mutantno idiotskom drustvu koje ti prodaje srpske trube, na Kosovu u zivotu nisi bio, a hoces da ucestvujes u razgovorima. Hoces da razgovaras a ne znas. Pa to je malo teze.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
To što ti tvrdiš shkorpione ne tvrde ni Šiptari... to treba tebi nešto da kaže... o tvojim izvorima...

Samo se vi nadajte da će te vaše mongoloidne priče da prođu kod nekog... Ljudi će još više da vas mrze...

A posle ovih postova Dantetabisa, Danilotabisa i naročito tvojih, mogu i da ih razumem... Ja sam stvarno verovao da je to samo drugačija politička opcija, ali... ti si toliko ušao u mržnju (samo stvarno ne znam prema kome i čemu) da jednostavno gubiš razum, i ne znaš o čemu pričaš očigledno...

I svima odgovaraš "niste čitali prave stvari, ja znam verujte mi"... Sloba ti je za sve kriv... Čeda nema nikakav argument kod sebe pa eto priča koju jedino može da plasira (a vidimo prošla kod tebe) jeste ta "sve je uradio Sloba, sve su oni opljačkali, a ja hoću od nule"...

Šta je privatizovano posle 2000? Kad već ja pričam napamet ti mi kaži...

Ali da se vratimo na Šiptare... Evo Danilotabis verovatno ima informacije kad je to Sloba klao pa su Šiptari krenuli u naoružavanje... ajde hronološki mi navedite... OVK je postala aktivna 1998... ajde da vas čujem mudrice...

A sta cemo sa onima koji su pokopavali zene i decu sa Kosova po Batajnici i Petrovom selu...a sada se kao poslednje pi*ke kriju po Moskvi?

Da se ja pitam, našao bih ih i zajedno sa svima vama  žive na kolac... Nije to loše, sve kurve i pičke na jednom mestu...

Smile Oho! Da li su ovo internet-pretnje malog Dulishe? Ili neko pokusava da pokaze koliko ume da bude primitivan? Ili da impresionira svojim konjusarskim recnikom?

Slobodno se javi na priv ako imas neki problem - da ti demonstriram uzivo kako zavrsavaju pekinezerchici koji na internetu koji prete kolchichima..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Smile Oho! Da li su ovo internet-pretnje malog Dulishe? Ili neko pokusava da pokaze koliko ume da bude primitivan? Ili da impresionira svojim konjusarskim recnikom?

Slobodno se javi na priv ako imas neki problem - da ti demonstriram uzivo kako zavrsavaju pekinezerchici koji na internetu koji prete kolchichima..

Ti si pitao šta ćemo... ja sam ti odgovorio... A ja nisam ni pička ni kurva, prema tome... I ako misliš da možeš da me plašiš tim tvojim seoskim pizdarijama grdno se varaš...  Smile   Smile

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Da li ste primetili da svi vicu ne damo Kosovo, ali niko ne nudi plan sta ce raditi sa Kosovom ako ostane u Srbiji. Niko ne kaze kako ce da povrati poverenje gradjana Kosova u Srbiju i njene institucije, kako ce da obnovi ekonomiju i sa kojim parama, nista niko nema ni DS, ni DSS, ni SRS, ni SPS, itd. Svi znamo sta to znaci, svi su oni digli ruke od Kosova i nece ni da se potrude da naprave, makar formalnosti radi, neki plan sa kojim ce da izadju pred Siptare i kazu: "evo, ovo je plan, bice vam bolje u Srbiji". Svi samo dizu buku zbog glasaca u Srbiji, da ih slucajno ne bi prozvali "izdajnicima", a to bi im oduzelo nekoliko procenata na sledecim izborima.
Zar ne vidite da su i levica i desnica i centar itd. digli ruke od Kosova, samo jos niko ne sme to da kaze, pa gasiraju raju nekim pricama o patriotizmu, a vi bi jedni druge da nabijate na kolac dok oni zajedno cirkaju u parlamentu i boli ih neka stvar i za Kosovo i za to sto cete vi da se pokoljete.
Iskulirajte malo. Smile

Ovo je tacno. Srbija danas, a ni ona iz perioda posle oslobadjanja Kosova, nisu znale sta ce sa Kosovom, tacnije sa Albancima. Albanci nisu bili lojalni ni Turcima, ni Italijanima ni Bugarima, pa ni Srbima. Zapravo bili su lojalni jedino Srbiji iz vremena pre osvajanja Turaka , ali to su bili Albanci katolici.

Nikada se nije radilo na resavanju teskog nasledja turske vladavine, i poremecenih odnosa Srba i Albanaca, vec je sve bilo radjeno u cilju zaostravanja odnosa dva naroda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Sta sam ja lagao?

Vi pojma nemate sta se dogadjalo, krecete od nekih vama sopstvenih izvora, to uzimate zdravo za gotovo.

Ubitstva su pocela lancano. Oni su se prirodno organizovali.

OVK je normalan proces, koja bi svaka nacija uradila.

Na OVK? Pa ona postoji u jednom ili drugom obliku stalno, ali ako hoces savremena OVK, iako se nije tako zvala ima je od 1988-e ja mislim. Ucestvovali su kao saveznici Hrvata protiv Krajine. Ceku ti je bio u JNA, ali je bio u strogoj vezi sa njihovim komandantima.

Jel znas kada je Kosovo I Metohija, prestalo da bude federalna jedinica u bivsoj Jugoslaviji i postala definitivno pokrajina Srbije?
Dakle hajde 28 aprila 1989-e da? To smo proglasili za dan ustavnosti.

Nađite nedoslednost...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ovo je tacno. Srbija danas, a ni ona iz perioda posle oslobadjanja Kosova, nisu znale sta ce sa Kosovom, tacnije sa Albancima. Albanci nisu bili lojalni ni Turcima, ni Italijanima ni Bugarima, pa ni Srbima. Zapravo bili su lojalni jedino Srbiji iz vremena pre osvajanja Turaka , ali to su bili Albanci katolici.

Nikada se nije radilo na resavanju teskog nasledja turske vladavine, i poremecenih odnosa Srba i Albanaca, vec je sve bilo radjeno u cilju zaostravanja odnosa dva naroda.

Albanci katolici?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Hteo sam decku da objasnim sve redom, ali cuke nema o istoriji. dosao sa ulice, gde je cuo bajke o kopljima, trubama itd, pa sada kad im kazes kako je Arkan prodavao Siptarima oruzje oni to ne veruju. Zasto siptar ne bi siptaru prodavo oruzje ne znam, ali kod njih nema logike!
Covek se namlatio para, naoruzao ceo OVK, stavio mamlaze da mu pevaju slavopojke, seru na sve strane o nekoj legendi, on im je kao uzor patriotizma Smile Smile Smile
Sloba ga stavio da bude guverner Kosova. Dao mu cak 5 mesta u skupstini.
Tu je i pocelo nasilje. Arkanovi rekli udbasima ko je sve kupovao oruzje, udbasi znali tacno, Siptari ukapirali da je ovaj pogazio besu i pocelo ubijanje.
Kakve prokletije, kakvi bakraci? To su ih nasi naoruzali do zuba. Ovi imali pare od droge i iz inostranstva.
Citacete kad dodje vreme o tome patriote, kako su vasi idoli kakili po vasem patriotizmu i smejali vam se.

Vidi coveka kako se sokira na katolici. Pa ima ih oko 20%. Ima negde 10% pravoslavaca. U Albaniji.
Jel znas da je Sali Berisa pravoslavac? Ni to nisi znao!
Leleeee sa kim ja razgovaram. Pa ako ih ima od pamtiveka, nisu oni delovali. Njihova najintenzivnija dejstva su pocela 1998-e.
Bili su u pripremama, sakupljali se u tim vukojebinama. Nemoj vise o tome ragovarati, idi na neku temu koju znas.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2007, 00:55:51 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 08:11:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.33 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.